نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: برنامه ساخت پسورد

  1. #1

    برنامه ساخت پسورد

    با سلام دوستان
    من میخام یک برنامه ای بنویسم که پسورد لیست بسازه ،میخام برنامم یه جوری باشه که حروفی را که میخایم باهاش پسورد درست کنیم و طول رشته رو بهش بدیم و هر تعداد پسورد که میشه ساخت رو بده و بشه save کرد.
    مثلا برنامه کل پسورد های 5 حرفی که با حروفی که بهش دادیم میشه ساخت را چاپ کنه.

    مشکلم اینجایه که نمیدونم الگوریتم این برنامه چجوریه و از چه حلقه هایی و کجا باید استفاده کرد

    اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    سلام
    ببین این همونه که میخواستی؟

    موفق باشی


    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    مشکلم اینجایه که نمیدونم الگوریتم این برنامه چجوریه و از چه حلقه هایی و کجا باید استفاده کرد
    اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنید
    اینم یک تابع ساده و قابل تغییر برای ساختن پسورد :
    Private Function random() As String
    Randomize Time
    For i = 1 To 20
    random = random & Chr((Int((Asc(9) - Asc(0) + 1) * Rnd + Asc(0))))
    Next
    End Function
    '
    Private Sub Form_Load()
    Caption = ""
    Caption = random
    End Sub
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    از توجه و همکاریتون ممنون دوستان

    من می خواهم تمام حالت های ممکن رو بده نه یه پسورد هاتفاقی تولید کنه لذا این سورس و برنامه به کار نمیاد
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    من می خواهم تمام حالت های ممکن رو بده
    یعنی میخوای با شرایط خاصی پسورد تولیدکنی؟
    منظورت از تمام حالت های موجود چیه؟
    کمی بیشتر درباره برنامت توضیح بده؟
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  6. #6

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    اینو امتحان کن
    'module
    Public Function CreateNewName() As String
    Dim Consonnants As String
    Dim Vowels As String
    Dim I As Integer
    Dim Name As String

    Randomize Timer
    Consonnants = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVW XYZ0123456789" '
    Vowels = "ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ1234567890"

    Do
    For I = 1 To Rnd * 2 + 1
    Name = Name & Mid$(Consonnants, Rnd * Len(Consonnants) + 1, 1) & Mid$(Vowels, Rnd * (Len(Vowels) - 1) + 1, 1)
    Next I
    Loop Until Len(Name) > 2

    If Len(Name) = 3 And Int(Rnd * 3) = 0 Then Name = Name & Name
    If Len(Name) = 3 And Int(Rnd * 3) = 0 Then Name = Mid$(Name, 3, 1) & Mid$(Name, 2, 1) & Name
    Name = UCase(Left$(Name, 1)) + Trim$(Mid$(Name, 2))
    If Len(Name) > 4 And Int(Rnd * 3) = 0 Then Name = Left$(Name, Len(Name) - 1)
    I = Int(Rnd * 3)
    If Len(Name) > 4 And Int(Rnd * 15) = 0 Then Name = Left$(Name, 1 + I) & "-" & Mid$(Name, 3 + I)
    If Len(Name) < 7 And Int(Rnd * 15) = 0 Then Name = Name & Mid$(" Jr. Sr.ssonson boy girlman manndude2000 2.0oo #1 ", Int(Rnd * 13) * 4 + 1, 4)
    If Len(Name) < 7 And Int(Rnd * 15) = 0 Then Name = Trim$(Mid$("Dr. Mr. Ms. Joe ", Int(Rnd * 4) * 4 + 1, 4)) & " " & Name
    CreateNewName = Trim$(Name)
    End Function
    ' main form Timer
    Private Sub Timer1_Timer()
    List1.AddItem CreateNewName()
    End Sub
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط sam7sam7 مشاهده تاپیک
    یعنی میخوای با شرایط خاصی پسورد تولیدکنی؟
    منظورت از تمام حالت های موجود چیه؟
    کمی بیشتر درباره برنامت توضیح بده؟
    ببینین منظورم اینه که بتونه مثلا همه اعدادی رو که با 3عدد (123) میشه ساخت رو تولید کنه : 123,321,132,231,312,213

    تازه این بدونه تکرارش بود که گقتم.
    می خوام pass list بسازه .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط s7004u مشاهده تاپیک
    ببینین منظورم اینه که بتونه مثلا همه اعدادی رو که با 3عدد (123) میشه ساخت رو تولید کنه : 123,321,132,231,312,213

    تازه این بدونه تکرارش بود که گقتم.
    می خوام pass list بسازه .
    اونجور که من متوجه شدم اینکارو برای بدست اورد پسورد یه برنامه یا یه فایل میخوای انجام بدی . درسته ؟

    موفق باشی


    یا علی (ع)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    اینی که شما میخوای نیاز به یک فرمول داره تا اعداد رو این کارو بکنه ولی برای رشته فکر نکنم جواب بده شما چیزی اینجا میخوای که نیاز به یک فرمول نویسیه اگر میخوای passsword رو بیای پک کنی بهتره از for های تو در تو استفاده کنی که یکی از دوستان برنامه ای نوشتن که passsword ویندوز رو پیدا میکنه با دیدن کد اون شاید بهتر بفهمید . اگرهم کارتون password maker هست که همون کدهای بالا مناسبن .

  10. #10

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    نقل قول نوشته شده توسط سید حمید حق پرست مشاهده تاپیک
    اونجور که من متوجه شدم اینکارو برای بدست اورد پسورد یه برنامه یا یه فایل میخوای انجام بدی . درسته ؟

    موفق باشی


    یا علی (ع)
    اره دوست عزیز
    دبیرستان یادم میاد یه فرمول بود که بهمون می گفت که با این اعداد میشه فلان مقدار عدد بدون تکرار بدست اورد
    حالا اینم تو همون مایه هاست فرقش اینه که اون تعداد عددی رو که میشه ساخت رو واسمون بسازه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    پس شما فرمول رو بگیر بزار اینجا تا به صورت vb برات پیاده کنیم البته میشه کرد ولی ادم حوصله نداره بشینه زمان وقت این برنامه کنه پس فرمول رو خودت بزار برنامه رو میشه نوشت .

  12. #12

    نقل قول: برنامه ساخت پسورد

    به نظر من فکر کنم از فرمول هاي ترکيبات و فاکتوريل بايد استفاده بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •