نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بدست آوردن مقدار موجود در ایندکس name و family در آرایه چند بعدی

  1. #1

    بدست آوردن مقدار موجود در ایندکس name و family در آرایه چند بعدی

    فرض کنید که آرایه زیر رو داریم:

    $arr=array(
    array("name"=>"n1","family"=>"f1","id"=>"id1"),
    array("name"=>"n2","family"=>"f2","id"=>"id2"),
    array("name"=>"n3","family"=>"f3","id"=>"id3"),
    array("name"=>"n4","family"=>"f4","id"=>"id4"),
    array("name"=>"n5","family"=>"f5","id"=>"id5"),
    array("name"=>"n6","family"=>"f6","id"=>"id6"),
    array("name"=>"n7","family"=>"f7","id"=>"id7")
    );

    چطور می تونم یه حلقه ایجاد کنم و مقادیر موجود در ایندکس name و family هر آرایه رو بدست بیارم و نمایش بدم؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن مقدار موجود در ایندکس name و family در آرایه چند بعدی


    foreach($arr as $ar){echo $ar['name'].' '.$ar['lastname'].'<br />';}

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •