نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    سلام . خواستم ببینم میشه بدون استفاده از بانک اطلاعاتی تغییرات یک فرم رو مثل تغییرات option ها رو ذخیره کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    میتونی از رجیستری استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    درود به شما دوست عزیز با کدهای زیر میتونید تغییرات optionها رو درون یک فایل.ini ذخیره و باز یابی کنی.

    این کدو داخل ماژول بنویس:

    Option Explicit
    Declare Function GetPrivateProfileString Lib "kernel32" Alias "GetPrivateProfileStringA" (ByVal lpApplicationName As String, ByVal lpKeyName As Any, ByVal lpDefault As String, ByVal lpReturnedString As String, ByVal nSize As Long, ByVal lpFileName As String) As Long
    Declare Function WritePrivateProfileString Lib "kernel32" Alias "WritePrivateProfileStringA" (ByVal lpApplicationName As String, ByVal lpKeyName As Any, ByVal lpString As Any, ByVal lpFileName As String) As Long
    Declare Function GetPrivateProfileSection Lib "kernel32" Alias "GetPrivateProfileSectionA" (ByVal lpAppName As String, ByVal lpReturnedString As String, ByVal nSize As Long, ByVal lpFileName As String) As Long
    Function GetProfile(lpAppName$, lpKeyName$, lpDefault, lpFileName$)
    Dim lpReturnString$, nSize%, Valid%
    lpReturnString$ = Space$(128)
    nSize% = Len(lpReturnString$)
    Valid% = GetPrivateProfileString(ByVal lpAppName$, ByVal lpKeyName$, ByVal lpDefault, ByVal lpReturnString$, ByVal nSize%, ByVal lpFileName$)
    GetProfile = Left$(lpReturnString$, Valid%)
    End Function
    Sub WriteProfile(lpAppName$, lpKeyName$, lpString$, lpFileName$)
    Dim Valid%
    Valid% = WritePrivateProfileString(lpAppName$, lpKeyName$, lpString$, lpFileName$)
    End Sub


    این هم مثال برای استفاده:

    Dim INIFile As String ' Variable for IN-file
    Dim bol_a As Boolean
    Private Sub Form_Load()
    INIFile = App.Path & "\Settings.ini"
    If GetProfile("Settings", "bol_a", "", INIFile) <> "" Then
    Check1.Value = GetProfile("Settings", "bol_a", "", INIFile)
    End If
    If GetProfile("Settings", "with", "", INIFile) <> "" Then
    Me.Width = GetProfile("Settings", "with", "", INIFile)
    End If
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    WriteProfile "Settings", "with", Me.Width, INIFile
    WriteProfile "Settings", "bol_a", Check1.Value, INIFile
    End Sub

    در اخر اینکه باید بصورت دستی فایلSettings.ini را درکنار برنامه بسازی.(برای این مثال)
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    دوست عزیز چه جوری باید فایل Settings.ini رو بسازم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چه جوری باید فایل Settings.ini رو بسازم؟
     Open App.Path & "\Settings.ini" For Append As #1

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چه جوری باید فایل Settings.ini رو بسازم؟
    برای ساختن
    Open PATH For MODE As #1

    PATH : آدرس فایلی که میخوای بسازی
    MODE : حالت دسترسی [اگه میخوای توش بنویسی Output باید بزاری اگه میخوای ازش بخونی Input باید استفاده کنی]

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: ذخیره تفییرات یک فرم بدون استفاده از بانک اطلاعاتی؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    دوست عزیز چه جوری باید فایل Settings.ini رو بسازم؟
    اگه میخوای یه چیزی مثل همون setting.ini درست کنی و توش تنظیمات رو ذخیره کنی و بخونی ازش کدهای پایین به دردت میخوره

    اول یه Madule درست کن و توش این کد رو بنویس:
    Type Settings
    Op1 As String
    Op2 As Integer
    Op3 As Long
    End Type

    با این کد میتونی رکورد Settings با فیلدهای Op1 و Op2 و Op3 بسازی
    که شما باید بجای Op1 و ... تنظیمات مورد نظر خودتو مشخص کنی

    بعد توی کدهای فرم خودت برای اختصاص خونه های حافظه به رکوردی که ساختی از کد پایین استفاده که (میتونی توی فرم لود استفاده کنی)
    Dim A As Settings


    حالا وقتی میخوای ذخیره کنی از کد پایین استفاده کن

    Open PATH For Random As #1
    A.Op1 = ...
    A.Op2 = ...
    A.Op3 = ...
    ...
    Put #1, 1, A
    Close #1

    PATH : آدرس فایل توی هارد
    بعد از Open کردن هم میتونی تمام فیلدهای که برای رکوردت توی کد قبلی ساخته بودی مقدار دهی کنی [که شما اینجا فیلدهایی که ساختی با مقدارهای مورد نظر مقدار دهی کن]
    با دستور Put شما رکوردتون رو ذخیره کردید و به دستور Close فایل رو از برنامه بستید.

    حالا برای خوندن تنظیمات از کد زیر استفاده کن:

    Open PATH For Random As #2
    Get #2, 1, A
    ... = A.Op1
    ... = A.Op2
    ... = A.Op3
    ...
    Close #2

    این دفعه شما با دستور Get همون رکورد رو به خانه ی A وارد کردید
    حالا همون مقدارها دوباره سرجای خودشون قرار دارن و میتونی ازشون هرجایی استفاده کنی

    اگه توی برنامت لازمه که به تعداد زیاد ذخیره و لود کنی دوتا متغیر بساز
    مثلاً A برای ذخیره کردن و B برای لود کردن
    Dim A As Settings
    Dim B As Settings


    اومیدوارم جواب گرفته باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •