نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

    سلام
    خسته نباشید
    من یه DataTable رو به یک DataGridView وصل کردم
    حالا می خوام یکی از ستونهایی که از طریق اتصال DataTable در DataGridView ایجاد شده ComboBox باشه
    ممنون میشم کسی کمک کنه
    فقط دوستان دقت کنند که این روش رو که یک شی از روی DataGridViewComboBoxColumn بسازم و به DataGridView وصل کنم رو بلدم ولی این روش جواب کار منو نمی ده
       DataTable dt = new DataTable();
    DataColumn dccl1 = new DataColumn()
    {
    ColumnName = "cl1",
    DataType = Type.GetType("System.String"),
    };
    dt.Columns.Add(dccl1);

    DataColumn dccl2 = new DataColumn()
    {
    ColumnName = "cl2",
    DataType = Type.GetType("System.String"),
    };
    dt.Columns.Add(dccl2);


    DataColumn dccl3 = new DataColumn()
    {
    ColumnName = "cl3",
    DataType = Type.GetType("System.String"),
    };
    dt.Columns.Add(dccl3);

    DataRow dr = dt.NewRow();
    dr["cl1"] = 1;
    dr["cl2"] = 2;
    dr["cl3"] = 3;
    dt.Rows.Add(dr);

    dataGridView2.DataSource = dt;

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

    کسی نیست جواب بده

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

    سلام
    دوست عزیز، ما دو روش برای افزودن ستون داریم با کد نویسی یا بدون کد نویسی و به صورت دستی. حالا شما با کدوم روش می خواید کار کنید؟ و این روشی که می فرمایید جواب نمی ده دلیلش رو بگید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

    دوست عزیز روش دستی رو که نمی خوام استفاده کنم
    می خوام از روش کد نویسی استفاده کنم
    در روش معمول یک ستون تعریف می کنند و سپس به عنوان یک ستون جدید به جدول اضافه می کنند ولی می خوام یکی از ستونهایی که قبلا" از طریق دیتا تیبل اضافه کردم رو تغییر بدم و کمبو باکس کنم
    ممنون میشم کسی کمکی کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: اتصال DataTable به دیتا گرید و سپس ایجاد یک کمبوباکس در ستونهای اضافه شده

    سلام
    یه سری به اینجا بزن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...1-datagridwiev

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •