صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    لطفاً نظر خودتون بگید خیلی برام مهمه مخصوصاً کسانی که بیشتر در این کار ها هستند!

    __________________________


    در ماه فوريه مطلبي در سايت تک‌ريپابليک به قلم جك‌والن، با نام «10 دليل براي رها كردن IT» منتشر شد كه نويسنده از ديدگاه خود مواردي را به‌عنوان دليل اصلي رها‌كردن و بيرون آمدن از مشاغل مرتبط با IT‌ ذكر كرده بود. در ماه جولاي آلن نورتون (Alan Norton) مطلبي را با نام «10 دليل براي باقي ماندن در IT» در پاسخ به مقاله نخست منتشر كرد كه با ديدگاهي متفاوت نظريه‌هاي جك والن را به چالش‌كشيده و از منظري متفاوت نقطه نظرهاي وي را نقض كرده است. اينك بدون اين‌كه بخواهيم درباره تأييد يا رد هر كدام از اين «20 دليل» نظريه‌اي بدهيم، قضاوت در اين زمينه را بر‌عهده خوانندگان گذاشته و از شما مي‌خواهيم پس از خواندن اين دو مطلب پاسخ نهايي را انتخاب كنيد كه آيا ترك مشاغل IT بهترين كار است يا باقي ماندن در آن؟

    10 دليل براي ترك كردن IT
    فعاليت در IT‌ مي‌تواند فرازها و موفقيت‌هاي بسياري را با خود به دنبال داشته باشد، اما با توجه به موقعيتي كه در آن قرار مي‌گيريد ممكن است در نهايت با وضعيت‌هاي غیر‌منتظره ديگري روبه‌رو شويد. در اين مقاله، چند عامل معدود را كه مي‌توانند به‌عنوان آخرين چالش‌هاي يك متخصص IT وي را به زحمت و دردسر دچار كنند، با هم مورد بررسي قرار مي‌دهيم. اگر به تازگي از شغلي كنار كشيده‌ايد كه آن را از بين چندين موقعيت ممتاز انتخاب كرده بوديد، به جمع دلزدگان از IT خوش آمديد! لازم نيست خجالت بكشيد. همه ما مي‌دانيم كه IT يكي از پراسترس‌ترين حرفه‌هايي است كه مي‌توان انتخاب‌كرد. متأسفانه دانشگاه‌ها نيز شرايط حقيقي شغلي را كه گاهي مي‌تواند براي ساليان سال شما را درگير كند، به دانشجويان آموزش نمي‌دهند. بياييد با هم نگاهي داشته باشيم به مهم‌ترين دلايلي كه مي‌توانند موجب شوند تا از شغل دلخواهتان در زمينه IT استعفا بدهيد!

    1 - استرس

    هيچ‌وقت به كسي اجازه ندهيد تا اين جمله از دهانش بيرون بيايد كه «شغل IT شغل آساني است!» به‌ندرت پيش مي‌آيد كه شخصي در يكي از مشاغل مرتبط با اين حوزه فعاليت كند و كمتر دچار استرس شود. همواره به ياد داشته باشيد كه «IT يكي از ابزارهاي مديريت بحران است»، هنگامي كه يك مشتري يا كاربر با شما تماس مي‌گيرد، معمولاً همواره با يك امر اورژانسي روبه‌رو هستيد كه بايد به سرعت رفع و رجوع شود. به همين دليل، تا زماني كه در اين رشته مشغول هستيد، هميشه همه چيز بايد روبه‌راه بوده و هر چيزي در سر جاي خودش قرار داشته باشد، زيرا بروز ايراد و شكست در رفع آن مي‌تواند به اخراج و از دست دادن شغل منجر شود. موضوعي كه قضيه را بغرنج‌تر مي‌كند، اين است كه اين استرس هيچ‌گاه شما را ترك نخواهد كرد. هر دقيقه از فعاليت شما در جايگاه مدير شبكه، سوپروايزر سايت، مسئول بخش پشتيباني يا سمت‌هايي از اين قبيل دشوارتر و دشوارتر از آن چيزي مي‌شود كه انتظار آن را داريد.


    2 - زمان

    اگر به دنبال شغلي براي شش روز هفته و هشت ساعت در روز مي‌گرديد، دور IT‌ را خط بكشيد! مشاغل IT مشاغلي 24,7 محسوب مي‌شوند. به‌عنوان يك متخصص IT نه تنها بايد ساعات بيشتري را نسبت به ديگر شغل‌ها در دفتر كار (يا محوطه كاري) بگذرانيد، بلكه در خارج از اوقات كاري هم بايد براي هر چه بهتر شدن مهارت‌ها و افزايش بازدهي كاري، همواره در حال يادگيري مطالب جديد باشيد تا هميشه ميزان اطلاعت شما از همكارتان كه در ميز كناري شما نشسته بيشتر باشد. همچنين افراد ديگري كه نه از مشتريان شما به شمار مي‌آيند و نه كاربر شبكه تحت نظارتتان هستند، يعني دوستان و آشنايان و همسايگان نيز هميشه به دنبال بهره‌بردن از اطلاعات و مهارت‌هاي شما هستند تا بدون صرف هيچ‌گونه هزينه‌اي كامپيوترهايشان به خوبي كار كند!


    3 - درآمد

    اگر شما كارمند يك شركت خصوصي باشيد، پراسترس‌ترين مسئله‌اي كه همواره با آن دست به گريبان خواهيد بود، ميزان پرداختي يا همان دستمزد و حقوق شما است. هر يك از ما دوستان و همكاران زيادي را سراغ داريم كه براي دريافت حق و حقوق‌معوقه يا گاهي پرداخت‌نشده خود ناچار به كمك گرفتن از قانون و حتي مراجعه به وكيل شده‌اند. حتي اگر براي خودتان و به اصطلاح «مستقل» هم كار مي‌كنيد، مادامي‌كه كارفرما دستمزد و مبلغ قرارداد را به شما پرداخت نكند شايد گرسنه بمانيد! در چنين حالتي بزرگ‌ترين و سنگين‌ترين فشار را بر شانه‌هاي خود احساس خواهيد كرد، چون هيچ‌گاه نمي‌توانيد با اطمينان منتظر همان «آب باريكه كارمندي» انتهاي ماه بمانيد، زيرا خبري از آن نخواهد بود! فاكتور اصلي و مهم براي رسيدن به امنيت شغلي، تلاش براي ارتقاي مهارت‌ها و ايجاد هرچه بيشتر و بهتر ارتباطات كاري و حرفه‌اي است. وجود روابط خوب‌كاري (حتي با اشخاصي كه خوب نيستند!) به معناي اين است كه مي‌توانيد تاحدودي آسوده خاطر باشيد كه درنهايت درآمدي كسب خواهيد كرد.


    4 - ديگران (به‌طور عام)

    از اين‌كه درمورد اين يكي صحبت كنم، بيزارم! در زمان‌هاي دور من فردي مثبت، سرزنده و به معناي واقعي كلمه عاشق مردم‌بودم. اما پس از چند سال كار در زمينه مشاوره خود را فردي يافتم كه مورد سوء استفاده قرارگرفته، ‌حقوقش پرداخت نشده يا كمتر از مقدار واقعي پرداخت شده و هيچ‌كس قدرتش را نمي‌داند. ماندن در اين حوزه كاري، مانند جنگ بي‌پاياني است كه همواره درحال حمله يا عقب‌نشيني خواهيد بود. نمي‌توان اين‌گونه گفت كه به‌طور مطلق ديگران مسبب اين اتفاقات هستند، اما به‌نظر مي‌رسد، زماني كه لباس IT را بر تن مي‌كنيد، نگاه مردم به شما نگاه متفاوتي خواهد بود. در اين لباس شما تركيبي از خوبي و بدي در يك بسته‌بندي خواهيد بود!


    5 - زنجيره دستورات

    بياييد صريح باشيم. كمتر مدير ارشدي را مي‌توان‌يافت كه حقيقت كار شما را درك‌كند. به طور معمول، مديران معمولاً فكر مي‌كنند، شما قادر به انجام هر كاري هستيد، آن هم با كمترين هزينه و بدون هيچ‌گونه كمك اضافي! اين درحالي‌است كه برخورد شما با كاربران نهايي بايد به گونه‌اي باشد كه انگار آن‌ها برتر و بالاتر از شما قرار دارند. از همه بدتر اين‌‌كه رؤساي بالادستي نيز انتظار دارند تا با انجام معجزه باعث شويد تا پي‌سي‌هاي از رده خارج براي حداقل يك دهه ديگر به كار خود ادامه بدهند! تناقض‌هاي موجود بين وظايف و حقيقت فناوري باعث مي‌شوند تا كار شما غيرقابل‌تحمل شود. هنگامي كه محيط كاري تحت تأثير جريانات خارج از اراده شما شكل مي‌گيرند، هر اتفاق بد ديگري وضعيت را بيش از پيش از كنترل شما خارج مي‌سازد. شما در كار خود مهارت داريد و اين موضوع را مي‌دانيد، اما مديريت كار شما را درك نمي‌كند و نمي‌داند كه شما در كار خود تبحر داريد. تمام اين مسائل جرياني ناتمام از استرس و فشار را به شما وارد مي‌آورند.


    6 - فناوري

    آيا تاكنون پيش آمده كه احساس كنيد تمام فناوري با شما به ستيز درآمده و يكه و تنها رها شده‌ايد؟ در چنين وضعيتي به احتمال آرزو مي‌كنيد، مي‌توانستيد درحالي‌كه وسايل شخصي‌تان را در جعبه‌اي ريخته‌ايد، ساختمان را ترك كنيد. به شخصه چنين حالتي را در زماني كه در جايگاه يك مشاور با كلاينت‌هاي ويندوز سر و كله مي‌زدم، تجربه‌كرده‌ام. به‌نظر مي‌رسد، بي‌نظمي ارتباط نزديك و قوي با سيستم‌عامل ويندوز دارد و هر روز جنگي مابين پي‌سي‌ها و سيستم‌‌ها در جريان است. برخي اوقات شما برنده اين جنگ هستيد و برخي اوقات بازنده آن. اغلب هم بردهاي شما در زير سايه روزهاي باخت گم مي‌شوند.

    7 - رقابت


    حقيقتي كه بيش از هر چيز مي‌توانيد روي آن حساب كنيد اين است كه در زندگي همواره فردي وجود دارد كه بهتر از شما است، اما اين نسبت در دنياي IT نسبت يك به يك نيست، بلكه در ظاهر اين‌گونه به‌نظر مي‌رسد كه در برابر شما صدها متخصص IT‌ وجود دارد كه باهوش‌تر، سريع‌‌تر و آماده‌تر است. اين نسبت بلافاصله خود را با زبان پول نشان مي‌دهد. به خاطر داشته باشيد، چشم‌انداز IT دائم درحال تغيير است. اگر نتوانيد خود را با «جريان‌ها» به جلو ببريد ممكن است كه موفق نشويد در بازار كار باقي بمانيد. در طول اين سال‌ها كسب و حفظ چابكي لازم و صرف ساعت‌ها وقت براي انجام كار چاره‌اي جز رسيدن به اين نتيجه برايم نگذاشته كه اين بازي متعلق به جوان‌تر‌ها است. اين به اين معنا نيست كه ما بزرگ‌ترها نمي‌توانيم پابه‌پاي جوان‌ترها بدويم، اما با جلو رفتن بيشتر، اين رقابت دشوارتر و بي‌رحمانه‌تر خواهد شد.


    8 - Cloud

    هروقت هنگام تماشاي يك فيلم، بازيگري عبارت «پيش به‌سوي ابرها» را بر‌زبان مي‌آورد، مي‌خواهم از شدت عصبانيت هر چه را دم دستم است، به سمت تلويزيون پرتاب كنم. واژه كلاود در IT يكي از آن مفاهيمي است كه اين روزها و احتمالاً از اين به بعد نيز در معرض تغييرات پي‌در‌پي است. معناي كلاود دقيقاً چيست؟ آيا بايد از آن استفاده كنيم؟‌ آيا كلاود امن است؟‌ هزينه آن چه‌قدر است؟‌ ذهن من همواره درگير اين پرسش‌ها است. معمولاً پاسخ به اين سؤال را با اين پرسش از مشتري جواب مي‌دهم كه «آيا تاكنون از Google Docs استفاده كرده‌ايد؟» اگر پاسخ مثبت باشد كه مي‌گويم شما همين الان درحال استفاده از كلاود هستيد. اما اين جواب قانع‌كننده نيست. مشتري‌ها و كاربران نهايي كلاود را به‌چشم يك تجربه جادويي مي‌بينند كه موجب سريع‌تر، بهتر و ساده‌تر شدن كارهايشان خواهد شد. شايد اگر حقيقت را مي‌دانستند اين‌گونهفكر نمي‌كردند.

    9 - نبود استانداردها

    اگر مي‌توانستيم برخي استانداردها را در IT تعريف و عملي كنيم، زندگي بي‌نهايت بهتر و زيباتر مي‌شد. بسياري از پروژه‌هاي اپن‌سورس براي رسيدن به مجموعه‌اي از استانداردها دست به هر‌كاري مي‌زنند. اين كار تا آنجا پيش مي‌رود كه توسط مجوزهاي مالكيت نرم‌افزار متوقف شود. مالكان مجوزهاي نرم‌افزاري مايل به حفظ و بسته نگه‌داشتن كدها هستند و به استانداردها اهميتي نمي‌دهند. اين موضوع درحقيقت قابل درك است، اما همين كه آنان از پذيرش هرگونه استانداردي سر‌باز مي‌زنند، موجب مي‌شود تا روزانه متخصصان و كاربران نهايي زيادي به دردسر بيافتند. معلوم نيست چرا بدون اين‌كه مالكيت نرم‌افزارها به خطر بيفتد، نمي‌توان از استانداردها تبعيت كرد؟


    10 - احترام

    عموم مردم نسبت به متخصصان IT نظر مثبتي ندارند. چرا؟‌ دلايل زيادي براي اين مسئله وجود دارد. نخست اين‌كه قبلاً از جانب IT مورد كلاهبرداري قرار گرفته‌اند. آنان با مشاوراني برخورد داشته‌اند كه مي‌خواستند به آنان بزرگ‌ترين و بهترين چيزها را بفروشند. اين موارد و تجربه‌هاي ناشي از آن موجب شده كه جماعت IT‌ به‌سختي بتوانند احترامي را براي خود به‌دست بياورند. وقتي شما را مي‌بينند كه از در وارد مي‌شويد، براي آن لحظه بهترين دوست آنان هستيد. اما وقتي مشكلشان برطرف شد، حتماً اين نكته را يادآوري مي‌كنند كه شما براي انجام كار به زمان كمتري (و در نتيجه هزينه كمتر) نياز داشتيد.

    http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1006514

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    خیلی از مسایلی که در بالا مطرح شد طبیعتا برای هر شغل خصوصی دیگه هم در دنیا صدق می کنه. بنابراین این مساله درست نیست. طبیعتا شغلی که بدون استرس, رقابت و ... باشه مثلا در کشور ما همین مشاغل دولتی هستند که البته نه تنها هیچ آینده ای ندارند بلکه اکثرا از شغلشون لذت هم نمی برند.

    به نظرم در شرایط حاضر که در دنیا به خصوص بحران اقتصادی هم هست مشاغل مربوط به IT همه جای دنیا بهترین مشاغل هستند. فقط باید بلد باشید چطور پول در بیارید. طبیعی هست که فقط متخصص بودن کافی نیست. باید از صنعت, تعامل با مشتری و اصول سازمانی و فروش کالا هم اطلاعاتی داشته باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط emadfa مشاهده تاپیک
    خیلی از مسایلی که در بالا مطرح شد طبیعتا برای هر شغل خصوصی دیگه هم در دنیا صدق می کنه. بنابراین این مساله درست نیست. طبیعتا شغلی که بدون استرس, رقابت و ... باشه مثلا در کشور ما همین مشاغل دولتی هستند که البته نه تنها هیچ آینده ای ندارند بلکه اکثرا از شغلشون لذت هم نمی برند.

    به نظرم در شرایط حاضر که در دنیا به خصوص بحران اقتصادی هم هست مشاغل مربوط به IT همه جای دنیا بهترین مشاغل هستند. فقط باید بلد باشید چطور پول در بیارید. طبیعی هست که فقط متخصص بودن کافی نیست. باید از صنعت, تعامل با مشتری و اصول سازمانی و فروش کالا هم اطلاعاتی داشته باشید.
    ولی من در آستانه 23 سالگی و بلد بودن سطحی بیشتر زمینه هایه شبکه و برنامه نویسی هنوز نمی فهم چطور باید پول در بیارم !!
    اگر کسی پیشنهادی داره بهم پیام خصوصی بده من ترم آخری هستم دوست ندارم عمرم الکی حروم بشه . من از این نمونه مطالب حتی در نوشته های بچه ها هم دیدم یکی بود کارش طراحی تخصصی سایت بود اون آقا نوشته بود در دوره ایی که هر کسی از مادرش قهر کرده طراح سایت شده آدم بره میوه فروشی بزنه بهتره نه استرس داره نه غمی می دونی آخر روز هم جنست رو فروختی و از این حرفا...ولی من افراد موفق هم زیاد دیدم ولی از هر نظر از من بهتر بودند من یک دانشجو متوسط هستم در دانشگاه ولی به قولی یک خوره برنامه نویسی و این چیزا محسوب می شم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار returnx
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ?
    پست
    1,190

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    این نکاتی که در مقاله بالا گفته شده تا حد زیادی درست است اما تمام شغل ها یکسری مشکلات خاص خودشون دارند ، تنها کاری که مشکل خاصی نداره خوردن و خوابیدن است...
    پس فرقی نمیکنه دست به چه کاری بزنیم همجا مشکلات دنبال ما هستند ، اونم در دنیای پیچیده امروز...
    من همیشه گفتم برای موفق بودن دو راه داریم ، یا اولین باشیم یا بهترین...
    باید تلاش کنیم اولین باشیم تو کارمون ایده های جدید بدیم اگر هم نه نتونستیم اولین باشیم پس باید تلاش کنیم بهترین باشیم...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار cjNet
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تبعیدگاهی به نام زمین
    پست
    404

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نکات خوبی مطرح شده بود اما خیلی با دید منفی به مسئله نگاه میکرد @

  6. #6

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط h.nonahal مشاهده تاپیک
    نکات خوبی مطرح شده بود اما خیلی با دید منفی به مسئله نگاه میکرد @
    بهترین کاری که یک مهندس کامپیوتر می تواند پیدا کند خرید یک سمند تاکسی (در صورت تاهل) و کار در خط ونک شهرک غرب و یا سید خندان است چون نه کسی کلاهی سرش می گذارد :) نه دردسر می خورد .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط baracudaProject مشاهده تاپیک
    بهترین کاری که یک مهندس کامپیوتر می تواند پیدا کند خرید یک سمند تاکسی (در صورت تاهل) و کار در خط ونک شهرک غرب و یا سید خندان است چون نه کسی کلاهی سرش می گذارد :) نه دردسر می خورد .
    یعنی درآمد تاکسی بیشتر از برنامه نویسیه ؟!
    بچه ها کسی اینجا هست که واقعاً برنامه نویس باشه به نظر خودش هم موفق باشه ؟ لطفاً اگه ممکنه پی ام بده یک ردی نشونه ایی چیزی بازم مرسی

  8. #8

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    یعنی درآمد تاکسی بیشتر از برنامه نویسیه ؟!
    بچه ها کسی اینجا هست که واقعاً برنامه نویس باشه به نظر خودش هم موفق باشه ؟ لطفاً اگه ممکنه پی ام بده یک ردی نشونه ایی چیزی بازم مرسی
    من بد در نمی آورم و ظاهرا چند برابر درآمد دارم ولی باطنا" از 5 میلیون درآمد ماهانه اسمی آنقدر بدحسابی می کنند که حساب کنی زحمت کمتری داره مسافرکشی کنی و اینقدر با کلاهبردار و بدحساب جماعت (درصد مهمی از مدیران و مثلا سرمایه گزاران در رشته آی تی ) سر و کله نزنی! من حساب بچه هارا قرض می کنم می دهم ولی وقتی پای حساب خودم می شود از مشتری دو ریال نمی توانم بگیرم مگر اینکه کارش مانده باشد و کارش گیر باشد. اکثرا هم برگشت چک و آبرو ریزی برایشان مهم نیست چون می دانند طرف مقابل خسته می شود. بدبختی شغل من هم این است که اینقدر برنامه من (من کامپوننت نویسم) کپی شده که کسی نمی آید از من تو ایران چیزی بخرد ... از طرفی هم پولی که از مشتری ها (تلریک و امثال آن) می گیریم پیش خور می شود و دلال نمی دهد و ... هزار دردسر... آنور هم که نمی توانم کامپوننت بفروشم :) شما بیایید اصل بخرید ما نرویم مسافرکشی کنیم!

    نتیجتا: تاکسی بهتره! عزاب نداره ببینی یه آدم زرنگ پولتو خورده.

  9. #9

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    ولی من در آستانه 23 سالگی و بلد بودن سطحی بیشتر زمینه هایه شبکه و برنامه نویسی هنوز نمی فهم چطور باید پول در بیارم !!
    بچه ها کسی اینجا هست که واقعاً برنامه نویس باشه به نظر خودش هم موفق باشه ؟ لطفاً اگه ممکنه پی ام بده یک ردی نشونه ایی چیزی بازم مرسی
    از صبح که اون قسمت Bold شده پستت که نقل قول کردم رو دیدم چند بار خواستم جوابت رو بدم گفتم ولش کن ...

    شما چی بلدی که میگی بیشتر برنامه نویسی و شبکه ؟! تو زمینه برنامه نویسی و شبکه اعتماد به نفس خیلی بالایی برای زدن همچین حرفی لازمه ...
    افرادی زیادی تو این سایت هستن که شغلشون برنامه نویسی هست و فقط از این راه کسب درامد میکنن پس لطفا نگید کار نیست و ...

  10. #10

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    از صبح که اون قسمت Bold شده پستت که نقل قول کردم رو دیدم چند بار خواستم جوابت رو بدم گفتم ولش کن ...

    شما چی بلدی که میگی بیشتر برنامه نویسی و شبکه ؟! تو زمینه برنامه نویسی و شبکه اعتماد به نفس خیلی بالایی برای زدن همچین حرفی لازمه ...
    افرادی زیادی تو این سایت هستن که شغلشون برنامه نویسی هست و فقط از این راه کسب درامد میکنن پس لطفا نگید کار نیست و ...
    این یعنی نک نک بلده ، به هر چی یه نکی زده ، به شبکه ، به وب ، هیچکدومم درست بلد نیست نتیحتا ماهی 500 تومن می گیره غر هم می زنه :) ، خوب داداش! نک نک به چه درد می خوره! یه کار کامل بلد باش تو یه بازار بمون، همه کاره هیچ کاره که نمیشه.

  11. #11

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    بچه ها ، اگر متاهلید بریم شرایط تاکسی رو تحقیق کنیم ! اونجا دزد و کلاهبردار کمتره و کمتر پول آدم رو می خورند ،

    اگر بچه ها از گرفتن تاکسی خبر دارند به ماهم بگویند چون من که خسته شدم از بس دنبال دزدها کردم که پولم رو نخورند.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    از صبح که اون قسمت Bold شده پستت که نقل قول کردم رو دیدم چند بار خواستم جوابت رو بدم گفتم ولش کن ...

    شما چی بلدی که میگی بیشتر برنامه نویسی و شبکه ؟! تو زمینه برنامه نویسی و شبکه اعتماد به نفس خیلی بالایی برای زدن همچین حرفی لازمه ...
    افرادی زیادی تو این سایت هستن که شغلشون برنامه نویسی هست و فقط از این راه کسب درامد میکنن پس لطفا نگید کار نیست و ...
    من خودم فلش کار بودم اوایل یعنی کلیپ فلش و این چیزا درست می کردم چندتا برنامه هم نوشتم که برای صاحبانشون تو استان مقام آورد البته اون زمان پیش دانشگاهی بودم البته یکمی هم جاوا اسکریپت کار کردم
    بعدش زدم به سی به علت دروس دانشگاهی و الان بیشتر پروژه هایی رو که بچه های دانشجو دنبالشند رو می تونم بنویسم
    بعدش به علت درس پایگاه رفتم سراغ سی شارپ و mssql به موازات دلفی و یک برنامه مدیریت تور نوشتم با دلفی که به نظر خودم بدی نشد چیزه جالبیه
    uml و بحث های مهندسی نرم افزارم تا حدودی کار کردم. ولی خیلی ضعیف
    بعدشم زدم به php و mysql و asp الان می تونم یک سایت براتون طراحی کنم با هرکدوم که بخواهید .
    اما شبکه یکی عمیق تر کار کردم
    مخصوصاً کانفیق ویندوز سرور و لینوکس و روتر
    روتر رو بیشتر از همه کار کردم الان بیشتر پروتکل ها رو می تونم کانفیق کنم البته نه سناریو هایه بلند بالا
    مثلاً الان می تونم این دوربین های مدار بسته رو با یک سوئیچ آی پی بدم
    البته اینا چون مربوط به درسم بوده رفتم سراغش الان می دونم پول تو شبکه است به نظرم بتونم یکی از مدارک سیسکو رو بگیرم نونم تو روغنه ولی خوب بازم گیجم
    چون من علاقه ی زیادی به openGL و بازی سازی رایانه ایی دارم....

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط baracudaProject مشاهده تاپیک
    من بد در نمی آورم و ظاهرا چند برابر درآمد دارم ولی باطنا" از 5 میلیون درآمد ماهانه اسمی آنقدر بدحسابی می کنند که حساب کنی زحمت کمتری داره مسافرکشی کنی و اینقدر با کلاهبردار و بدحساب جماعت (درصد مهمی از مدیران و مثلا سرمایه گزاران در رشته آی تی ) سر و کله نزنی! من حساب بچه هارا قرض می کنم می دهم ولی وقتی پای حساب خودم می شود از مشتری دو ریال نمی توانم بگیرم مگر اینکه کارش مانده باشد و کارش گیر باشد. اکثرا هم برگشت چک و آبرو ریزی برایشان مهم نیست چون می دانند طرف مقابل خسته می شود. بدبختی شغل من هم این است که اینقدر برنامه من (من کامپوننت نویسم) کپی شده که کسی نمی آید از من تو ایران چیزی بخرد ... از طرفی هم پولی که از مشتری ها (تلریک و امثال آن) می گیریم پیش خور می شود و دلال نمی دهد و ... هزار دردسر... آنور هم که نمی توانم کامپوننت بفروشم :) شما بیایید اصل بخرید ما نرویم مسافرکشی کنیم!

    نتیجتا: تاکسی بهتره! عزاب نداره ببینی یه آدم زرنگ پولتو خورده.
    یعنی جدی آخره درآمدش 5 میلیون ماهانه است اونم با کلی دنگ و فنگ؟!

  14. #14

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    من خودم فلش کار بودم اوایل یعنی کلیپ فلش و این چیزا درست می کردم چندتا برنامه هم نوشتم که برای صاحبانشون تو استان مقام آورد البته اون زمان پیش دانشگاهی بودم البته یکمی هم جاوا اسکریپت کار کردم
    بعدش زدم به سی به علت دروس دانشگاهی و الان بیشتر پروژه هایی رو که بچه های دانشجو دنبالشند رو می تونم بنویسم
    بعدش به علت درس پایگاه رفتم سراغ سی شارپ و mssql به موازات دلفی و یک برنامه مدیریت تور نوشتم با دلفی که به نظر خودم بدی نشد چیزه جالبیه
    uml و بحث های مهندسی نرم افزارم تا حدودی کار کردم. ولی خیلی ضعیف
    بعدشم زدم به php و mysql و asp الان می تونم یک سایت براتون طراحی کنم با هرکدوم که بخواهید .
    اما شبکه یکی عمیق تر کار کردم
    مخصوصاً کانفیق ویندوز سرور و لینوکس و روتر
    روتر رو بیشتر از همه کار کردم الان بیشتر پروتکل ها رو می تونم کانفیق کنم البته نه سناریو هایه بلند بالا
    مثلاً الان می تونم این دوربین های مدار بسته رو با یک سوئیچ آی پی بدم
    البته اینا چون مربوط به درسم بوده رفتم سراغش الان می دونم پول تو شبکه است به نظرم بتونم یکی از مدارک سیسکو رو بگیرم نونم تو روغنه ولی خوب بازم گیجم
    چون من علاقه ی زیادی به openGL و بازی سازی رایانه ایی دارم....
    من تو هیچ کدوم از این هایی که گفتی تخصص ندیدم ، وقتی تخصصی در میون نباشه پول خوبی هم در میون نیست ... !

    والا من خودم Delphi , C++‎ , SQL Server رو به صورت تخصصی دنبال میکنم و خدا رو شکر اینقدر ازشون در میارم که با 21 سال سن از سرم هم زیاد هست و هیچ نگران آینده نیستم ؛ تخصص به این میگن که کاری بلد باشی که هر کسی بلد نباشه ، کار رو طوری بلد باشی که وقتی گفتن فلان کار با اعتماد به نفس کامل بگی میتونم انجام بدم و نه نیاری ...

    تمام اون کارهایی که در بالا گفتی خیلی از بچه های این سایت و خودم انجام دادیم و ازشون در اون حدی که گفتی اطلاع داریم ، اینها تخصص نیست .

    به جای از این شاخه به اون شاخه رفتن کمی تحقیق کن و بعد روی یک حوزه تمرکز کن و ادامه بده ...

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    ببنید تمام این زمینه ها در حال رشده منم دارم الان فکرشو می کنم می بینم این آقا که کلی سیستم دستش بوده این حرفا رو زده ,من یک روزی بخوام در یکی از این زمینه ها متمرکز بشم که حتماً شبکه است بعد از چند سال نخواهم این حرفا رو بزنم.
    در کل مشکل اصلیه من انتخابه و اینکه یکی باشه موفق باشه بیاد دسته مارو هم بگیره بعد از یک عمری نگم اگه رفته بودم فلان کار رو می کردم بهتر بود...

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    سلام.
    اینها تخصص نیست .
    میشه تخصص رو برای ما بیان کنید ؟ که چی تخصص هست ؟
    والا من خودم Delphi , C++‎‎ , SQL Server رو به صورت تخصصی دنبال میکنم و خدا رو شکر اینقدر ازشون در میارم که با 21 سال سن از سرم هم زیاد هست و هیچ نگران آینده نیستم
    این اقا هم نگقت من بلد نیستم. میگه بلدم اما کار گیرم نمیاد.
    ممکنه کار گیر نیاد.
    حالا تمام کسانی که به فرض برق خوندن همه سر کار هستند ؟ بالاخره پیش میاد یکی میره یکی نمیره
    دلیل نیست که هرکسی چیزی بلد هست حتما سر کار میشه. ی سری اتفاقات پیش میاد که شخص مقابل کار گیرش نمیاد.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    سلام.

    این اقا هم نگقت من بلد نیستم. میگه بلدم اما کار گیرم نمیاد.
    ممکنه کار گیر نیاد.
    حالا تمام کسانی که به فرض برق خوندن همه سر کار هستند ؟ بالاخره پیش میاد یکی میره یکی نمیره
    دلیل نیست که هرکسی چیزی بلد هست حتما سر کار میشه. ی سری اتفاقات پیش میاد که شخص مقابل کار گیرش نمیاد.
    نگفتم کار گیرم نمی یاد گفتم اینقدر که ما وقت صرف می کنیم و انرژی رویه نوشتن یک برنامه می گذاریم و استرس و چیز هایه دیگش نمی صرفه آخرشم میگن خارجیا بهترش رو نوشتند!!! یا فلانی بهتر می نوشت از این حرفا
    تازه اگر دقت کنید برنامه نویس ها از سلامت و وقتشون خیلی مایه می گذارند یکبار قشنگ مطلب اول رو بخونید متوجه می شید! حرف من دقیقاً با این آقا یکیه من نه ادعایی دارم نه دنبال بیل گیتس شدنم یک زندگی متوسط و آروم برام کافیه
    اگر دوست دارید با من بیشتر آشنا بشید این تاپیک رو ببنید که فکر کنم مفید ترین تاپیکی باشه که من ایجادش کردم...

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    میشه تخصص رو برای ما بیان کنید ؟ که چی تخصص هست ؟
    تخصص يعني اين که به طور مثال وقتي شما تصميم مي گيريد وارد يک حوزه بشيد در اون حوزه بهترين باشيد. به روز باشيد و نه به طور سطحي بلکه به شکل عمقي حرفي براي گفتن داشته باشيد.

    متاسفانه در کشور ما به دليل گسترش ناصحيح تکنولو‍زي هايي مثل .net افرادي زيادي وارد حوزه نرم افزار شدند که در بهترين حالت 80% اون ها کد نويس هستند (اگر واقعا همون کد نويس باشند) و هيچ درکي از معماري نرم افزار يا مسايل مشابه ندارند و عملا برنامه نويس نيستند. اگر يک محيط توسعه رو ازشون بگيرند حتي قادر نيستند در محيط ديگه اي نرم افزار توسعه بدند. از طرفي بازار ايران به دليل ضعف در ساختارها و هم چنين عدم نبود قانون کپي رايت موجب شده که تنها به طور مثال يک پلتفرم يا زبان برنامه نويسي خاص رشد کنه و ما از دنيا عقب بيافتيم و فرصت هاي مناسب براي همه برنامه نويسا وجود نداشته باشه.

    حالا تمام کسانی که به فرض برق خوندن همه سر کار هستند ؟ بالاخره پیش میاد یکی میره یکی نمیره
    امکان نداره شما يک برنامه نويس کاملا حرفه اي باشيد و پول در بياريد. يعني من تا حالا حتي در ايران يک برنامه نويس حرفه اي نديدم که نتونند درآمد نسبتا خوبي داشته باشند.
    وقتي برنامه نويسان مبتدي و نيمه حرفه اي با نوشتن برنامه هاي سفارشي درآمد کسب مي کنند يقين بدونيد که در ساير حيطه ها هم برنامه نويسان حرفه اي حرفي براي گفتن دارند.

    یعنی جدی آخره درآمدش 5 میلیون ماهانه است اونم با کلی دنگ و فنگ؟!
    5 ميليون درآمد کمي نيست دوست عزيزم. درسته بايد به دنبال پيشرفت بود اما شما با 5 ميليون ميتونيد يک زندگي نسبتا خوب داشته باشيد.

    البته من منظورم شخص خاصي نيست و دوست خوبمون تصور نکنه منظورم ايشون هست. چون تاپيک به سمتي پيش رفت که به اين مباحث رسيد دلم مي خواست اين حقيقت رو که متاسفانه در چند سال اخير مشاهده کردم بازگو کنم.

    من خودم به شخصه با زبان ++C و فريمورک چند سکويي Qt (مدرن ترين و قدرتمند ترين کتابخانه چند سکويي و گرافيکي دنيا) برنامه نويسي مي کنم و چون دانشجو هستم از پروژه هايي که تا حالا داشتم و درآمدش تا حدي راضي هستم. البته به زودي از ايران ميرم اما به طور کلي در ايران روش هاي محدودي براي کسب درآمد در برنامه نويسي هست.

    يک نکته مهم: من فکر مي کنم بزرگترين مشکلي که نه تنها شما بلکه افراد زيادي در دنياي IT با اون درگير هستند فيلدهاي جذاب زيادي هست که افراد وارد اونها و از هر کدوم يکم رو ادامه ميدن. به بيان ساده تر افراد با همه زبان ها يا ابزار ها آشنايي دارند اما به هيچ کدوم 100% مسلط نيستند. پيشنهاد مي کنم يک فيلد رو با تحقيق انتخاب کنيد و با پشتکار و جديت در اون فيلد سرمايه گذاري (وقت و ...) کنيد.
    آخرین ویرایش به وسیله emadfa : سه شنبه 01 فروردین 1391 در 12:53 عصر دلیل: يادم رفته بود!

  19. #19
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    پست
    560

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    مساله سر اینکه کی تخصص داره نیست. درمورد این تاپیک نکته ای هست که به نظرم مهمترین ایراد کار IT هست.
    اگر نتوانيد خود را با «جريان‌ها» به جلو ببريد ممكن است كه موفق نشويد در بازار كار باقي بمانيد. در طول اين سال‌ها كسب و حفظ چابكي لازم و صرف ساعت‌ها وقت براي انجام كار چاره‌اي جز رسيدن به اين نتيجه برايم نگذاشته كه اين بازي متعلق به جوان‌تر‌ها است. اين به اين معنا نيست كه ما بزرگ‌ترها نمي‌توانيم پابه‌پاي جوان‌ترها بدويم، اما با جلو رفتن بيشتر، اين رقابت دشوارتر و بي‌رحمانه‌تر خواهد شد.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    بچه ها بازم در خواست می کنم نظرتون رو بگید من می خواهم تصمیم بگیریم از ریش سفیدای انجمن می خواهم مارو بی نصیب نگذارند و حتماً قبلش اون متن رو بخونند !
    من قصدم کل کل نیست که بگم آره من آنم که رستم بود پهلوان می خواهم یک تصمیم عاقلانه یا مهندسی برای زندگی خودم بگیرم . دوست دارم 4 تا انسان فهمیده در این مورد نظر بدند چون من خودم در یک محیطی هستم که ماشالا هر کسی دور و برمه فکرش بسته است و فقط دنبال مسخره بازیه (کلاً تویه یک دنیایه دیگه سیر می کنند) منم زیاد روحیم با ایجور کارا سازگار نیست وضع مالی آنچنانی هم ندارم و وقتی کار و آینده درستی نداشته باشم این همه تلاش برای چیه/؟!

    در ضمن مطلب 10 دلیل برای ماندن در این حرفه از زبان آلن نورتون رو از لینک زیر بخونید ترجمم زیاد خوب نیست وگرنه ترجمه می کردم
    1- پول , پول , پول
    2- حرفه ایی
    3- تداوم شغلی
    4- چالش ها
    5- پاداش هاگ
    6- قابلیت عرضه در بازار
    7-مهارت ها
    8- احترام
    9- عامل گیک (خوره برنامه نویسی)
    10 - عشق به IT
    http://www.techrepublic.com/blog/10t...tay-in-it/2572
    آخرین ویرایش به وسیله amin1softco : چهارشنبه 02 فروردین 1391 در 10:28 صبح

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    سلام..

    نظر دوستان خیلی جالب بود... مخصوصا در مورد تاکسی D:

    مبحثی که هست همونطوری که دوستان گفتند ، تو هر زمینه شغلی ، مشکلات بسیاری وجود داره... شما یک کارمند بانک رو فرض کن.. ببین چه استرس هایی داره که خدایی استرس یک برنامه نویس در مقابلش هیچی نیست!!!

    این جوری ادامه میدم حرف هامو که کسی میگه تو یک شغلی همچین داستان هایی وجود داره.. خیلی احتمال داره که با شغلش کنار نیاد و چیزه دیگه ای رو دوست داشته باشه... وگرنه با همه مشکلاتش میسازه تا بتونه اون نتیجه ای رو که می خواد بگیره..

    خیلی از ماها تو ایران شدیم یک اقیانوس به عمق 1 متر!! از همه چیز ، یکم بلدیم... اطرافیانمون کسایی هستند که خیلی کم در مورد کامپیوتر میدوند و وقتی ما رو می بیند شروع می کنند به تعریف کردن و .... اینجاست که آدم احساس ........ می کنه و ....... (سوء تفاهم نشه... واسه خودمم همینه!!)

    دوست عزیز، تا حالا چند بار شده که سورس هایی رو که نوشتین ، به یک کسی که او این زمینه حرفه ای هست، نشون بدید و تا اشکالاتتون در بیاد؟؟
    چند بار شده تو زمینه شبکه همچین کاری کرده باشید؟؟ و تو زمینه های دیگه ی IT

    الان... یک برنامه نویس، کسی نیست که 4 تا نمودار بهش بدن و اون شخص اونها رو به کد تبدیل کنه و بده به مدیرش و آخرش همه شاد باشن و برن خونه هاشون!!!

    کسی که می خواد برنامه نویسی کنه ، باید تعامل با مشتری، با مدیر رو بلد باشه، بتونه با end user تعامل داشته باشه،

    باید یک تحلیلگر خوب باشه تا بتونه نیاز های مشتری رو بشناسه و برنامه رو پیاده سازی کنه

    باید یک researcher خوب باشه تا وقتی به مشکلات تخصصی و فنی برخورد کرد بتونه حل کنه

    باید دیدگاهی وسیع داشته باشه تا بتونه مشکلات business رو ببینه و راه حل ارائه کنه

    باید یک بازاریاب خوب باشه تا بتونه برنامه هاشو به مشتری ها بفروشه ...

    و ....

    بیشتر حرفام در مورد برنامه نویسیه... چون خودم عاشق این کارم... از همه چی تو زندگی میزنم که بتونم بیشتر کار کنم و بیشتر یاد بگیرم.. (البته چشم و گوش بسته نیست)

    به قول دوستان، یا باید اول باشی یا بهترین که لازمه هر دو اینها ، داشتن تلاش ، مطالعه ، روحیه ی جنگندگی و از همه مهمتر ، توکل به خداست که تو این راه کمکت کنه...
    آخرین ویرایش به وسیله powerboy2988 : چهارشنبه 02 فروردین 1391 در 12:07 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    خیلی از ماها تو ایران شدیم یک اقیانوس به عمق 1 متر!! از همه چیز ، یکم بلدیم... اطرافیانمون کسایی هستند که خیلی کم در مورد کامپیوتر میدوند و وقتی ما رو می بیند شروع می کنند به تعریف کردن و .... اینجاست که آدم احساس ........ می کنه و ....... (سوء تفاهم نشه... واسه خودمم همینه!!)
    من شاید در بعضی زمینه ها به قولی عمق کمی داشته باشم ولی در خیلی زمینه ها مثل شبکه عمقم خیلی زیاده!! چون روش برای آینده حساب باز کردم

    دوست عزیز، تا حالا چند بار شده که سورس هایی رو که نوشتین ، به یک کسی که او این زمینه حرفه ای هست، نشون بدید و تا اشکالاتتون در بیاد؟؟
    چند بار شده تو زمینه شبکه همچین کاری کرده باشید؟؟ و تو زمینه های دیگه ی IT
    در شبکه خیلی.... دوست داشتین آدرس بدم آخرشم هیچکس اونجوری که باید راهنمایی نکرد تا رفتم در 4 تا فروم خارجی پرسیدم راهنمایی قابل قبولی کردند!! یکی از انجمن هایه خیلی خوبی که سئوال پرسیدم http://certcollection.org که بیشتر جواب گرفتم.

    کسی که می خواد برنامه نویسی کنه ، باید تعامل با مشتری، با مدیر رو بلد باشه، بتونه با end user تعامل داشته باشه،
    در این زمینه زیاد قوی نیستم خلاصه یکی زیاد چرت و پرت بگه بد تیکه بهش می اندازم ... ولی خوب باید اصلاح بشم.

    باید یک تحلیلگر خوب باشه تا بتونه نیاز های مشتری رو بشناسه و برنامه رو پیاده سازی کنه

    باید یک researcher خوب باشه تا وقتی به مشکلات تخصصی و فنی برخورد کرد بتونه حل کنه

    باید دیدگاهی وسیع داشته باشه تا بتونه مشکلات business رو ببینه و راه حل ارائه کنه

    باید یک بازاریاب خوب باشه تا بتونه برنامه هاشو به مشتری ها بفروشه ...
    این سازمان هایه تک نفره فقط تو ایران پیدا می شه!!!

    بیشتر حرفام در مورد برنامه نویسیه... چون خودم عاشق این کارم... از همه چی تو زندگی میزنم که بتونم بیشتر کار کنم و بیشتر یاد بگیرم.. (البته چشم و گوش بسته نیست)
    گفتم یکجورایی خوره برنامه نویسی هستم زیاد با مشکل برخورد نمی کنم.

    به قول دوستان، یا باید اول باشی یا بهترین که لازمه هر دو اینها ، داشتن تلاش ، مطالعه ، روحیه ی جنگندگی و از همه مهمتر ، توکل به خداست که تو این راه کمکت کنه...
    منم برای همین گفتم من یک دانشجوی متوسط محسوب می شم البته در زمینه های دیگه به غیر از کد نویسی

    ولی جواب من اینها نبود سئوال من اینه من اگه رفتم در یکی از این زمینه ها متخصص شدم که حتماً شبکه است . مدرک بین المللی هم گرفتم درآمد خوبی هم بدست آوردم بعداً نخواهم حرف هایه این آقا رو بزنم!
    استرس یک کارمند بانک شاید با یک برنامه نویس برابر باشه شایدم بیشتر ولی یک دلال زمین همچین استرس هایی نداره بیشترم با مردمه و نمی خواهد 24 ساعت سرش در مانیتور باشه!! یا همین دلال های دلار و سکه هیچ کاری نمی کنند نتیجه قابل قبولی هم در یافت می کنند بعدش در کنارشم یک سر و دستی در برنامه نویسی می زنند ببنند چی به چیه!!
    نمی دونم منظور من رو می فهمید یا نه ولی من شاید همیشه نتونم پا به پایه تکنولوژی بدوم اونوقت باید برم کنار ! برایه من برنامه نویسی و دنیایه کامپیوتر مثل یک باتلاقه هرچی بیشتر یاد بگیری بازم ادامه داره اونقدر ادامه پیدا می کنه که دیگه انسان تا گردن بره در گل و عملاً نمی دونه باید چیکار کنه اونوقته که تو خیلی چیز بلدی ولی تکنولوژِی جدید تر اومده و یکسری نیرویه جوون تر پس تو باید عملاً حذف بشی ولی خوب یک خواننده یک آهنگ بخونه و قشنگ باشه علاوه بر درآمد هایه بالا کلی طرفدار و احترام و اینها داره ! اگر اون متن را بخونید وقتی ملت کارشون با مسئول آی تی تموم شد دیگه احترامی براش قائل نیستند و همینطورم هست شاید به رویه خودشون نیارند ولی خوب اینجوریه!
    آخرین ویرایش به وسیله amin1softco : چهارشنبه 02 فروردین 1391 در 15:44 عصر دلیل: خارج از بحث حذف شد...

  23. #23

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط powerboy2988 مشاهده تاپیک
    سلام..

    نظر دوستان خیلی جالب بود... مخصوصا در مورد تاکسی D:

    مبحثی که هست همونطوری که دوستان گفتند ، تو هر زمینه شغلی ، مشکلات بسیاری وجود داره... شما یک کارمند بانک رو فرض کن.. ببین چه استرس هایی داره که خدایی استرس یک برنامه نویس در مقابلش هیچی نیست!!!

    این جوری ادامه میدم حرف هامو که کسی میگه تو یک شغلی همچین داستان هایی وجود داره.. خیلی احتمال داره که با شغلش کنار نیاد و چیزه دیگه ای رو دوست داشته باشه... وگرنه با همه مشکلاتش میسازه تا بتونه اون نتیجه ای رو که می خواد بگیره..

    خیلی از ماها تو ایران شدیم یک اقیانوس به عمق 1 متر!! از همه چیز ، یکم بلدیم... اطرافیانمون کسایی هستند که خیلی کم در مورد کامپیوتر میدوند و وقتی ما رو می بیند شروع می کنند به تعریف کردن و .... اینجاست که آدم احساس ........ می کنه و ....... (سوء تفاهم نشه... واسه خودمم همینه!!)

    دوست عزیز، تا حالا چند بار شده که سورس هایی رو که نوشتین ، به یک کسی که او این زمینه حرفه ای هست، نشون بدید و تا اشکالاتتون در بیاد؟؟
    چند بار شده تو زمینه شبکه همچین کاری کرده باشید؟؟ و تو زمینه های دیگه ی IT

    الان... یک برنامه نویس، کسی نیست که 4 تا نمودار بهش بدن و اون شخص اونها رو به کد تبدیل کنه و بده به مدیرش و آخرش همه شاد باشن و برن خونه هاشون!!!

    کسی که می خواد برنامه نویسی کنه ، باید تعامل با مشتری، با مدیر رو بلد باشه، بتونه با end user تعامل داشته باشه،

    باید یک تحلیلگر خوب باشه تا بتونه نیاز های مشتری رو بشناسه و برنامه رو پیاده سازی کنه

    باید یک researcher خوب باشه تا وقتی به مشکلات تخصصی و فنی برخورد کرد بتونه حل کنه

    باید دیدگاهی وسیع داشته باشه تا بتونه مشکلات business رو ببینه و راه حل ارائه کنه

    باید یک بازاریاب خوب باشه تا بتونه برنامه هاشو به مشتری ها بفروشه ...

    و ....

    بیشتر حرفام در مورد برنامه نویسیه... چون خودم عاشق این کارم... از همه چی تو زندگی میزنم که بتونم بیشتر کار کنم و بیشتر یاد بگیرم.. (البته چشم و گوش بسته نیست)

    به قول دوستان، یا باید اول باشی یا بهترین که لازمه هر دو اینها ، داشتن تلاش ، مطالعه ، روحیه ی جنگندگی و از همه مهمتر ، توکل به خداست که تو این راه کمکت کنه...

    دوست من ، این میشه ایندیویجوال دیویلاپر یعنی سرطان ، یعنی بدبختی چرا؟ چون همه کار بلده جز کاری که لازمه ، نمونه اش خیلی از دوستانی که اینجا هستند ، طبیعی بدانید که کیفیت کار پایین بی دلیل نیست ، هیچ وقت تیمهای توسعه ای تقسیم بندی صحیح نمی شوند چون برنامه نویسان ایرانی پر مدعا هستند و ایضا کم دانش (یکیش خود من) ، چرا؟

    من گفتم ، خیلی سعی کردم روشمند کنم کارهارا، من معمار سیستم هستم نه معمار سطح یک (معمار عمومی) البته ، آنکار را هم بلدم ولی ولی ، دخالت نمی کنم چون رشته تخصصی ام بهتر است و مهارت بهتری هم دارم! من راه حل می دهم،

    دو اصل در توسعه یک محصول داریم :

    یک از روشهایی استفاده شده باشد که کارکرد آنها ثابت شده باشد ، دوم از ارتباط با نرم افزارهای خارج از سیستم مانند ورد و... کمتر استفاده شود و یا ارتباط کمتر شود.

    در یونیفاید پروسس و به خصوص آر یو پی ، شما می بایست ریسک هارا مدیریت کنید ، ریسک ها باید در سطح میانه یا پایین باشند ، ریسکها باید به اصطلاح میتیگیت شده باشند یعنی برطرف شده باشند،

    در ایران، مدیران آی تی بی پول ، پرمدعا و بی سوادند، ریسک فاینانس ، ریسک مدیریتی ، و ریسک توسعه دارند چون بیزنس خاص را نمی شناسند، شرکتهایی مانند همکاران سیستم این سه ریسک را ندارند، محصولاتی بی کیفیت را می سازند اما به بازار می رسانند، کیفیت مهم نیست ، پس محصولی که می آید قابلیت های بالایی ندارد ولی کار می کند، این شرکت در ایران در بین این همه پر مدعا موفق است ولی محصولاتش افتضاحند و اصلا برایشان مهم نیست که کیفیت دارند یا نه! :)

    معمار سیستمی در ایران کم است ، البته آنهایی هم که هستند مثل خود من به یکی دو روش خاص تسلط دارند ، مثلا من عملا پترن معماری ام وی سی را بلدم و مسلطم چه در جاوا و دات نت و به طور خاص وب کار می کنم و به شدت از اپلکیشن فاصله گرفته ام (با اینکه برنامه نویس سیستمی محسوب می شوم) ، خوب ، این جاهایی ضعف می شود چون ما روش خاصی داریم و کار کردن با معمار سیستم پر هزینه تر از کار با معمار سطح 1 است و گاها ، لزومی دیده نمی شود که یک خطای استراتژیک است، دلیلی که من به شخصه تک روش شده ام این است که در این حوزه (سیستمهای فوق مدرن وب) و آنهم در انترپرایژ حس کردم و مطمئن شدم برتری فنی دارم ولی در حوزه های دیگر نه، رقیب زیاد هست، دوستان خود منهم تک روشی هستند، مثلا یکی وبفورم و یکی جی اس اف :)

    حالا بحث سر این نیست که ما کدام یک برتریم ، ولی مشکل این است که در ایران شغلها تعریف نشده ، من از فیلم سازی حرفه ای تا فلش و سیلور لایت و معماری را یاد گرفته ام و معمار سیستمی هم شدم چون رشته تخصیلی ام بود. ولی خدا را شکر همین یک کار را پیش گرفته ام و تک کارکرد هستم، ولی کار خودم را بلدم ،

    من به وضوح در کارم شکست عمومی خورده ام، بله! درآمدم کماکان خوب و بالاست ولی چون سکیورتی مهم نیست ، چون خیلی چیزهای دیگر مهم نیست من در مارکت کردن تکنولوژی هایی که در این زمینه ها در وب دارم ناموفق بوده ام! فقط کامپوننت فروشی شده ام که چند تا مشتری خاص و چاق دارم که بدحساب هم هستند و... این دلیلش آن است که مارکت ایران به پایه های توسعه اهمیت نمی دهد، :) تقریبا استثنا ندارد که سیستمهای وب به نوعی قابل نفوذ هستند از همان جایی که خود من به شدت رویش کار کرده ام ولی برای کسی مهم نیست!

    نهایتا هزار شاخه در ایران یک چیزی می شوید در خارج نه، فقط یه شاخه را بگیرید و بروید بالا ، شاید از آن بالا دوتا نارگیل انداختیم دلمان خنک شد!

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    من شاید در بعضی زمینه ها به قولی عمق کمی داشته باشم ولی در خیلی زمینه ها مثل شبکه عمقم خیلی زیاده!! چون روش برای آینده حساب باز کردم

    در شبکه خیلی.... دوست داشتین آدرس بدم آخرشم هیچکس اونجوری که باید راهنمایی نکرد تا رفتم در 4 تا فروم خارجی پرسیدم راهنمایی قابل قبولی کردند!! یکی از انجمن هایه خیلی خوبی که سئوال پرسیدم http://certcollection.org که بیشتر جواب گرفتم.

    در این زمینه زیاد قوی نیستم خلاصه یکی زیاد چرت و پرت بگه بد تیکه بهش می اندازم ... ولی خوب باید اصلاح بشم.

    این سازمان هایه تک نفره فقط تو ایران پیدا می شه!!!

    گفتم یکجورایی خوره برنامه نویسی هستم زیاد با مشکل برخورد نمی کنم.

    منم برای همین گفتم من یک دانشجوی متوسط محسوب می شم البته در زمینه های دیگه به غیر از کد نویسی

    ولی جواب من اینها نبود سئوال من اینه من اگه رفتم در یکی از این زمینه ها متخصص شدم که حتماً شبکه است . مدرک بین المللی هم گرفتم درآمد خوبی هم بدست آوردم بعداً نخواهم حرف هایه این آقا رو بزنم!
    استرس یک کارمند بانک شاید با یک برنامه نویس برابر باشه شایدم بیشتر ولی یک دلال زمین همچین استرس هایی نداره بیشترم با مردمه و نمی خواهد 24 ساعت سرش در مانیتور باشه!! یا همین دلال های دلار و سکه هیچ کاری نمی کنند نتیجه قابل قبولی هم در یافت می کنند بعدش در کنارشم یک سر و دستی در برنامه نویسی می زنند ببنند چی به چیه!!
    نمی دونم منظور من رو می فهمید یا نه ولی من شاید همیشه نتونم پا به پایه تکنولوژی بدوم اونوقت باید برم کنار ! برایه من برنامه نویسی و دنیایه کامپیوتر مثل یک باتلاقه هرچی بیشتر یاد بگیری بازم ادامه داره اونقدر ادامه پیدا می کنه که دیگه انسان تا گردن بره در گل و عملاً نمی دونه باید چیکار کنه اونوقته که تو خیلی چیز بلدی ولی تکنولوژِی جدید تر اومده و یکسری نیرویه جوون تر پس تو باید عملاً حذف بشی ولی خوب یک خواننده یک آهنگ بخونه و قشنگ باشه علاوه بر درآمد هایه بالا کلی طرفدار و احترام و اینها داره ! اگر اون متن را بخونید وقتی ملت کارشون با مسئول آی تی تموم شد دیگه احترامی براش قائل نیستند و همینطورم هست شاید به رویه خودشون نیارند ولی خوب اینجوریه!
    حرفاتون قابل قبول.. دنیای IT همچین داستان هایی رو هم داره... اما نیمه پر لیوان رو هم ببین....

    چند نفر عاشق Steve Jobs بودن؟؟ چندتا طرفدار داشت؟؟/

    واسه بحث تکنولوژی.. مطمئن هستم کسایی که بیشتر کار کردند راحتتر می تونند با تکنولوژی های جدید کار کنند...

    واسه درآمد هم ، باز هم بستگی به خودت داره .. تو هر شغلی باشی ، می تونی درآمد عالی داشته باشی ،

    به هر حال... با توجه به همه حرف هایی که زدی ... خودت باید ببنی که چی دوست داری، :)




    نقل قول نوشته شده توسط baracudaProject مشاهده تاپیک
    دوست من ، این میشه ایندیویجوال دیویلاپر یعنی سرطان ، یعنی بدبختی چرا؟ چون همه کار بلده جز کاری که لازمه ، نمونه اش خیلی از دوستانی که اینجا هستند ، طبیعی بدانید که کیفیت کار پایین بی دلیل نیست ، هیچ وقت تیمهای توسعه ای تقسیم بندی صحیح نمی شوند چون برنامه نویسان ایرانی پر مدعا هستند و ایضا کم دانش (یکیش خود من) ، چرا؟

    من گفتم ، خیلی سعی کردم روشمند کنم کارهارا، من معمار سیستم هستم نه معمار سطح یک (معمار عمومی) البته ، آنکار را هم بلدم ولی ولی ، دخالت نمی کنم چون رشته تخصصی ام بهتر است و مهارت بهتری هم دارم! من راه حل می دهم،

    دو اصل در توسعه یک محصول داریم :

    یک از روشهایی استفاده شده باشد که کارکرد آنها ثابت شده باشد ، دوم از ارتباط با نرم افزارهای خارج از سیستم مانند ورد و... کمتر استفاده شود و یا ارتباط کمتر شود.

    در یونیفاید پروسس و به خصوص آر یو پی ، شما می بایست ریسک هارا مدیریت کنید ، ریسک ها باید در سطح میانه یا پایین باشند ، ریسکها باید به اصطلاح میتیگیت شده باشند یعنی برطرف شده باشند،

    در ایران، مدیران آی تی بی پول ، پرمدعا و بی سوادند، ریسک فاینانس ، ریسک مدیریتی ، و ریسک توسعه دارند چون بیزنس خاص را نمی شناسند، شرکتهایی مانند همکاران سیستم این سه ریسک را ندارند، محصولاتی بی کیفیت را می سازند اما به بازار می رسانند، کیفیت مهم نیست ، پس محصولی که می آید قابلیت های بالایی ندارد ولی کار می کند، این شرکت در ایران در بین این همه پر مدعا موفق است ولی محصولاتش افتضاحند و اصلا برایشان مهم نیست که کیفیت دارند یا نه! :)

    معمار سیستمی در ایران کم است ، البته آنهایی هم که هستند مثل خود من به یکی دو روش خاص تسلط دارند ، مثلا من عملا پترن معماری ام وی سی را بلدم و مسلطم چه در جاوا و دات نت و به طور خاص وب کار می کنم و به شدت از اپلکیشن فاصله گرفته ام (با اینکه برنامه نویس سیستمی محسوب می شوم) ، خوب ، این جاهایی ضعف می شود چون ما روش خاصی داریم و کار کردن با معمار سیستم پر هزینه تر از کار با معمار سطح 1 است و گاها ، لزومی دیده نمی شود که یک خطای استراتژیک است، دلیلی که من به شخصه تک روش شده ام این است که در این حوزه (سیستمهای فوق مدرن وب) و آنهم در انترپرایژ حس کردم و مطمئن شدم برتری فنی دارم ولی در حوزه های دیگر نه، رقیب زیاد هست، دوستان خود منهم تک روشی هستند، مثلا یکی وبفورم و یکی جی اس اف :)

    حالا بحث سر این نیست که ما کدام یک برتریم ، ولی مشکل این است که در ایران شغلها تعریف نشده ، من از فیلم سازی حرفه ای تا فلش و سیلور لایت و معماری را یاد گرفته ام و معمار سیستمی هم شدم چون رشته تخصیلی ام بود. ولی خدا را شکر همین یک کار را پیش گرفته ام و تک کارکرد هستم، ولی کار خودم را بلدم ،

    من به وضوح در کارم شکست عمومی خورده ام، بله! درآمدم کماکان خوب و بالاست ولی چون سکیورتی مهم نیست ، چون خیلی چیزهای دیگر مهم نیست من در مارکت کردن تکنولوژی هایی که در این زمینه ها در وب دارم ناموفق بوده ام! فقط کامپوننت فروشی شده ام که چند تا مشتری خاص و چاق دارم که بدحساب هم هستند و... این دلیلش آن است که مارکت ایران به پایه های توسعه اهمیت نمی دهد، :) تقریبا استثنا ندارد که سیستمهای وب به نوعی قابل نفوذ هستند از همان جایی که خود من به شدت رویش کار کرده ام ولی برای کسی مهم نیست!

    نهایتا هزار شاخه در ایران یک چیزی می شوید در خارج نه، فقط یه شاخه را بگیرید و بروید بالا ، شاید از آن بالا دوتا نارگیل انداختیم دلمان خنک شد!
    من حرفم اینکه کسی که برنامه نویس هستش.. اینها رو باید بدونه ولی نه خیلی حرفه ای .. چون الان برنامه نویس خالی بودن چه مزایایی داره؟؟

    کسی که این اطلاعات رو داشته باشه.. خیلی سریعتر می تونه رشد داشته باشه و تو شرکت با لایه های دیگه راحت تر می تونه کار کنه ...

    حرفتو هم قبول دارم که باید یک شاخه بود... اما نباید شاخه های دیگر رو هم ندید گرفت...

  25. #25

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    ببخشید عزیزان سنم در حدی نیس که به شما چیزی بگم.این یوزرم هم خیلی مسخره هستش مال خیلی وقت پیشه.
    ولی برادر اول از همه باید به خدا توکل کنی.
    دوم :ناامیدی؟
    .....تا خدا هست باید بگم چیزی به نام ناامیدی و جود نداره.
    هر هدفی هم سختی خودش ر داره.
    فکر کنم کمی از بر نامه نویسی و اینجور چیز ها خسته یا زده شده.مگه نه؟
    .....................................
    یه خورده اعتماد به نفس بیشتر لازم داری تمام بچه ها هم گفتن درامدش بد نیس اگه واقعا تخصص داشته باشی.
    ولی از دوستان می خواهم که بهمون بگن چجوری کسب دارامد کنیم راه و روش رو بهمون بگن
    فرض این که من یه بر نامه نویس در حد متوسط
    چجوری الان پول در بیارم؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    در ماه فوريه مطلبي در سايت تک‌ريپابليک به قلم جك‌والن، با نام «10 دليل براي رها كردن IT» منتشر شد كه نويسنده از ديدگاه خود مواردي را به‌عنوان دليل اصلي رها‌كردن و بيرون آمدن از مشاغل مرتبط با IT‌ ذكر كرده بود. در ماه جولاي آلن نورتون (Alan Norton) مطلبي را با نام «10 دليل براي باقي ماندن در IT» در پاسخ به مقاله نخست منتشر كرد كه با ديدگاهي متفاوت نظريه‌هاي جك والن را به چالش‌كشيده و از منظري متفاوت نقطه نظرهاي وي را نقض كرده است. اينك بدون اين‌كه بخواهيم درباره تأييد يا رد هر كدام از اين «20 دليل» نظريه‌اي بدهيم، قضاوت در اين زمينه را بر‌عهده خوانندگان گذاشته و از شما مي‌خواهيم پس از خواندن اين دو مطلب پاسخ نهايي را انتخاب كنيد كه آيا ترك مشاغل IT بهترين كار است يا باقي ماندن در آن؟

    10 دلیل برای ماندن در IT
    در فکر رها کردن و ترک كردن شغل IT خود هستید؟ آلن نورتون هم مثل شما است! با این تفاوت که وی چندین بار به این موضوع فکر کرده است! در ادامه دلایل وی را برای ماندن در این حوزه کاری با هم خواهیم خواند.جک والن در مطلب خود به نام «10 دلیل برای رها کردن IT» برخی دلایل منطقی را برای ترک حرفه‌های مرتبط با این حوزه ذکر كرده بود. من مایلم از نقطه نظری متفاوت، برخی دلایل شخصی‌ام را عنوان کنم تا شاید کمکی باشد در تصمیم‌گیری در این‌خصوص که چرا باید در‌ IT باقی ماند.

    1 – پول، پول و پول

    از قدیم گفته‌اند، باید برای پول درآوردن بسيار کار کرد، اما تخصص‌های مرتبط با IT درآمد بسیار خوبی را در ازای این کار دشوار عاید شما خواهند‌كرد. می‌توان گفت، این درآمد خوب نیست، بلکه خیلی خوب است! براساس اعلام اداره کار ایالات‌متحده (صفحه 6 گزارش An Overview of U.S. Occupational Employment and Wages in 2010 قابل دسترس در آدرس www.bls.gov/oes/highlight_2010.pdf) مشاغل مربوط به علوم کامپیوتر و ریاضیات در سال 2010 و در میان تمام گروه‌های اصلی شغلی با درآمد متوسط سالیانه 77 هزار و 230 دلار رتبه سوم را در بین بالاترین درآمدها به خود اختصاص دادند. در این فهرست تنها مشاغل مدیریتی و حقوقی بالاتر از IT قرار گرفته‌اند.

    2 – متخصصان

    اگر شما هم مانند من فکر می‌کنید، با من هم‌عقیده خواهید بود، این موضوع که با چه کسانی قرار است همکار باشیم مطلب به غایت مهمی به شمار می‌آید. اما در هر صورت نمی‌توان انکار کرد که بیش از یک چهارم عمر‌کاری ما با این همکاران سپری خواهد‌شد. من به شخصه تابه‌حال هم با افراد متخصص و هم با افرادی که چندان هم متخصص نبودند، کار کرده‌ام. دسته اول را می‌پسندم و از دسته دوم گریزانم. تابه‌ حال با متخصصان زیادی که در حوزه‌هاي ديگر فعالیت دارند، برخورد داشته‌ام که به‌عنوان نمونه می‌توانم به متخصصان صنایع دفاعی اشاره کنم. شاید گمان کنید، می‌خواهم از همکاران خودم طرفداری کنم، اما باور کنید که رتبه و جایگاه شخصیتی متخصصان و شاغلان IT چیز دیگری است! جايگاهي در آن بالا بالاها!

    3 – استمرار در فعالیت

    دومین باری که IT را ترک کردم، تصمیم داشتم تا برای مدتی استراحت کنم و کاری انجام ندهم. هرچند در این میان حقیقتی وجود داشت که آن را دیر دریافتم و آن این که دور بودن از مشاغل IT شرایطی را به‌وجود خواهد آورد که بازگشت به کار را دشوارتر خواهد کرد. بزرگ‌ترین مشکل در این است که با این کار شانس خود را برای دیده‌شدن از سوی کارفرمای بعدی‌ به حداقل خواهید رساند. کارفرماها از وجود فاصله خدمتی در رزومه متقاضیان‌خیلی خوششان‌نمی‌آید. شما ممکن است با انجام این کار تجربه نامطبوعی را از درک این حقیقت که پرسنل غیر شاغل از ارج و قرب کمتری نسبت به شاغلان برخوردار هستند، به‌دست آورید.


    4 – چالش‌ها

    یکی از دلایلی که موجب شده تا من شغل برنامه‌نویسی کامپیوتر را انتخاب کنم، این است که این شغل چالش‌برانگیز است. وقتی درحال کدنویسی هستم، روزی نیست که با مانع و مشکلی در این مسیر برخورد نکرده و با آن دست و پنجه نرم نکنم. متخصصان IT با حل مشکلات و معماها بیشتر و بیشتر رشد كرده و شکوفا می‌شوند. با داشتن ذهنی سالم و کارآمد (که البته لازمه موفقیت در IT است) موانع به چالش و مبارزه‌هایی لذت‌بخش تبديل خواهند شد. اصولاً فناوری اطلاعات «چالش‌برانگیز» است، اما در عین حال، هیچ‌گاه کسل‌کننده نبوده و شما را دلزده نخواهد کرد. مهم نیست که نقش شما در IT چیست. مهم این است که چالشی را که فردا با آن روبه‌رو خواهید بود، به يقين متفاوت با چیزی خواهد بود که امروز آن را پشت سر گذاشتید.


    5 – جایزه

    در پس هر معما و مشکلی یک پاداش و جایزه در انتظار است و این دلیل دیگري برای انتخاب و فعالیت در IT محسوب می‌شود. به‌عنوان یک متخصص چیزی بیش از این من را خوشحال نخواهد کرد که برنامه‌ای که نوشته‌ام، آن‌گونه که باید جواب داده و بدون خطا اجرا شود یا این‌که یک پروژه سیستمی سنگین و طولانی در موعد مقرر با موفقیت پایان پذیرد. البته، شاید کار شما خیلی هم قهرمانانه نباشد، اما اگر از کار یک متخصص پزشکی پشتیبانی می‌کنید، آن‌گاه می‌توانید به خود ببالید که نتیجه کار شما می‌تواند جان‌های زیادی را نجات بدهد. همچنین شما بار سنگینی را از دوش کارمندان و کارگران زیادی برمی‌دارید. بار كارهايي كه بايد توسط ماشین‌آلات سنگین انجام شوند. افراد کمی وجود دارند که انجام دادن کارهاي دشوار و سنگين را دوست داشته باشند. در طول عمر كار حرفه‌ای خودم سیستم‌های متعددی را نوشته‌ام که جایگزین فعالیت‌های بدنی و یدی زیادی شده‌اند. می‌توانم صادقانه بگویم، جز چند مورد انگشت‌شمار در تمام این مدت، در انتهای هر هفته محل کارم را با این احساس رضایت ترک کرده‌ام که حاصل تلاش من با تسهیل در کار دیگران به آنان کمک کرده است. مهم نیست که وظیفه و شغل شما در IT چیست. مهم این است که کمک به مردم و انجام کار به نحو احسن موجب ایجاد قدر و احترام و از همه بالاتر احساس رسیدن به دستاوردهای بزرگ پاداشی است که آن را با هیچ چیز دیگر نمی‌توان تعويض کرد.


    6 – بازار خوب

    متخصصان IT بیشترین شانس و اقبال را برای یافتن و حفظ یک شغل خوب دارند. آینده از آن IT است. در فهرست منتشر شده CNN Money and PayScale که بیشترین نرخ رشد در دستمزد پرداختی مشاغل را رتبه‌بندی‌كرده، در بيست ردیف اول پنج شغل و در پنجاه شغل بالای جدول چهارده شغل به IT مربوط می‌شوند.


    7 – مهارت‌ها

    معمولاًعلاقه‌مندان به IT، افرادی بسیار باهوش هستند و به طور مشخص ویژگی‌ها و مهارت‌های منحصربه‌فرد دارند. خاصیت ویژه IT جذب افرادی هوشمند با ذهنی تحلیلگر و همچنین با استعداد در سراسر دنیا است. چنانچه شما هم در خود چنین قابلیت‌ها و مهارت‌هایی را سراغ دارید می‌توانید مطمئن باشید که در دنیای IT جايی هم برای شما وجود دارد. یک دلیل خوب دیگر برای ماندن در IT وجود فرصت به روزنگه‌داشتن مهارت‌ها است. دور ماندن از مشاغل IT برای مدت طولانی، موجب دور ماندن از اطلاعات روز و حتی کاهش در مهارت‌های موجود خواهد شد. پیش از ترک کار خود به این مطلب فکر کنید که پرداخت دستمزد از سوی کارفرمایتان با هدف یادگیری مهارت‌های جدید و همچنین به روزنگه‌داشتن معلومات فعلی صورت می‌گیرد. این مهارت‌ها به‌مثابه سرمایه‌گذاری برای آینده شما به شمار می‌آیند.


    8 – احترام

    جک والن در مقاله خود به این نکته اشاره کرده که متخصصان IT دیگر، در بین عموم مردم فاقد احترام و اعتبار گذشته هستند. من از میان مطالبی که در تالارهای گفت‌وگو در بین شما متخصصان رد و بدل می‌شود، دریافتم که بسياري از شما در حال حاضر خود را فاقد پرستیژ و احترامی که لایق آن هستید، می‌دانید. اگر شما از آن دسته از متخصصانی هستید که کار خود را به‌نحو احسن انجام می‌دهند، این امکان وجود دارد که این احساس فقدان احترام فقط به دليل بی‌اطلاعی دیگران‌بوده و شما در به‌وجود آمدن آن نقشی نداشته‌اید.

    ممکن است که عامه مردم ظاهربین باشند، اما به يقين می‌توانید احترام را در بین همسانان خود بیابید. متخصصان مطلع و دانا، ارزش و احترام زیادی برای همکاران و هم‌رده‌های خود قائل هستند. دنیای IT مکان خوبی برای جلب احترام است. اگر نمی‌توانید در این حوزه احترام دیگران را جلب کنید،‌ به احتمال، در دیگر تخصص‌ها نیز موفق به انجام این کار خواهید شد. شاید من خیلی فرد خوش‌شانس یا ساده‌لوحی باشم، اما همواره احساس کرده‌ام که نزد مدیران، همکاران و مشتریان از احترام کافی برخوردار هستم. مهم‌تر از همه این‌که میزان احترام به نحوه رفتار و عملکرد فرد و نگاه دیگران بستگی دارد.


    9- استعداد و تمایل درون

    فعالیت در مشاغل IT بهترین راه برای ارضاي تمایلات فناورانه محسوب می‌شود. در حقیقت، کجا را سراغ دارید که ضمن پاسخ به تمایلات فناورانه دستمزدی هم به شما پرداخت كنند؟ اگر عاشق فکر کردن به زبان بایت، گیگاهرتز، فلوچارت، برنامه‌ریزی بوده و اگر تنها بعد از تمام این‌ها مشکلی با ارائه نتایج تفکراتتان ندارید، به يقين، عاشق کار‌کردن در محیطی خواهید بود که تفکرات خود را با همکارانی که با شما به زبانی مشترک صحبت می‌کنند،به اشتراک بگذارید.


    10 – عشق به IT
    بيشتر افرادی که در IT فعاليت مي‌كنند، عاشق کار خود هستند. انکار نکنید... شما هم در اعماق وجودتان همین‌گونه هستید. برای آنانی که این‌طور نیستند، البته قضایا نسبی است. زمانی که به دیگر شغل‌های در دسترس و دستمزد آنان فکر می‌کنید، حتماً دوباره عاشق IT خواهید شد. هرچند اگر نمی‌توانید بین خود و شغل IT که انجام می‌دهید، نقطه مشترکی پیدا کنید، زمان آن رسیده که هر کدام راه خود را بروید. پرسش مهمی که در اینجا مطرح می‌شود این است که درحقیقت چند درصد از مردم می‌توانند بگویند، شغل خود را واقعاً دوست دارند؟ بسیاری از افراد در خارج از حوزه IT از رفتن به سر کار وحشت دارند. در مقابل، اغلب فعالان IT تنها به این شرط که پاداشی درخور آنچه انجام می‌دهند، دریافت کنند، به کار خود عشق می‌ورزند.
    سخن آخر
    من به‌شخصه مدتی است که به طور رسمي از کار IT دور هستم. با وجود این، آن‌قدر آموخته‌ام که بدانم دلایل زیادی برای ماندن و ادامه دادن راهی که همه ما مدت‌ها است آن را شروع کرده‌ایم، وجود دارد. اگر بخواهم صادق باشم، باید اعتراف کنم که دلم برای تک‌تک مواردی که در بالا ذکر شد، تنگ شده است. زماني كه از دلایل ذهنی لزوم ماندن و ادامه دادن شغل و کار صحبت می‌کنیم، این دلایل بیشتر از هر رسته شغلی در مشاغل IT صدق کرده و حقیقی جلوه می‌کنند. هر چند از همه این‌ها که بگذریم باید پذیرفت که تمام این شغل‌ها هم مشاغل خوبی هستند. بنا‌بر اعلام وال‌استریت ژورنال، دو شغل از برترین مشاغل سال 2011 متعلق به خانواده IT هستند: مهندس نرم‌افزار و تحلیلگر سیستم.

    من متوجه مشکلات هستم و از فشارهای شدید روزمره اطلاع دارم؛ مسئولیت‌های خرد‌کننده و ناکامی‌های غیرمنتظره، ساعت‌های طولانی‌خسته‌کننده و روزها و شب‌هایی که به یکدیگر متصل هستند. زمانی که روی انجام یکی دیگر از کارها تمرکز‌کرده‌اید یا می‌خواهید به یک ایمیل دیگر پاسخ بدهید، قابل فهم است که چرا با وجود دیدن تک‌تک درخت‌ها نمی‌توان روح جنگل را حس کرد. گمان می‌کنم طبیعت انسان این‌گونه است که نمی‌تواند نكته‌هاي مثبت قضایا را تشخیص بدهد. به‌قول جانی میتشل که این‌گونه می‌خواند: “Don’t it always seem to go that you don’t know what you’ve got ’til it’s gone." برای قدردانی از منافع و فواید آن، همیشه لازم نیست مانند من که ناچار بودم، IT را ترک کرد.


    http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1006515

  27. #27

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    سلام.
    من صحبتهاي دوستان رو از اول خوندم.فقط مطلبي كه به ذهنم رسيد اين هست كه بايد تكليف خودمونو روشن كنيم.
    آيا ميخواهيم تازماني كه توان داريم برنامه نويسي كنيم و پول دربياريم يا اينكه بتونيم صدها نفر رومديريت
    كنيم و پول دربياريم؟
    اگرمورداول باشه كه خوب دائم بايد اطلاعاتمون بروز باشه و نبايد جا بمونيم.ولي اگر مورد.دوم باشه
    شما هميشه افرادي رو خواهيد. داشت كه آخرين تكنولوژي هارو بلده ونيازي نيست شما هم
    كال بااون تكنولوژي سروكله بزنيد.درهمين حدكه بدونيد اون تكنولوژي چيه تاسرتون كلاه نرهو وبتونيد تيم رو هدايت
    كنيدكافيه.اگربزرگان اين صنعت مثل بيل گيتس,جابزو غيره ميخواستن اينجوري تفكر كنن مطمن باشيد
    هيچكدوم از فناوريهاي جديدوارد بازار نميشد.
    پس بهتره.قبل ازهركاري مشخص كنيم درچه حدي ميخواهيم كاركنيم وچقدر درآمد مورد انتظارمونه بعدازمشخص
    شدن اين.موارد براش راه حل پيدا ميكنيم.

  28. #28

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    به نظر من کارهای مرتبط با تولید نرم افزار درآمد خیلی زیادی دارد.
    من خودم شخصاً مواردی را در این رابطه از نزدیک دیده ام که اگر دوستان خواستند می توانم مثال هایی را در این زمینه بیاورم. همین چند وقت پیش با موردی روبرو شدم که شخصی که برنامه نویسی را حتی در حد مبتدی هم نمی داند برنامه ای نوشته بود که برنامه نویس حرفه ای می تواند آنرا در دو ماه بنویسد و درآمدی که از آن کسب کرده بود فکر می کنم بالای 40 میلیون تومان بود و بنابراین به دوستان توصیه می کنم که به جای زانوی قم بغل گرفتن کمی به آینده خوش بین باشند.
    البته بسیاری از این نگرانی ها در اول کار طبیعی به نظر می رسد ولی با افزایش تجربه و گذشت زمان و آشنا شدن با بازار کار متوجه خواهید شد که کسب درآمد از طریق دنیای IT آنقدرها هم که فکر میکردید دشوار نیست.(البته در این مورد به کار بردن خلاقیت الزامی است)

  29. #29

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    سلام ... کسب درآمد تنها از طریق شغل نیست . بلکه از طریق سرمایه گذاری بدست میاد ... شما هر موقع به ماهی 5 میلیون رسیدی مخارج و بیار زیر 1 میلیون و با باقیه اش سرمایه گذاری کن ... اوراق بخر ... املاک بخر ... کسب و کار ایجاد کن یا درش سرمایه گذاری کن و ... من کتاب بابای پولدار و بابای بی پول رابرت کیوساکی رو شدیدا پیشنهاد می کنم بخونید ...

    اما در زمینه تخصص این ایراد و میگیرن که چرا از هر چیزی یه مقدار بلدی و به تخصص نرسیدی ؟ به نظر من بدون دانش عمومی ما متخصص خوبی نخواهیم شد . یه پزشک 7 سال باید درس بخونه تازه بهش میگن عمومی ! بعد باید بره تخصص بخونه ... ما انتظار داریم همون دانشجویی طرف در یه کاری متخصص باشه !

    به نظر من الان علوم کامپیوتر از نظر وسعت دست کمی از پزشکی نداره و ما دروس عمومی گذارندن رو میانگین چهار سال باید در نظر بگیریم ... تا یه دانش عمومی داشته باشه و بعدش تخصص ...

    این راه در آدم ها متفاوته . برای برخی ( که من هم جز اون دسته هستم ) انتخاب سخته و برای برخی راحت . طرف میگه من زمان هنرستان vb کار کردم ... هنوز بعد از چند سال داره vb کار می کنه و حاضر هم نیست به دات نت سویچ کنه ... من نمونه اش رو دیدم . سر کلاس های برنامه نویسی عملکردش در حد همون دانشجویی بود که چیزی نمی دونست . در جواب می گفت اگه vb بود می دونستم چطور بنویسمش ...!

    ( این حرف من در مورد دوستانی که بعد از گذراندن دوره عمومی به تخصصی رسیدن والان فقط یه کار رو انجام میدن نیست . سوتفاهم پیش نیاد ... )

    برخی هم انواع زبان ها ، پایگاه داده ها ، تکنولوژی های مختلف ، شبکه ، هک و امنیت و ... رو کار می کنند تا به یه نتیجه ایی برسند . به نظر من این مطالعه های عمومی لازمه . چون اگر شما داری منبعی رو می خونی طرف از php مثال زده می دونی چی داره میگه . یا تکه کدی از جاوا و ... رو آورده می فهمی ... یا وقتی در مورد یه پروتکل حرف میزنه شما یه حداقل آشنایی داری ...

    یا وقتی میگه این قابلیت یا نکته امنیتی و ... فرضا در mysql هست ولی در mssql نیست شما حداقلش اینه که می دونی mysql چی هست . ( خیلی از دانشجویان دانشگاه ها رو اگر به خط کنن بپرسند mysql چیه نمی دونن چی هست ! تعجب نکنید از اینهایی که من اسم بردم ... )

    وقتی دانشجو داره دوران عمومی رو می گذرونه باید صبر داشته باشه ... و انتطار نداشته باشه که متخصص هم باشه !

    دغدغه شغلی مال همه است . ما مهندسیم نگرانی داریم . اونی که عکاسی می خونه چی ؟ یا تئاتر می خونن ؟ پس اونها باید چیکار کنن ؟

    ( در مورد تاکسی هم از تاکسی دارها باید بپرسید ... اونم ممکنه طرف بیاد بالا و کاردی بذاره پهلوت بگه مسیر و کج کن تو جاده خاکی !!! )

    تولید نرم افزار : تولید کننده های کفش هم میگن چین بازار و خراب کرده ! پوشاک و لوازم مختلف ... ما هم مثل اونها ... و خیلی کمتر چون در حوزه شبکه و وب این مسائل و که مثل اونها نداریم ...

    در مورد دست زیاد شدن : ساختمان ساز ها میگن طرف اومده ساختمان ساز یا پیمانکار شده و لی پزشک عمومیه ! اصلا نمی دونه ساختمان سازی چی هست !!!

    این مسائل مشاغل مختلف هست و فقط ما نیستیم . بلکه این رو هم رها کردیم ... چی بهمون میدن به جاش ؟

  30. #30

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    الان آقای کشاورز رفته تو بحث امنیت نرم افزار داره در مورد الگوریتم RSA و ... نظر میده . اگر ما فرضمون بر این باشه که فقط بشینیم همون دلفی رو از روز اول کار کنیم و سراغ چیزه دیگه نریم . الان آقای کشاورز باید می گفت آقا رمزنگاری من نمی دونم چی هست . از دلفی سوال داری بپرس !!!

    پس از دانش عمومی که کسب کردی پشیمان نباش ...

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    بازم تشکر می کنم از تمامی دوستان که به نحوی نظرشون را گفتند.
    اما به نظرم صبر چیزه خوبیه!!! من یکمی بی صبرم که اینجور زود انتظار جواب گرفتن دارم. ولی به هر حال آقای صادقیان یکجورایی جوابی رو که دنبالش بودم رو داد و آقای بهزاد تکمیلش کرد باید زمانی که در دوره جوونی هستی بتونی یک تیم تشکیل بدی و یک سرمایه ایی جمع کنی که وقتی خواستی وارد دوره افول بشی بتونی ازش استفاده کنی و تو مدیر باشی و هدایت کنی بر اساس تجربه هایی که کسب کردی!!
    و یکجورایی طبیعت کامپیوتر اینه که آدم رو افسرده و منزوی می کنه باید به قول آقای عشایری بر این حالت غلبه کنی!!!
    بازم مرسی از همه

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    به نظر من کشور ما شرایط رو برای متخصصین آی تی بسیار دشوار کرده و در کشورهای غربی و اروپایی اینجوری نیست.
    عدم رعایت قانون کپی رایت:
    شما فرض کنید از همین الان قانون کپی رایت بصورت جدی به اجرا در بیاد. من یک برنامه نویس اپلیکیشن هستم میام نیازسنجی میکنم. به عنوان مثال برنامه فوتوشاپ رو در نظر بگیرید که قیمتش در میاد دویست هزار تومان. ما هم که توی کشورمون این همه عکاسی داریم. خب من میام یک نرم افزار مخصوص عکاسی ها مینویسم که یک چهارم امکانات فوتوشاپ رو داره و میفروشمش پنجاه هزار تومان.(درآمدم سر به فلک میکشه) مطمئن باشید در صورت اجرای این قانون همه متخصصین نرم افزار و برنامه نویسی به درآمدهایی باور نکردنی میرسند.
    بزرگ بودن دولت:
    در کشور ما دولت همه جا رو فرا گرفته و کارهاش هم عموما با پارتی بازی انجام میشه. محصولاتی که ارزش خریدن دارند و صلاحیت بیشتری دارند رو نمیخره و در عوض محصولاتی میخره که با پارتی بازی نظر مسئولین رو جلب میکنند.
    و دلایل دیگر مثل محدودیت و سرعت اینترنت ( که باعث میشه صنعت آی تی فراگیر نشه و مطمئنا پول توی چیزی هستش که همه ازش استفاده کنن)
    در کل من خودم هم که الان بیست سالمه و درآمد خیلی پایینی از این صنعت دارم دیگه خسته شدم و اعتراف میکنم که واقعا طاقت فرساست و صبر زیادی میخاد.
    مهمترین عامل این همه نگرانی و دلهره و درآمد کم و... هم قانون کپی رایت هستش.

  33. #33
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    57

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    سلام
    روز بخیر...
    من برنامه نویسم...مدیر عامل شرکتم...شرکت موفقی هم دارم شکر خدا...
    من در زمینه برنامه نویسی شی گرا خیلی تبحر دارم... زیاد از خودم تعریف نکنم بهتره... کارهایی در زمینه کد نویسی کردم که بعضی وقتا نمونه خارجیش رو هم ندیدم... خوب بگذریم...
    این موضوعی که شما برای دردسر های شغل های it مطرح کردی کامل درست هستن...بدون شک... من خودم با اینکه خیلی موفق هستم ولی خیلی در گیر این موضوعم که شما مقالش رو گذاشتی....وقتی داشتم این مقاله رو میخوندم لذت بردم از اینکه یکی دیگه هم تو این عالم هست که حرف من رو بفهمه...
    من چند نمونه برات بگم گل پسر...
    1- من ماهها درگیر بودم تا هیئت مدیره شرکت رو راضی کنم که رو یه پروژه سرمایه گذاری کنن....
    2- من ماهها درگیر بودم تا به هیئت مدیره بفهمونم که حقوق برنامه نویس چقدره...ریسک این کار یعنی چی و....
    3- من از فشار کاری و اینکه کارفرما محترم ما برا یه پروژه پولش رو پرداخت نکرد مجبور به مسافر کشی شدم... کلی پیش کارمندام شرمنده شدم...
    و
    و
    و
    مورد زیاد دارم برا گفتن ولی لازم نیست... خلاصه این مقاله خیلی عالی بود...این کار خیلی مشغله فکری داره...خیلی
    تازه میای کدنویس حرفه ای بشی باید بری MVC یاد بگیری...باید بری WPF یاد بگیری...SSRS یاد بگیری... sql 2008 رو هنوز مسلط نشدی 20012 میاد ....
    خدا نکنه که کلا یه تکنولوژی عوض بشه...مثلا اگه ویندوزی برنامه نویسی، یهو بحث ابر ایجاد بشه و کلا فلسفه برنامه نویسی ویندوزی برای خیلی از مفاهیم زیر سوال بره...
    چی بگم... این شغل یه جورایی آرامش رو از آدم میگیره...
    شما بچه های عمران رو ببین.... چقدر اینا مطالعه دارن تا با تکنولوژی روز جلو برن...کارفرماهاشون از تکنولوژی روز چیزی میدونن یا نه...
    بچه های مکانیک رو ببین...
    اما بیچاره ما بچه های it... کارفرما میخاد شب تو رخت خابش ببینه که تو کارخونش داره چه اتفاقی میفته!!!! میخاد اس ام اس ی دستور بده تا دستگاه کارخونش روشن بشه.... میخاد تو موبایل apple خودش همه کار انجام بده... بعد میخاد 1000 تومن هم خرج نکنه...
    خلاصه شغل سختیه....مخصوصا تو ایران...زیر ساخت ها خیلی خرابه...خیلی خیلی...

  34. #34
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    57

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    یه نکته مهم دیگه که عزیزان فراموش کردن... جنگ سایبری هست...
    تمام برنامه نویسان ایرانی و غیر ایرانی دارن از ابزار هایی استفاده میکنن که تولید ما نیست... لذا ما قدرت مانور نداریم... اگه یهو کپی رایت تو ایران بیاد ماهایی که داریم با dotnet کد مینویسیم چه هزینه ای باید بدیم....
    راستی کسی تا حالا فکر کرده که چرا مایکروسافت این ویندوزهای تقلبی ما رو غیر فعال نمیکنه!!!
    چرا VS 2010 , sql 2008 اینقدر راحت و رایگان نصب میشن و ما بدون مشکل داریم با اونها کار میکنم!!!!

    شاید تمام دلایلی که برای ترک it وجود داره توسط بقیه پاسخ داده بشه ولی یه نکته رو کسی براش پاسخی نداره....

    من از اینکه دارم از تکنولوژی دیگران برای ایجاد نرم افزار استفاده میکنم متنفرم....
    من دوست ندارم پیرو باشم... دوست ندارم تو سیلیکون ولی برای من تعیین کنن که من باید از چه ابزاری برای توسعه استفاده کنم....
    آخرین ویرایش به وسیله crazy coder : شنبه 05 فروردین 1391 در 12:19 عصر

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    جناب crazy coder
    چند تا سوال.
    ببینید من الان دانشجو هستم و بیست سالمه خیلی از بچه های فروم هم مثل من هستن.
    مشکل من استرس کار یا چیزای دیگه نیست.
    مشکل من اینه که اصلا میشه رو صنعت برنامه نویسی برای داشتن یک درآمد خوب حساب کرد یا نه؟! من میخام ببینم کسایی مثل شما که تو این صنعت هستن و موفق هم شدن درآمدشون خوب هست یا نه؟ به این همه دردسر و مطالعه و بروز بودن می ارزه یا نه؟ ادامه بدیم یا ول کنیم بریم دنبال یه شغل دیگه. من دقیقا میخام بدونم که این شرکتهایی که فعال هستن و خودم هم برای چندتاشون کار کردم واقعا درآمدشون چقدره؟
    خواهش میکنم راهنمایی کنید من در بحرانم :|

  36. #36

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط crazy coder مشاهده تاپیک

    من از اینکه دارم از تکنولوژی دیگران برای ایجاد نرم افزار استفاده میکنم متنفرم....
    من دوست ندارم پیرو باشم... دوست ندارم تو سیلیکون ولی برای من تعیین کنن که من باید از چه ابزاری برای توسعه استفاده کنم....
    از جمله بالا کاملا مشخصه که شما آشنایی با دنیای opensource ندارید تکنولوژی دیگران منظور مایکروسافته دیگه؟ چون در بقیه تکنولوژی ها هر کسی از هر جایی می تونه به گسترش تکنولوژی که روی اون کار می کنه کمک کنه و در واقع اون تکنولوژی ماله همه است و در انحصار یک شرکت خاص نیست البته شرکت هایی هستند ( حتی مایکروسافت ) که برای بقای آن تکنولوژی از آن پشتیبانی می کنند همونطور که لینوکس گشترش پیدا کرده همونطور که آپاچی الان بیش از 50 تا پروژه متن باز داره که خیلی از شرکت ها حتی فیسبوک هم داره از اونا استفاده می کنه
    من بشدت پیشنهاد می کنه کمی در مورد متن باز و فلسفه ای که در آن وجود داره تامل کنید اگر کپی رایت هم در ایران آزاد بشه مشکل جدی برای توسعه دهندگان پیش نخواهد آمد
    اما اینکار نیاز به فرهنگ سازی در دنیای آی تی ایران داره چونکه متاسفانه هنوزاین فرهنگ جا نیوفتاده

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    به نظر من کشور ما شرایط رو برای متخصصین آی تی بسیار دشوار کرده و در کشورهای غربی و اروپایی اینجوری نیست.
    عدم رعایت قانون کپی رایت:
    شما فرض کنید از همین الان قانون کپی رایت بصورت جدی به اجرا در بیاد. من یک برنامه نویس اپلیکیشن هستم میام نیازسنجی میکنم. به عنوان مثال برنامه فوتوشاپ رو در نظر بگیرید که قیمتش در میاد دویست هزار تومان. ما هم که توی کشورمون این همه عکاسی داریم. خب من میام یک نرم افزار مخصوص عکاسی ها مینویسم که یک چهارم امکانات فوتوشاپ رو داره و میفروشمش پنجاه هزار تومان.(درآمدم سر به فلک میکشه) مطمئن باشید در صورت اجرای این قانون همه متخصصین نرم افزار و برنامه نویسی به درآمدهایی باور نکردنی میرسند.
    بزرگ بودن دولت:
    در کشور ما دولت همه جا رو فرا گرفته و کارهاش هم عموما با پارتی بازی انجام میشه. محصولاتی که ارزش خریدن دارند و صلاحیت بیشتری دارند رو نمیخره و در عوض محصولاتی میخره که با پارتی بازی نظر مسئولین رو جلب میکنند.
    و دلایل دیگر مثل محدودیت و سرعت اینترنت ( که باعث میشه صنعت آی تی فراگیر نشه و مطمئنا پول توی چیزی هستش که همه ازش استفاده کنن)
    در کل من خودم هم که الان بیست سالمه و درآمد خیلی پایینی از این صنعت دارم دیگه خسته شدم و اعتراف میکنم که واقعا طاقت فرساست و صبر زیادی میخاد.
    مهمترین عامل این همه نگرانی و دلهره و درآمد کم و... هم قانون کپی رایت هستش.
    یک چیزی بگم به قول omidbizdotcom شما با دنیای open source آشنایی ندارید همین Gimp فک کنم در لینوکس بیشتر ابزار هایه فوتوشاپ را داره و تازه به صورت رایگان قابل استفاده است!!
    ولی با اون قسمتی که bold کردم شدیداً موافقم!

    اما بیچاره ما بچه های it... کارفرما میخاد شب تو رخت خابش ببینه که تو کارخونش داره چه اتفاقی میفته!!!! میخاد اس ام اس ی دستور بده تا دستگاه کارخونش روشن بشه.... میخاد تو موبایل apple خودش همه کار انجام بده... بعد میخاد 1000 تومن هم خرج نکنه...
    خلاصه شغل سختیه....مخصوصا تو ایران...زیر ساخت ها خیلی خرابه...خیلی خیلی...
    این دقیقاً مشکل منه که خیلی که زور بزنم بازم انتظارات عجیب دارند و پول هم نمی خواهند خرج کنند گاهی فکر می کنم نوکره این قشر از مردمم !!

    من از اینکه دارم از تکنولوژی دیگران برای ایجاد نرم افزار استفاده میکنم متنفرم....
    من دوست ندارم پیرو باشم... دوست ندارم تو سیلیکون ولی برای من تعیین کنن که من باید از چه ابزاری برای توسعه استفاده کنم....
    مایکروسافت سیاست هایه مخوفی رو دنبال می کنه ولی...
    شما می تونید از تکنولوژِی هایه opensource استفاده کنید مثل mysql php linux apache که سورسش هست خودتون هم می تونید کامپایلش کنید و استفاده کنید.
    ولی یک شرکت مثل گوگل میاد خودش زبان مختص به خودش رو گسترش میده . ولی همه که گوگل نیستند.

    یکبار یک چیزی رو نوشتم ولی حذفش کردم مفت خوری چیزه خوبی نیست !! شاید یکمی بد باشه ولی خیلی ها (شاید خوده من) مفت خور شدیم . برای چیزی که باید تحویل بدیم وقت نمی گذاریم نهایتش 4تا سرچه برای پروژه دانشجویی و خیلی که دوستش داشته باشیم یکمی اصلاح کد ! خیلی راحت کرک هر نرم افزاری رو نصب می کنیم اصلاً برامون مهم نیست که کی چقدر از عمرش رو صرف کرده تا این برنامه به اینجا برسه بابا به خدا ما تو جنگل زندگی نمی کنیم که اینجوری دارید یک برنامه نویس مثل خودتون رو تیکه پاره می کنید. البته مفت خوری فقط تو برنامه نویسی نیست اونی که زیر کتاب رو باز نمی کنه صبح تا شب تو فیس بوک چرخ می زنه بعدم با 4 تا تقلب نمره میاره اینم به نظر من مفت خوره اونی که میره با استاد حرف می زنه یک کلاس رو مچل خودش می کنه که 4 تا خلاصه بیارید و کلاسم نمی خواهد بیایید و نمرتونم میدم خوب این اوسکل که تحویل جامعه میدی باید بره مسافر کشی! شایدم بشه یکی بدتر از خودت بچه خودتو تربیت کنه! مفت خوری رو بگذارید کنار حرفم اینه خیلی از مشکلات برطرف می شه . البته بگما خیلی از مردم و اساتید هستند که واقعاً سنگ تموم می گذارند .

    ببنید سهراب میگه "بی گمان در ده بالا دست ،چینه ها کوتاه است" نه اینکه شما از این ور قفل بزنید از اونور 4 تا باشند قفل بشکنند بد نیستا علمش رو بدست میارید ولی تا وقتی یک مفت خور درخواست همچین کاری رو نداشته باشه کسی قفل نمی شکنه!. یک نوع دیگه مفت خوری همین بود که آقای crazy coder اشاره کردند شدیم نوکر یک کار فرما که من تو کتاب پرسمن هم با این مورد برخورد کردم که می گفت یک مدیر نفهم که از میون دود سیگار برگش فقط میگه انجامش بدید!
    دلم فقط برای این می سوزه که خیلی آدمای نجیب در جامعه ما هستند به خاطر این کثافت کاری 4 تا نفهم ول می کنند می رند خارج . نکنید به خدا به خودتون دارید ظلم می کنید!
    آخرین ویرایش به وسیله amin1softco : شنبه 05 فروردین 1391 در 15:35 عصر

  38. #38
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    57

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط dousti_design مشاهده تاپیک
    جناب crazy coder
    چند تا سوال.
    ببینید من الان دانشجو هستم و بیست سالمه خیلی از بچه های فروم هم مثل من هستن.
    مشکل من استرس کار یا چیزای دیگه نیست.
    مشکل من اینه که اصلا میشه رو صنعت برنامه نویسی برای داشتن یک درآمد خوب حساب کرد یا نه؟! من میخام ببینم کسایی مثل شما که تو این صنعت هستن و موفق هم شدن درآمدشون خوب هست یا نه؟ به این همه دردسر و مطالعه و بروز بودن می ارزه یا نه؟ ادامه بدیم یا ول کنیم بریم دنبال یه شغل دیگه. من دقیقا میخام بدونم که این شرکتهایی که فعال هستن و خودم هم برای چندتاشون کار کردم واقعا درآمدشون چقدره؟
    خواهش میکنم راهنمایی کنید من در بحرانم :|
    سلام
    ببین دوست عزیز دنبال چی میگردی؟ چقدر سرمایه داری؟ کلاس کاری برات چقدر مهمه؟ چقدر پشت کار داری؟ اینا خیلی مهمه...
    من همین امروز با همکارام تو شرکت داشتم سر همین تاپیک بحث می کردم...اونا دلایل ترک it که تو اون مقاله بود رو قبول نداشتن...چون میگفتن این دلایل برای دیگر شغل ها هم هست..شاید هم راست بگن...

    خلاصه:
    کار it یه کار تیمی بزرگه...تحلیل گر خوب باید باشه...برنامه نویس خوب...گرافیست خوب...دیتابیس کار خوب...بازاریاب خوب ... وووو همه ی اینها باید وجود داشته باشه... شما ساختار همکاران سیستم رو ببین... خوب اگه بخای این بخشها رو تو شرکت داشته باشی نیاز مند سرمایه بالاست... یعنی :
    یا سرمایه داشته باشی و این مجموعه از افراد رو دور خودت جمع کنی و رو یه پروژه کار کنی (یا یه محصول تولید کنی )
    یا چند نفر با این تخصص ها دور هم جمع بشین ولی منبع در آمدی از جای دیگه داشته باشین... تا محصولتون به نتیجه برسه و موفق بشین...
    اینا بخش های طبیعی یه شرکته...
    خوب حالا میرسه به علایق شخصی...
    آیا کنجکاو هستی؟ خلاق هستی؟ علاقه داری؟ اهل کار تیمی هستی؟....صبور هستی؟
    و.....
    یه نکته رو فراموش نکن...اگه کار it شروع کردی به راحتی نمیشه اون رو کنار گذاشت...چون مشتریان تو نیاز به پشتیبانی دارن...

  39. #39
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    57

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    نقل قول نوشته شده توسط omidbizdotcom مشاهده تاپیک
    از جمله بالا کاملا مشخصه که شما آشنایی با دنیای opensource ندارید تکنولوژی دیگران منظور مایکروسافته دیگه؟ چون در بقیه تکنولوژی ها هر کسی از هر جایی می تونه به گسترش تکنولوژی که روی اون کار می کنه کمک کنه و در واقع اون تکنولوژی ماله همه است و در انحصار یک شرکت خاص نیست البته شرکت هایی هستند ( حتی مایکروسافت ) که برای بقای آن تکنولوژی از آن پشتیبانی می کنند همونطور که لینوکس گشترش پیدا کرده همونطور که آپاچی الان بیش از 50 تا پروژه متن باز داره که خیلی از شرکت ها حتی فیسبوک هم داره از اونا استفاده می کنه
    من بشدت پیشنهاد می کنه کمی در مورد متن باز و فلسفه ای که در آن وجود داره تامل کنید اگر کپی رایت هم در ایران آزاد بشه مشکل جدی برای توسعه دهندگان پیش نخواهد آمد
    اما اینکار نیاز به فرهنگ سازی در دنیای آی تی ایران داره چونکه متاسفانه هنوزاین فرهنگ جا نیوفتاده
    سلام ...
    ممنون...حق با شماست...
    ولی شما منظور من رو خوب نفهمیدید عزیز دل...
    منظور من از تکنولوژی چیزی فراتر از اینایی که شما میفرمایین...وقتی شما به php کد مینویسی داری از این تکنولوژی استفاده میکنی!!!! حالا میخاد محصولت open source باشه یا نباشه!!! شما وقتی گوشی آندرویید دست میگیری داری از اون تکنولوژی استفاده میکنی!!!
    یه وقت شما یه ساختمون میسازی!!! خوب ساختمون چی میخاد؟ سنگ، آجر ، آهن و....
    اما نرم افزار چی میخاد؟
    من و شما ابزار آلاتمون رو تولید نمیکنیم!!! برا همین دستمون بسته است!!! منظورم رو متوجه میشه!!!
    شما ip ver 6 رو ننوشتی ! برا همین وقتی از ازش استفاده مکنی، نمیدونی اون پشت چه خبره!!! نمیدونی سیستکو با روتر هاش په آنالیزهایی داره مکینه!!!
    بیان منظورمن یکم سخته.... بحث من بحث حفاظت اطلاعاته!!!

    خوب شما که اهل open source هستی جواب من رو بده!!!!
    چرا پروژه سیستم عامل ملی هنوز که هنوزه شکست خورده به حساب میاد!!!
    چرا آلمان اومد از ویندوز به لینوکس مهاجرت کنه ولی بعد پشیمون شد و به همون ویندوز برگشت!!!
    عزیز دل it که فقط نرم افزار نیست!!!
    خوب گیریم اومدیم و شما نرم افزار رو کاملا بومی طراحی کردی...اما سوال من اینه!!! سخت افزارت رو چیکار میکنی!!!

    تو it ما تولید کننده هیچ زیر ساختی نیستیم...تنفر من از اینه... من پیرو افکار و اختراعات و ایدئولوژی دیگرانیم... این برای من آزار دهنده است...


    آره...نیاز به فرهنگ سازی داره...نیاز به تلاش داره...
    حالا اگه کسی سرمایه داره تا فرهنگ سازی کنه یاعلی...

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: رها کردن مشاغل IT یا ماندن در آن؟

    همینجوری دست گذاشتیم روی دست. انتظار هم داریم پول دار بشیم
    یکم تبلیغ کنین نمونه کار بزارید. نرم افزار روانه بازار بکنید. حتما موفق میشید.
    من خودم توی مدت کمی تونستم چندتا پروزه نکه بزرگ اما پول خوبی بابتشون میدادن گرفتم.
    به فرض من الان دارم نرم افزار های مدیریت نمایشگاه ماشین + تالا پذیرایی مینوسیم. در کل شاید 1 ماه هم وقت نذارم روش.
    بعد اینکه تموم شد میتونیم اونو ارائه بدیم یعنی نمیشه از هرکدوم 5 نسخه فروخت ؟ به همین نمایشگاها و یا تالار های در سطح شهری که توش زندگی میکنیم ؟
    5 تا از نمایشگاه ماشین و 5 تا تالار پذیرایی هر کدوم هر نسخه 100 تومن میشه 1 میلیون تومن.
    البته این حداقل بود شما میتونی خیلی از این بیشتر بفروشین.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •