نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: vb.net - سوال ساده درباره دیتابیس

  1. #1

    vb.net - سوال ساده درباره دیتابیس

    همانطور که می بینید این چند خط اولین خانه از اولین ستون یک جدول را می خواند
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Me.OleDbDataAdapter1.Fill(Me.DataSet11.Table1)
    Me.TextBox1.Text = Me.DataSet11.Table1(0).sotoon1
    Me.DataBind()
    End Sub
    چه تغییری بدهم که دومین خانه همین ستون را بخواند؟
    چه تغییری بدهم که دومین خانه ستون دوم را بخواند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام

    شما می تونید با استفاده از Dataview کار رو ساده تر کنید


    DataView1 = DataSet11.Tables(0).DefaultView
    TextBox1.Text = DataView1(RowNumber)(Columnnumber)

  3. #3
    با تشکر
    برای استفاده از دستور شما من ابتدا خواستم یک Dataviwe تعریف کنم ولی قبول نکرد!
    Dim DataView1 As New DAtaview(DataSet1.Tables("Table1"), "ID=1", "sotoon2", DataViewRowState.CurrentRows)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام
    Dataview رو نباید New کرد
    من که نحوه تعریف Dataview رو نوشتم

  5. #5
    سلام
    من همان دستوراتی را که شما نوشته بودید به اینصورت
    DataView1 = DataSet11.Table1(0).DefaultView
    TextBox1.Text = DataView1(2)(2)
    نوشتم اما روی خط اول از بعد از مساوی تا آخر دستور، خطا می گیرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asilverisis
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    262
    سلام


    DataView1 = DataSet11.Table1(0).DefaultView


    به این صورت عوضش کن


    DataView1 = DataSet11.Tables(0).DefaultView

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85

    چند تا راه

    اول دیتا ست رو پر کن عزیزم
    اگهda دیتا اداپتر و ds دیتا ستت باشن
    da.fill(ds,tablename)
    اونجا اسم جدول رو بده
    tablename یه رشتس ها

    textbox1.text=ds.tabales(tablename ).rows(شماره سطر).item("اسم ستون")
    این راه راحتش
    اما اگه بخوای از دیتا ویو استفاده کنی
    مثل این
    dim dv as new dataview
    dv.table=ds.tables(tablename)
    textbox1.text=dv(شماره سطر).item("اسم ستون")
    ضمنا میتونی تکس باکس هات رو هم بایند کنی

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    متن منو چپ به راست کن
    اینجوری قاطی شده

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران-قم
    پست
    457
    نوشته شده توسط bidad
    _____________________
    اول دیتا ست رو پر کن عزیزم
    اگهda دیتا اداپتر و ds دیتا ستت باشن
    da.fill(ds,tablename)
    اونجا اسم جدول رو بده
    tablename یه رشتس ها

    textbox1.text=ds.tabales(tablename ).rows(شماره سطر).item("اسم ستون")
    این راه راحتش
    اما اگه بخوای از دیتا ویو استفاده کنی
    مثل این
    dim dv as new dataview
    dv.table=ds.tables(tablename)
    textbox1.text=dv(شماره سطر).item("اسم ستون")

    ضمنا میتونی تکس باکس هات رو هم بایند کنی
    _____________________

    اون قسمتی رو که میخواید کد بشه، select کنید و بعد دکمه ی wrap [code] رو بزنید. در مورد bold کردن، italic کردن و... هم همینه

    اولش من پیامت رو در قسمت فقل قول گذاشتم اما چون اونجوری قسمت های کد ناخوانا میشد، پیغامت رو معمولی فرستادم

    خیلی هم ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله vbapr2005 : سه شنبه 15 آذر 1384 در 10:40 صبح

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار bidad
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    پست
    85
    مرسی
    آشنا نبودن با امکانات عواقبش همینه دیگه

  11. #11
    قربون دستتون با راهنمائی هاتون مشکلم حل شد.

  12. #12

    نقل قول: vb.net - سوال ساده درباره دیتابیس

    سلام
    من هم ی مشکل مشابه دارم
    میشه ی نمونه از برنامه بزارین
    ممنون میشم (من با بانک اکسس کار میکنم ولی اس کیو ال هم اشکال نداره)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •