نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: گذاشتن icon برای برنامه VB6

  1. #1

    Question گذاشتن icon برای برنامه VB6

    برای گذاشتن آیکن روی برنامه های 6VB باید چه کرد؟

  2. #2

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام
    ابتدا آیکون معتبری را برای یکی از فرم ها (پیش فرض Form1 است) با کلیک بر خصیصه Icon از فرم Properties انتخاب کنید
    سپس از منوی Project گزینه آخری (Project Properties) را کلیک کنید، تا فرم تنظیمات باز شود. به روی سربرگ Make کلیک کنین و در جعبه Icon نام فرم را انتخاب کنید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    این که دوستمون گفت یه راهه اینم یه راه با کد نویسی که حین اجرای برنامه میتونی این کارو بکنی
    Private Sub Form_Load()
    Me.Icon = LoadPicture("C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\Common\Graphics\Icons\Misc\FACE05.ICO")
    End Sub

    نکته:بجای (C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\Common\Graphics\Icons\Misc\FACE05.ICO)با د آدرس ایکن مجاز مورد نظر درج شود.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام تاجایی که من میدونم برای اینکه ایکن رو خودت هم بتونی بسازی و بعد ازش استفاده کنی رنگش باید از 32 بیت کمتر باشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    یک سایت مفید دانلود ایکون حتماً یه سر به این سایت بزنید:http://www.iconfinder.com
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام عليکم
    اين سايت هم براي آيکن خيلي خوبه ،گفتم معرفي کنم تا دوستان استفاده کنند البته قبلا در سايت معرفي کرده بودم.
    http://www.iconarchive.com/
    موفق باشيد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    اگه خودت میخوای آیکن رو طراحی کنی و یا عکس رو تبدیل به آیکن کنی
    پیشنهاد من اینه که از Axialis Software استفاده کنی که تو کار با آیکن
    کاملترینه اگه خواستی بگو آموزشش رو واست بزارم

  8. #8

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    دوستان مشکل من اینه

    خوده VB تعدادی ایکون داره و میشه به راحتی گذاشت ولی

    میخوام یه ایکون دیگه بزارم ، همه چیش درسته(فرمت و ...)

    ولی وقتی اوکی میکنم

    میزنه نامعتبره عکس (Invalid picture)

    چیکارش کنم؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Ho3ein021 : جمعه 03 آذر 1391 در 22:17 عصر دلیل: اضافه کردن متن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام
    وی بی فقط آیکن های 24bit و کمتر از اون رو قبول میکنه. باید آیکنت رو با برنامه های ویرایش آیکن به 24bit تبدیل کنی.

  10. #10

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    خیلی ممنون دوست عزیز

    واقعا فکر نمیکردم به این زودی کسی جواب بده :دی

  11. #11

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام

    من سعی کردم با این برنامه ""Axialis Software"" تغییر بدم ولی بازم VB ایراد میگیره

    ایا با این برنامه میشه 24 بیت کرد ایکون رو؟؟؟

    اگه میشه بگید کجاش یا یه برنامه معرفی کنین

    :(

    بعد خودم یه ایکون ساختم با این برنامه، 24 بیت و یه 4 بیت ولی هیچ کدوم رو قبول نکرد مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله Ho3ein021 : یک شنبه 05 آذر 1391 در 18:22 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام
    از برنامه ArtIcons استفاده کن چون خیلی راحته، وقتی آیکن رو باز میکنی یه صفحه به این شکل میاد:


    بعد روی آیکنی که میخوای تبدیل کنی راست کلیک کن و Convert رو بزن بعد:



    نکته: اگه توی زیر مجموعه های یه آیکن حتی اگه یه آیکن 32bit باشه vb اون رو قبول نمیکنه.
    سایز 48 و یا 32 پیکسل هم برای آیکن کافیه.

  13. #13

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    ببخشید بابت اسپم

    حله داش

    دمت گرم

  14. #14

    نقل قول: گذاشتن icon برای برنامه VB6

    سلام من یک از برنامم خروجی گرفتم و اومد icon اون رو با نرم افزار resourse hacker با یک ایکون با کیفیت دیگه عوض کردم و کاملا هم فایلexe من ایکنش عوض شده تنها مشکل اینه که وقتی میخوام ستاپ درست کنم باید چیکار کنم؟؟ایکن من 256*256هستش و فقط یک رنگ توش به کار رفته اونم نارنجیه؟!
    لطفا راهنمایی کنین؟!
    میخوام برناممو پخشش کنم
    البته بگم با اون wizard خود visul studio ستاپ میسازم!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •