نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

  1. #1

    پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    سلام دوستان من میخوام یه برنامه exe تحت ویندوز داشته باشم که عکس ها رو مثل سرچ گوگل و بینگ نشون بده. یعنی thumbnail عکسها رو کنار هم خیلی کوچیک نشون بده و وقتی ماوس رو روش میبریم زوم بشه بیاد جلو و مشخصاتش هم زیرش نوشته بشه. کسی مورد مشابهی رو تو ویندوز دیده؟ تحت وب نمیخوام باشه.

  2. #2
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    سلام
    سئوال شما هرچند مختصر هست اما کلی توضیح و تفسیر پشتش داره

    این لینک رو با دقت مطالعه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...09#post1088609
    برای بزرگ شدن عکس ها وقتی موس روش قرار میگیره باید برای اون UserControl هایی که تو لینک قبل توضیح دادم یک استایل درست کنی که در حالت MouseOver با استفاده از Scale Transform سایز اونها بزرگتر بشه

    اگر به مباحثی که اشاره شده تسلط ندارید ابتدا تسلط خودتون رو به WPF بالا ببرید بعد مجدد تلاش کنید

  3. #3

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    ممنون مهدی جان راستش به اون مباحثی که توی اون تاپیک مطرح شده بود تقریبا مسلطم و همچین فرمی رو قبلا هم بصورت کاملا ران تایم اجرا کردم ولی بحث من سر قابلیت زوم شدن تصاویر یا کنترلهاش هست. فرض کنید هتل دوستمون 1000 تا اتاق داره و کل این هزار تا اتاق باید جلو چشم کاربر باشه و مثلا با یه باتن یا ایندیکتور ساده قرمز و سبز و زرد وضعیت هر اتاق مشخص بشه ولی وقتی ماوس رو روش میبریم زوم بشه(البته زوم شاید خیلی درست نباشه، بهتره بگیم layout اون کنترل بزرگتر بشه و over layout بشه) و یه حالت قشنگی بیاد جلو طوریکه بقیه وضعیت مکانی کنترلها بهم نریزه. من این برنامه شما رو دیدم : https://barnamenevis.org/attachment.p...0&d=1285506521 خیلی قشنگه و وقتی ماوس رو باتن ها میره بزرگتر میشن ولی نه اونقدری که من میخوام. من میخوام دقیقا یه چیزی شبیه گوگل باشه. البته با دیدن برنامه شما به این نتیجه رسیدم باید برم سراغ بلند و باهاش سر و کله بزنم. ببینم چیکار میتونم بکنم. مرسی

  4. #4

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    درضمن حتما یکی قبل از من همچین ایده ای به سرش زده و نوشته ولی من گشتم چیزی پیدا نکردم. البته خیلی وقت نزاشتم ولی حداقل تو codeproject که چیزی پیدا نکردم.

  5. #5
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    سلام
    من در انتهای پست قبل جواب شما رو دادم
    ببینید شما برای یوزر کنترلتون انیمیشن تعریف میکیند که زمانی که موس روی یوزر کنترل قرار گرفت استفاده از Scale Transform سایز layout بزرگ میشه
    حالا زمانی که از این یوزر کنترل ها به فرمت اضافه میشه کار تمام هست
    اونوقت روی هر کدم که بری به حالت زوم نمایش داده میشه
    اینم یک مثال ساده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    مرسی خیلی قشنگ شده همونیه که میخوام فقط باید یه مقدار روش کارکنم تا دقیقا مثل گوگل کمترین فضایی بین دوتا کنترل وجودداشته باشه و کنترلهای کناری(لبه های فرم اصلی) هم از کادر بیرون نزنه . شما کل این کار رو توی بلند انجام دادین؟
    باید برم و باهاش کار کنم.

  7. #7
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    ساخت انیمیشن و چیدمان توی Blend و کد نویسی ها توی Vs
    اگر margin که من توی کد C#‎ دادم رو کم کنید نزدیک تر میشن
    این کلیات کاره
    جزئیات با خودتون
    ** سعی کنید از دانسته هاتون به شکل مناسب استفاده کنید، شما مثل شطرنج بازی میمونید که تمام حرکات رو بلده اما نمیتونه از حرکات برای پیروزی به شکل مناسب استفاده کنه**

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    من یه نمونه شبیه چیزی که شما میخواید رو ساختم

    فقط بخاطره عکسا، حجمش زیاد شد، مجبور شدم عکساش رو پاک کنم و بعد براتون آپلود کنم. توی فولدر برنامه (بعد از اکستراکت) یه فولدر دیگه هست به نام Images، که شما عکسای مورد نظرتون رو بریزید توش، البته با نام های sailing1.jpg الی sailing10.jpg (اینم بخاطره فایل xml ی که ساختم) شما میتونید فایل Images.xml رو هم تغییر بدید، تا به اون چیزی که میخواید برسید. بعد پروژه رو Rebuild کنید و اجرا کنید ببینید چطوره.

    از اینجا دانلود کنید:
    http://www.4shared.com/rar/NenRIvig/PhotoGallery.html

  9. #9
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط B.I.O.H.A.Z.A.R.D مشاهده تاپیک
    من یه نمونه شبیه چیزی که شما میخواید رو ساختم

    فقط بخاطره عکسا، حجمش زیاد شد، مجبور شدم عکساش رو پاک کنم و بعد براتون آپلود کنم. توی فولدر برنامه (بعد از اکستراکت) یه فولدر دیگه هست به نام Images، که شما عکسای مورد نظرتون رو بریزید توش، البته با نام های sailing1.jpg الی sailing10.jpg (اینم بخاطره فایل xml ی که ساختم) شما میتونید فایل Images.xml رو هم تغییر بدید، تا به اون چیزی که میخواید برسید. بعد پروژه رو Rebuild کنید و اجرا کنید ببینید چطوره.

    از اینجا دانلود کنید:
    http://www.4shared.com/rar/NenRIvig/PhotoGallery.html
    مرسی از نمونه ای که گذاشتی
    چون کارت شکیل و قشنگ بود دلم نیومد بهت این نکته رو نگم
    وقتی روی عکس میری باید عکس مورد نظر بالا تر از سایر عکس ها قرار بگیره
    پس باید Zindex اصلاح بشه
    نمونه ای رو که من درست کردم نگاه کن من این کار رو کردم
    هرچند پیاده سازی روش تو با من فرق میکنه پس یک فکری براش بکن

  10. #10

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    ساخت انیمیشن و چیدمان توی Blend و کد نویسی ها توی Vs
    اگر margin که من توی کد C#‎ دادم رو کم کنید نزدیک تر میشن
    این کلیات کاره
    جزئیات با خودتون
    ** سعی کنید از دانسته هاتون به شکل مناسب استفاده کنید، شما مثل شطرنج بازی میمونید که تمام حرکات رو بلده اما نمیتونه از حرکات برای پیروزی به شکل مناسب استفاده کنه**
    مرسی من با بلند کار نکردم باید وقت بزارم باهاش آشنا بشم.

  11. #11

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط B.I.O.H.A.Z.A.R.D مشاهده تاپیک
    من یه نمونه شبیه چیزی که شما میخواید رو ساختم

    فقط بخاطره عکسا، حجمش زیاد شد، مجبور شدم عکساش رو پاک کنم و بعد براتون آپلود کنم. توی فولدر برنامه (بعد از اکستراکت) یه فولدر دیگه هست به نام Images، که شما عکسای مورد نظرتون رو بریزید توش، البته با نام های sailing1.jpg الی sailing10.jpg (اینم بخاطره فایل xml ی که ساختم) شما میتونید فایل Images.xml رو هم تغییر بدید، تا به اون چیزی که میخواید برسید. بعد پروژه رو Rebuild کنید و اجرا کنید ببینید چطوره.

    از اینجا دانلود کنید:
    http://www.4shared.com/rar/NenRIvig/PhotoGallery.html
    مرسی خیلی قشنگ شده دستت درد نکنه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    مرسی از نمونه ای که گذاشتی
    چون کارت شکیل و قشنگ بود دلم نیومد بهت این نکته رو نگم
    وقتی روی عکس میری باید عکس مورد نظر بالا تر از سایر عکس ها قرار بگیره
    پس باید Zindex اصلاح بشه
    نمونه ای رو که من درست کردم نگاه کن من این کار رو کردم
    هرچند پیاده سازی روش تو با من فرق میکنه پس یک فکری براش بکن
    ممنونم از شما. والا همین ساختنش کلی وقت گرفت،(1 بار برق وسطش رفت، یه بار هم موقع آپلود کردنش ) اتفاقا این مشکل رو خواستم حل کنم، ولی هر کار کردم نشد برای آیتم لیست باکس Zindex تعریف کنم (عکس ها آیتم های لیست باکس هستند) اگه وقت داشتید شما زحمتش رو بکشید، به بنده هم روش رو بگید.

  13. #13

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط B.I.O.H.A.Z.A.R.D مشاهده تاپیک
    ممنونم از شما. والا همین ساختنش کلی وقت گرفت،(1 بار برق وسطش رفت، یه بار هم موقع آپلود کردنش ) اتفاقا این مشکل رو خواستم حل کنم، ولی هر کار کردم نشد برای آیتم لیست باکس Zindex تعریف کنم (عکس ها آیتم های لیست باکس هستند) اگه وقت داشتید شما زحمتش رو بکشید، به بنده هم روش رو بگید.
    ممنون از وقتی که گذاشتی و زحمتی که کشیدی

    اگر کد مهدی رو دیده باشه تو ایونت مربوط به MouseLeave و MouseEnter اینکار رو انجام داده:
    WrapPanel.SetZIndex((sender as UIElement), 0);
    و WrapPanel.SetZIndex((sender as UIElement), 1);

    فقط من تو پروژه شما نفهمیدم چجوری عکسها رو اضافه کردی چون هیچ کد سی شارپی تو پروژت ندیدم فقط xaml بود. ران تایم کار نکردی؟ همه رو با بلند انجام دادی؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط wpf zoom مشاهده تاپیک
    ممنون از وقتی که گذاشتی و زحمتی که کشیدی

    اگر کد مهدی رو دیده باشه تو ایونت مربوط به MouseLeave و MouseEnter اینکار رو انجام داده:
    WrapPanel.SetZIndex((sender as UIElement), 0);
    و WrapPanel.SetZIndex((sender as UIElement), 1);

    فقط من تو پروژه شما نفهمیدم چجوری عکسها رو اضافه کردی چون هیچ کد سی شارپی تو پروژت ندیدم فقط xaml بود. ران تایم کار نکردی؟ همه رو با بلند انجام دادی؟
    خواهش میکنم دوست عزیز

    بله کد رو نگاه کردم، ولی همونطور که خودشون هم گفتن، روش پیاده سازیمون فرق داره.

    من مسیر عکس ها رو توی فایل xml ی که ساخته بودم ذخیره کردم. بعد یه لیست باکس توی صفحه داشتم، که ItemsSource اون رو به این آدرس های موجود در فایل Xml بایند کردم. بعد ItemTemplate اون رو تغییر دادم، و کنترل های Image رو قرار دادم، که خاصیت Source اون ها با فیلد Address موجود در فایل Xml مقدار دهی شده بود. یعنی Image ها به عنوان آیتم های لیست باکس نمایش داده میشدن. که هر چقدر سعی کردم نفهمیدم چطور با Zindex کنترلشون کنم.

    بله همه کارا در Expression Blend انجام شد.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    فایل MainWindow.xaml رو دستکاری کردم، به نظره خودم از حالت قبلی بهتر شده. (نشد با zindex درستش کنم، itemTemplate رو تغییر دادم)

    جایگزین کنید بعدشم Build .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    من با بلند آشنا نیستم و نمیدونم میشه توش ایونت تعریف کرد و براش کد نوشت یا نه ولی اگر میشه شما میتونی ایونت های مربوطه رو اضافه کنی و توش zindex رو کنترل کنی.

    من تا بلند کار نکنم دقیقا نمیتونم بگم
    یه چیز دیگه هم اینکه اگر گوگل رو دقت کنید هیچ فضای پرتی نداره و خیلی مارجین عکسها کم هست و همینطور وقتی یه عکسی زوم میشه میاد جلو تو کل کادر اون عکس که ماوس رو حرکت بدین عکس از حالت زوم خارج نمیشه و فوکوسش رو از دست نمیده. ولی تو برنامه ای زحمتش رو کشیدی هم مارجین خیلی زیاده و هم اینکه کادر عکس تو حالت عادی با زوم شده برابره و وقتی ماوس را به لبه مثلا پایینی عکس نزدیک میکنیم ، به حالت عادی برمیگرده . نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟


    راستی یه سوال مهم : اسم این تکنیک نمایش عکسها توی بینگ و گوگل چیه؟ اسم خاصی نداره؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    بله میشه ایونت تعریف کرد، هیچ فرقی نداره، فقط توی بلند دست آدم واسه کارای طراحی باز تره.

    درسته، بنده هم عرض کردم این شبیه به اون چیزی هستش که شما میخواید. نه دقیقا اونی که انتظار دارید. شما باید آموزش های بلند رو ببینید (نه فقط در برنامه نویس) بعد طبق سلیقه خودتون، اون چیزی که میخواید رو طراحی کنید. نمونه ای که جناب Mehdi550u گذاشتن خیلی به اون چیزی که شما میخواید نزدیک تره.

    به هرحال تا شما با بلند کار نکنید ما هرچقدر هم نمونه بذاریم فکر نمیکنم مشکل شما رو حل کنه.

    در مورده سوال آخرتون هم، فکر نمیکنم اسم خاصی داشته باشه، منم اینو جایی دیدم و از روش ساختم.

  18. #18
    VIP آواتار مهدی فرزاد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    43
    پست
    1,154

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط B.I.O.H.A.Z.A.R.D مشاهده تاپیک
    ممنونم از شما. والا همین ساختنش کلی وقت گرفت،(1 بار برق وسطش رفت، یه بار هم موقع آپلود کردنش ) اتفاقا این مشکل رو خواستم حل کنم، ولی هر کار کردم نشد برای آیتم لیست باکس Zindex تعریف کنم (عکس ها آیتم های لیست باکس هستند) اگه وقت داشتید شما زحمتش رو بکشید، به بنده هم روش رو بگید.
    سلام
    من پیشنهاد میدم حتما سمپلی که توی Blend (در صفحه Welcome) با نام ColorSwatchSL قرار داره رو ببینید
    توضیح :
    در این مثال برای در بالا قرار گرفتن آیتم های لیست باکس یک Behaviors ایجاد شده و بسادگی قابل استفاده هست
    برای بررسی موضوع مراحل زیر رو انجام بدید
    1- پروژه رو باز کنید(که حتما در Blend )
    2- میتونید کلاس ListBoxItemSendToTop.Cs رو در تب Project ببینید(این همون Behaviors ساخته شده است که میتونید در پروژه هاتون کپیش کنید)
    3- در MainControl.xaml لیست باکسی رو با نام ListBoxSwatches پیدا کنید
    4- روی اون کلیک راست کنید و گزینه Edit Additional Templates رو انتخاب سپس گزینه Edit Generated item Container و سپس Edit Current رو انتخاب کنید
    5- در این قسمت میتونید Behaviors اضافه شده با نام ListBoxItemSendToTop ببینید

    این Behaviors امکان بالا قرار گرفتن آیتم های لیست باکس رو فراهم میکنه ( با تغییر Zindex اونها ) و برای مثال شما مناسب هست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار B.I.O.H.A.Z.A.R.D
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    198

    نقل قول: پیاده سازی براوزر عکس شبیه به سرچ گوگل و بینگ

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi550u مشاهده تاپیک
    سلام
    من پیشنهاد میدم حتما سمپلی که توی Blend (در صفحه Welcome) با نام ColorSwatchSL قرار داره رو ببینید
    توضیح :
    در این مثال برای در بالا قرار گرفتن آیتم های لیست باکس یک Behaviors ایجاد شده و بسادگی قابل استفاده هست
    برای بررسی موضوع مراحل زیر رو انجام بدید
    1- پروژه رو باز کنید(که حتما در Blend )
    2- میتونید کلاس ListBoxItemSendToTop.Cs رو در تب Project ببینید(این همون Behaviors ساخته شده است که میتونید در پروژه هاتون کپیش کنید)
    3- در MainControl.xaml لیست باکسی رو با نام ListBoxSwatches پیدا کنید
    4- روی اون کلیک راست کنید و گزینه Edit Additional Templates رو انتخاب سپس گزینه Edit Generated item Container و سپس Edit Current رو انتخاب کنید
    5- در این قسمت میتونید Behaviors اضافه شده با نام ListBoxItemSendToTop ببینید

    این Behaviors امکان بالا قرار گرفتن آیتم های لیست باکس رو فراهم میکنه ( با تغییر Zindex اونها ) و برای مثال شما مناسب هست
    با تشکر از راهنمایی شما. مشکلی که داشتم، با استفاده از فایلی که گفتید، حل شد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •