نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

  1. #1

    delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    سلام
    دوستان در مرورگرهای جدید برای delay دادن چیکار میکنید
    setTimeout که برای زمانهای مثل یک دقیق کارای نداره
    امدم از یک تابع مقایشه زمانی استفاده کنم ان را هم مرورگر اسکریپ لوپ شناخت اجازه ادامه نداد
    میشه راهنمایی ام کنید ممنون

  2. #2

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    setTimeout چه مشکلی دارد؟

  3. #3

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    خوب من از این کد برای تخییر یک دقیقه ای استفاده میکنم اما کار نمیکنه

    setTimeout(click("button2"),60*1000);

  4. #4

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    پارامتر اول setTimeout دو حالت دارد یا یک تابع است یا رشته‌ای که محتوای آن دستورات جاوااسکریپت است:

    setTimeout( 'click( "button2" )', 60 * 1000 );
    setTimeout( function(){ click( "button2" ); }, 60 * 1000 );


    مفاهیم جاوااسکریپت کمی پیچیده است
    و برای شروع به کار وقت بیشتری برای مطالعه باید اختصاص بدهید
    ابتدا کدهای نوشته شده را مطالعه و بررسی کنید و بعد خودتان شروع به کدنویسی کنید

  5. #5

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    پارامتر اول setTimeout دو حالت دارد یا یک تابع است یا رشته‌ای که محتوای آن دستورات جاوااسکریپت است:

    setTimeout( 'click( "button2" )', 60 * 1000 );
    setTimeout( function(){ click( "button2" ); }, 60 * 1000 );


    مفاهیم جاوااسکریپت کمی پیچیده است
    و برای شروع به کار وقت بیشتری برای مطالعه باید اختصاص بدهید
    ابتدا کدهای نوشته شده را مطالعه و بررسی کنید و بعد خودتان شروع به کدنویسی کنید
    ممنون دوست عزیز اما من مشکل زمانی دارم ها نه فراخوانی تابع
    یعنی setTimeout در زمان تعیین شده کار نمیکنه همش در یک زمان خاص اجرا میکنه
    مثلا 60*1000 هم بزاریم و 600*1000 تفاوتی نداره باز در یک لحظه هر دو را فراخوانی میکند(در 4 مرورگر امتحان شده من)

  6. #6

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    اگر دستورها را به صورتی که در کد نوشتم بنویسید مشکلی وجود ندارد

    من آزمایش کردم و به خوبی کار می‌کند

    دستوری که شما نوشته‌اید ایراد دارد

  7. #7

    نقل قول: delay یا sleep در جاوا اسکریپ

    ممنون دوست عزیز کمک زیادی کردین مشکل من با

    clearTimeout(timer);

    حل شد مشکل من این بود که مثل یک thread هر کدام setTimeout عمل میکردند یعنی به صورت حلقه وار همدیگر را فراخونی میکردند و چون زمان من لحظه به لحظه افزایش میافت
    یعنی تخییر از 1 میلی ثانیه شروع میشد و بعد از مدتی به چند دقیقه میرسید که برنامه را یکم پیچیده میکرد
    به هر حال حل شد
    بازم ممنون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •