نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کار با clipboard ?

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    کار با clipboard ?

    سلام. چه جوری میشه یک فایل مثل عکس رو به درون clip board فرستاد یا از clipboard به درون یک picture box فستاد؟

  2. #2

    نقل قول: کار با clipboard ?

    سلام
    برای ارسال تصویربه clipboard:

    Private Sub Command2_Click()
    Clipboard.SetData Picture1.Picture
    End Sub


    و برای دریافت تصویر موجود درclipboard در picture-box

    Private Sub Command2_Click()
    Picture1.Picture = Clipboard.GetData()
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: کار با clipboard ?

    ایا برای فیلم و اهنگ و ... میشه این کارو کرد؟

  4. #4

    نقل قول: کار با clipboard ?

    برای فیلم و آهنگ وهر نوع فایلی هم میشه این کارو کرد.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: کار با clipboard ?

    بله میتونید قایل رو باز کینین و بصورت متن به حافظه بفرستین هنگام دریافت متن رو دریافت کرده و اونو به فایل تبدیل کنید ..


    دوستان اگه نیاز به توضیح بود یا اگه مشکلی یا سوالی داشتین من در خدمتتون هستم :


    موفق و پیروز باشید یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله program2vb : جمعه 04 فروردین 1391 در 20:13 عصر

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: کار با clipboard ?

    سلام یه سوال
    2 تا پیکچر باکس داریم که تو هر دوتاشون عکس لود شده و می خوایم عکس دومی رو تو اولی بچسبونیم و ذخیره کنیم چی؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: کار با clipboard ?

    نقل قول نوشته شده توسط cjmoon مشاهده تاپیک
    سلام یه سوال
    2 تا پیکچر باکس داریم که تو هر دوتاشون عکس لود شده و می خوایم عکس دومی رو تو اولی بچسبونیم و ذخیره کنیم چی؟
    سلام دوست عزیز

    با استفاده از کد زیر میتونی این کارو خیلی راحت انجام بدی


    Clipboard.SetData Picture2.Picture
    Picture1.Picture = Clipboard.GetData
    SavePicture Picture1.Picture, "D:\temp.bmp"


    موفق و پیروز باشی یا علی

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: کار با clipboard ?

    سلام این کدتون کاملا درست فکر کنم منظورم رو بد بیان کردم
    2 پیکچر باکس داریم و می خواییم به نوعی این 2 عکس رو با هم ادغام کنیم که عکس دومی رو کنار عکس اولی بزنیم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: کار با clipboard ?

    باید از paintpicture استفاده کنی
    شکل کلی:
    OBJECT.Paintpicture = stdPICTURE, X1, Y1, Width1, Height1

    OBJECT اسم شیء
    stdPICTURE مقداری که عکس رو برگردونه
    X1 , Y1 مختصات شروع
    Width1 , Height1 طول عرض تصویر

    حالا فرض کن دوتا ImageBox داری و میخوای عکسی که توی این دوتا هست رو بیاری توی یک PictureBox و کنار هم قرار بدی:

    Picture1.PaintPicture Image1.Picture, 0, 0, Image1.Width, Image1.Height
    Picture1.PaintPicture Image2.Picture, Image1.Width, 0, Image2.Width, Image2.Height

    خط اول عکس توی image1 رو از نقطه 0 و 0 با همون اندازه که توی image1 هست منتقل میکنه به picture1
    و خط دوم عکس توی image2 رو از جایی که تصویر قبلی تموم شده با همون اندازه image2 منتقل میکنه به picture1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •