نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در query join

  1. #1

    مشکل در query join

    سلام من پندتا جدول دارم که همرو دارم با هم جوین میکنم
    برای نمایش اطلاعات یک فاکتور که یک سری اطلاعات کلی داره و یک سری ستون ها مقل جمع کل از جدول دیگه خونده میشه
    این جمع کل از فاکتور فرعی که همون داده های توی فاکتوره + مبلغ کرایه حمل از جدول اطلی
    حالا مشکل اینه که اگه یک فاکتور قیمت حمل داشته باشه اما براش هیج رکوردی تو جدول فرعی ثبت نشده باشه به خاطر جوین 0 برمیگردونه و اطالا اون رکورد و نشون نمیده
    من بانک و میزارم
    view 4
    آخرین تغییرات رو گزاشتم تو تکست اعمال کنید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar prj.rar‏ (42.6 کیلوبایت, 3 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: مشکل در query join

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    سلام من پندتا جدول دارم که همرو دارم با هم جوین میکنم
    برای نمایش اطلاعات یک فاکتور که یک سری اطلاعات کلی داره و یک سری ستون ها مقل جمع کل از جدول دیگه خونده میشه
    این جمع کل از فاکتور فرعی که همون داده های توی فاکتوره + مبلغ کرایه حمل از جدول اطلی
    حالا مشکل اینه که اگه یک فاکتور قیمت حمل داشته باشه اما براش هیج رکوردی تو جدول فرعی ثبت نشده باشه به خاطر جوین 0 برمیگردونه و اطالا اون رکورد و نشون نمیده
    من بانک و میزارم
    view 4
    آخرین تغییرات رو گزاشتم تو تکست اعمال کنید
    بسم الله الرحمن الرحیم
    با سلام
    فرموده بودید که هزینه حمل داره ولی هیچ رکوردی در جدول فرعی ثبت نشده است. چه طور این اتفاق می افته؟
    ولی اگه با تمام این تفاسیر خواستید که این اتفاق بیفته از Left Join استفاده کنید.
    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در query join

    حل نشد هزینه حمل از فیلد جدول اصلیه لطفا بانک منو ببینید

  4. #4

    نقل قول: مشکل در query join

    متاسفانه بانکتون Restore نشد. یا اسکریپتش رو بگزارید و یا خود بانک رو.
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: مشکل در query join

    اینم بانک دوباره بک آپ گرفتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در query join

    نقل قول نوشته شده توسط $ M 3 H R D A D $ مشاهده تاپیک
    اینم بانک دوباره بک آپ گرفتم
    با سلام
    نمی دونم چه جوری بک آپ می گیرید که در قسمتی که مربوط به Select the backup sets to restore فایل های مربوطه رو نمیاره
    backUp.png

  7. #7

    نقل قول: مشکل در query join

    رو all files بزارید درست میشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajjad_kochekian
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اصفهان نصف جهان
    پست
    581

    نقل قول: مشکل در query join

    برای اینکه اگر بخواهید در صورت وجود نداشتن اطلاعات در جدول ثانویه اطلاعات جدول اولیه را نمایش بدهد بهتر است از Left Outer join استفاده کنید.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در query join

    left outer join استفاده میکنم اما درست نمیشه شما بانک منو بگیرید ببینید خوب مشکل منو دیگه

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: مشکل در query join

    DECLARE @Valid_ID INT
    SELECT @Valid_ID= Vila_Id
    FROM dbo.Vila
    WHERE (ID = '5')

    SELECT @Valid_ID Valid_Id, S3.*,S3.Price+IsNull(S3.Haml_Price,0)+ISNULL(S3.al l_price,0)
    - ISNULL(s3.takhfif,0) jam
    FROM (
    SELECT S1.*,IsNull(S2.Price,0) Price FROM (
    SELECT R.*,S.[name] FROM (
    SELECT P.*,Q.shop_name FROM (
    SELECT * FROM Factor_Master)P
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT * FROM shop)Q
    ON P.factor_shop=Q.id)R
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT * FROM fact_type)S
    ON R.typ=S.id)S1
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT Fact_ID,SUM(Cast(Price AS INT)) Price FROM Factor_Slave
    GROUP BY Fact_ID)S2
    ON S1.ID=S2.Fact_ID)S3

  11. #11

    نقل قول: مشکل در query join

    ممنون میتونم همین کد و توی سی شارپ به عنوان کووری بدم ؟ declare و پیزا دیگه مشکل نداره ؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در query join

    آخه نمیتونم همین و توی view سیو کنم میشه راهنمایی کنید ؟ اون کد view 4 منو دیدید ؟ آخه اون به چندتا دیگه هم جوین بود میتونید اون ها هم بهش اضافه کنید آخه میترسم باز نشه

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: مشکل در query join

    اون Declare برای اینکه از تکرار جلوگیری بشه اگر می خواهید تبدیل به view کنید declare را بردارید و select قبلی خودتان که vaild_id را میخواند در select اول قرار دهید بقیه join ها همگی درست است و نیاز به تغییر دیگری ندارید



    SELECT (SELECT Vila_Id
    FROM dbo.Vila
    WHERE (ID = '5')) Valid_Id, S3.*,S3.Price+IsNull(S3.Haml_Price,0)+ISNULL(S3.al l_price,0)
    - ISNULL(s3.takhfif,0) jam
    FROM (
    SELECT S1.*,IsNull(S2.Price,0) Price FROM (
    SELECT R.*,S.[name] FROM (
    SELECT P.*,Q.shop_name FROM (
    SELECT * FROM Factor_Master)P
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT * FROM shop)Q
    ON P.factor_shop=Q.id)R
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT * FROM fact_type)S
    ON R.typ=S.id)S1
    LEFT OUTER JOIN
    (SELECT Fact_ID,SUM(Cast(Price AS INT)) Price FROM Factor_Slave
    GROUP BY Fact_ID)S2
    ON S1.ID=S2.Fact_ID)S3

  14. #14

    نقل قول: مشکل در query join

    ممنونم واقعا factor_shop دوتا اومده یهنی نباید شناسه بیاد همون نام اومده با جوین کافیه همجنین typ که همون جزئی هستش بازم اومده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •