نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    با سلام خدمت دوستان
    به جهت مشاهده درخواست های زیاد از طرف بعضی دوستان برای ذخیره ، بازیابی ، استفاده و یا چاپ تصاویر(و فایل ها) و همچنین در ادامه تاپیک
    نحوه ی نمایش عکس در گزارش+ توضیح کد
    که توسط دوست عزیم vbBoss‏ تهیه و ارائه شده نمونه پروژه ای رو آماده و در اختیار دوستان علاقمند گذاشتم که امید وارم بتونه گرهی از مشکلات عزیزان رو باز کنه
    امکانات برنامه رو می تونید در تصویر زیر مشاهده کنید
    خاطر نشان می کنم این کد ها فقط برای استفاده از تصویر محدود نمیشه به عنوان مثال:

    قابلیت ذخیره و بازیابی هر نوع فایل و هر اندزه حجمی
    نمونه کد ایجاد دیتا بیس جدید در RunTime
    چند تابع بسیار مفید جهت کار با پایگاه داده ها
    ...

    محیط طراحی:
    Visual Studio 2010
    FramWork 3.5
    Crystal Reports 13 for Vs2010




    دانلود کنید:


    DbPicStorePrint.rar

    منتظر دریافت ایرادات و پیشنهادت شما هستم

  2. #2

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    سلام
    ممنون از نمونه پروژتون
    ولی در سیستم من عکس در ریپورت نمیوفته

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    من تصویر گذاشتم که مطمئن بشید کد ها درست کار می کنن!
    باید شما اگه خطایی می ده پیغام خطا رو بدید
    اگه نه ببینید:
    مشخصات نرم افزاریتون با اوناییی که نوشتم مطابقت داره؟
    رفرنس ها صحیح هستن؟
    در حالت طراحی هر دو فرم رو باز کنید ببینید فرم ها در حالت طراحی لود میشن یا نه!
    اگر باز حل نشد در ابتدای متد SavePicToFile یک بریک پوینت بذارید و با F8 قدم به قدم برید جلو تا مشکل رو پیدا کنید
    اگه مشکل در کد ها بود لطف کنید منم در جریان بذارید

  4. #4

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    سلام
    تصویر اول که نشون میده عکسی در کریستال نمایش داده نمیشه
    تصویر دوم هم متن خطاست
    یاعلی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    دوست عزیز خطا میگه که شما یک فایل Dll کم دارید
    واین فایل هم مطعلق به شرکت SAP هست
    فقط من نمی دونم این خطا واسه چیه چون نه من از اون استفاده کردم و نه الان روسیستمم دارمش(پیدا نکردم فعلا)!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    دوست عزیز یه سر به این سایت بزنید و فایل رو نصب کنید ببنید مشکلتون حل می شه یا نه!
    http://www.dllerrors-fix.com/dllerro...ntAPI.dll.html

  7. #7

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    سلام
    من برنامتون رو در یه سیستم دیگه تست کردم ، درست جواب داد
    جالب اینجاست که من نمونه پرژه جناب vbBoss رو که شبیه به پروژه شما بود رو سیستمم با مفقیت تست کردم ولی نمونه شما اجرا نشد
    ممنونم
    یاعلی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    من برنامتون رو در یه سیستم دیگه تست کردم ، درست جواب داد
    جالب اینجاست که من نمونه پرژه جناب vbBoss رو که شبیه به پروژه شما بود رو سیستمم با مفقیت تست کردم ولی نمونه شما اجرا نشد
    اگه تونستید دلیل اصلی و قطعی رو پیدا کنید(هر علتی) لطفا من رو هم در جریان بذارید

  9. #9

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    Error    25    Type 'CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Section' is not defined.    C:\Users\7\Desktop\OK\DbPicStorePrint\DbPicStorePr  int\CODE\DbPicStorePrint\rptPic.vb    81    44    DbPicStorePrint


    چی میکه یعنی کریستال ریپورت نصب نیست ؟
    من تمام vs 2010 فول اینستال کردم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    نقل قول نوشته شده توسط javad1992 مشاهده تاپیک
    Error    25    Type 'CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.Section' is not defined.    C:\Users\7\Desktop\OK\DbPicStorePrint\DbPicStorePr  int\CODE\DbPicStorePrint\rptPic.vb    81    44    DbPicStorePrint


    چی میکه یعنی کریستال ریپورت نصب نیست ؟
    من تمام vs 2010 فول اینستال کردم
    دوست عزیز در نسخه 2012 کریستال ریپرت رو باید جداگانه دانلود و نصب کنید

  11. #11

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    آقا من واقعا سردرگم شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بالاخره SQL بهتره یا aCCESS یا کریستال

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    نقل قول نوشته شده توسط javad1992 مشاهده تاپیک
    آقا من واقعا سردرگم شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بالاخره SQL بهتره یا aCCESS یا کریستال
    کریستال آخرتون کار رو خراب کرد
    دوتای اول پایگاه داه هستن
    و کریستال ریپرت یک ابزار گزارش گیری
    پایگاه داده ها هم هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن
    برای مثال اکسس نصب نمی خواد ولی SQL نصبش دردسر داره
    در عوض امکانات SQL بیشتر از اکسس هست برای مثال حداکثر اندازه پایگاه داده اکسس 2 گیگ هست در حالی که این محدویت در SQL نیست به صورتی که اگه یک فیلد رو در SQL به صورت VarBinary(Max) تعریف کنید این فیلد خودش به تنهایی می تونه در هر رکورد 2 گیگ اطلاعات رو ذخیره کنه!
    آخرین ویرایش به وسیله فرید نجفلو : دوشنبه 21 فروردین 1391 در 11:35 صبح

  13. #13

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    اقا میشه راهنمایی توضیح بدید که من چطوری یک فایل sql درست کنم با چه برنامه ای !؟
    واقعا ممنون شما میشم

  14. #14

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    بسم الله الرحمن الرحیم
    نقل قول نوشته شده توسط ali190 مشاهده تاپیک
    سلام
    تصویر اول که نشون میده عکسی در کریستال نمایش داده نمیشه
    تصویر دوم هم متن خطاست
    یاعلی
    با سلام
    برای کریستال های من هم همین خطا رو میده؛ جالب این جاست که بعضی موقع میده و بعضی موقع نمیده
    با تشکر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    Remote Desktop
    برنامه نویسی پایگاه داده به صورت گام به گام
    پشتیبان گیری و بازیابی(بدون دستورات SQL ، درصد پیشرفت و...)
    ذخیره و بازیابی فایل در SQL Server و Access با درصد پیشرفت
    ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده
    اگه ممکنه پیوست اینها , یک نمونه از کار با کریستال ریپورت رو هم آموزش بدید
    خصوصا این که اطلاعات یک رکورد رو روی یک طرح تصویری پیاده کنیم، مثل کارت شناسائی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    33
    پست
    469

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    برنامه کاملا سالمه و بدون خطا اجرا میشه همه چیزشم تست شدست . آقا فرید برنامه هاشون همیشه بد بخور و کار آمد بوده .

    فقط اگه ایشون اجازه بدن من چیزایی که به نظرم میرسه رو بهش اضافه کنم و دوباره بفرستم اینجا . اگه مایل باشن

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار niknam_mh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    شيراز
    پست
    242

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    سلام دوستان
    من سورس رو دانلود کردم ولي وقتي پروژه رو باز مي کنم ارور زير رو ميده لطفا راهنمايي کنيد.

    1111.png

  18. #18

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    آفا فرید وافعا ممنونم از لطف شما+++
    حالا فایلی که من ذخیره کردم و به دیتا گرید ویو اضافه شد میخوام وقتی روی رکورد وارد شده به دیتا گرید ویو کلیک کنم همون فایل با نرم افزار خودش اجرا بشه
    مثلا اگه mp3 دخیره کردم با کلیک اجرا بشه و بخونه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    من این تاپیک رو واسه تصویر زدم ولی به هر حال واسه این کار ابتدا باید فایل رو از دیتابیس بگیرید و روی هارد ذخیره کنید بعد بازش کنید
    با دستور Shell

  20. #20

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    نقل قول نوشته شده توسط niknam_mh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من سورس رو دانلود کردم ولي وقتي پروژه رو باز مي کنم ارور زير رو ميده لطفا راهنمايي کنيد.

    1111.png
    سورس این پروژه با نسخه 2010 ویژوال استودیو نوشته شده در صورتی که شما روی سیستمت نسخه بالا تری رو داری. فایل سولوشن پروژه رو Open With کن و با نسخه ویژوال استودیو که رو سیستمت نصب شده باز کن درست میشه.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  21. #21

    نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    جالب بود و استفاده کردم

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار a_mohammadi_m
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    230

    Cool نقل قول: سورس:ذخیره ، بازیابی و چاپ عکس در پایگاه داده(دانلود کنید!)

    نقل قول نوشته شده توسط javad1992 مشاهده تاپیک
    آقا من واقعا سردرگم شدم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بالاخره SQL بهتره یا aCCESS یا کریستال


    با سلام
    دوست عزیز توجه کنید هر کدام از اینها برای هدف معینی کاربرد داره
    Access یک پایگاه داده معمولی و با امکانات امنیتی ضعیفه که برای ذخیره و بازیابی داده های برنامه تون میتونید ازش استفاده کنید
    Sql Server ، My Sql ، Oracle و ... نرم افزارهای پایگاه اطلاعاتی قویتری هستند که در شبکه و اینترنت بهتر جواب میدن و حجم اطلاعات قابل ذخیره در اونها هم خیلی بیشتر از Access هست
    اما داستان کریستال ریپورت فرق داره
    وقتی شما برنامه ای ساختید که کلی اطلاعات توسط اون در پایگاه داده ذخیره شده ، برای تولید خروجی مناسب از داده ها ( مثلا چاپ لیست افراد ، لیست حقوق و ... ) بهتره از یک نرم افزار گزارش ساز استفاده کنید که ظاهرا خروجی های برنامه تون حرفه ای تر بشه ( یعنی داخل برنامه هم میشه بدون این ابزارها خروجی تولید کرد ولی هم زحمتش زیادتره و هم نتیجه از نظر ظاهر ضعیفتر )
    انواع نرم افزار گزارش ساز هم داریم : Crystal Report ، StimolSoft ، Fast Report و ...
    که به نظر من کریستال از همشون قویتره
    موفق باشید

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •