نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال ایمیل از سرور localhost

  1. #1

    ارسال ایمیل از سرور localhost

    سلام
    میخواستم بدونم که چطور می شود از طریق localhost یک ایمیل در asp.net ارسال کرد این کد منه ولی اجرا نمیشه.

    MailMessage message = new MailMessage("from@test.com", "to@test.com");
    message.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    message.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    message.Subject = "در این قسمت عنوان ایمیل قرار می گیرد";
    message.Body = "در این قسمت متن اصلی ایمیل قرار می گیرد";
    message.IsBodyHtml = true;

    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("127.0.0.1");
    smtpClient.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.PickupDirectoryFromIis;
    smtpClient.Send(message);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    نباید مشکلی باشه.
    در کنفیگ بیرون
     </system.web>

        <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp from="fakhr@a-velayat.com">
    <network host="mail.a-velayat.com" password="67k55ry" userName="fakhr@a-velayat.com"/>
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>



    ارسال
                    System.Net.Mail.MailMessage mail = new System.Net.Mail.MailMessage("to@a-velayat.com", "fakhravary@gmail.com");
    mail.Body = CKEditor1.Text;
    mail.Subject = TextBox1.Text.ToString().Trim();
    mail.BodyEncoding = Encoding.UTF8;
    mail.SubjectEncoding = Encoding.UTF8;
    mail.IsBodyHtml = true;

    SmtpClient c = new SmtpClient();
    c.Host = "to@a-velayat.com";
    c.Send(mail);
    آخرین ویرایش به وسیله fakhravari : سه شنبه 08 فروردین 1391 در 14:29 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    نقل قول نوشته شده توسط hadi_partow مشاهده تاپیک
    سلام
    میخواستم بدونم که چطور می شود از طریق localhost یک ایمیل در asp.net ارسال کرد این کد منه ولی اجرا نمیشه.

    MailMessage message = new MailMessage("from@test.com", "to@test.com");
    message.BodyEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    message.SubjectEncoding = System.Text.Encoding.UTF8;
    message.Subject = "در این قسمت عنوان ایمیل قرار می گیرد";
    message.Body = "در این قسمت متن اصلی ایمیل قرار می گیرد";
    message.IsBodyHtml = true;

    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("127.0.0.1");
    smtpClient.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.PickupDirectoryFromIis;
    smtpClient.Send(message);
    میشه در مورد message.IsBodyHtml = true و SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("127.0.0.1");
    smtpClient.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.PickupDirectoryFromIis کمی توضیح بدین که چیکار میکنند

  4. #4

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    مشحصه isbodyHtml اجازه میدهد که از تگ های Html نیز در بدنه ایمیل خودتون استفاده بکنید
    مشخصه DeliveryMethod وضعیت تحویل ایمیل را برای IIS مشخص میکند به این ترتیب که PickupDirectoryFromIis مشخص میکند ایمیل شما در یک پوشه روی دیسک ذخیره شود تا بعدا ارسال گردد.در کنا این مشخصه یک مشخصه دیگر نیز به نام pickupDirectoryLocation وجود دارد که مشخص کننده محل ذخیره شدن ایمیل ها در روی دیسک برای ارسال شدن است .
    برای ارسال بلافاصله ایمیل ها با ید به جای دو مشخصه گفته شده از گزینه network استفاده کرد.
    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient("127.0.0.1") این دستور هم مشخص کننده IP میل سرور هستش که میتونید IP رو استفاده نکنید و در web.config سرور رو مشخص کنید
    برای اطلاعات بیشتر می تونید از لینک زیر دیدن کنید
    http://technet.microsoft.com/en-us/l...=ws.10%29.aspx

  5. #5

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    با این کد کارم انجام شد
    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient();
    smtpClient.Host = "localhost";
    smtpClient.Port = 25;
    smtpClient.EnableSsl = false;
    smtpClient.Send("hadi.partow@gmail.com", "hadi.partow@gmail.com", "Let’s eat lunch!", "Lunch at the Steak House?");

    اینم web.config

    <system.net >

    <mailSettings >
    <smtp deliveryMethod ="SpecifiedPickupDirectory">
    <specifiedPickupDirectory pickupDirectoryLocation="f:\mail\" />
    <network host ="localhost" port ="25" defaultCredentials ="true"/>
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    نقل قول نوشته شده توسط hadi_partow مشاهده تاپیک
    با این کد کارم انجام شد
    SmtpClient smtpClient = new SmtpClient();
    smtpClient.Host = "localhost";
    smtpClient.Port = 25;
    smtpClient.EnableSsl = false;
    smtpClient.Send("hadi.partow@gmail.com", "hadi.partow@gmail.com", "Let’s eat lunch!", "Lunch at the Steak House?");

    اینم web.config

    <system.net >

    <mailSettings >
    <smtp deliveryMethod ="SpecifiedPickupDirectory">
    <specifiedPickupDirectory pickupDirectoryLocation="f:\mail\" />
    <network host ="localhost" port ="25" defaultCredentials ="true"/>
    </smtp>
    </mailSettings>
    </system.net>
    دوست عزیز برنامه من اجرا نشد خطا دارم میشه برنامه خودتو بزاری تا ببینم مشکل از چیه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost

    خطای من حل شد اما وقتی ایمیلمو باز میکنم هیچ ایمیلی در inboxam نیست یعنی درست کار نکرده برنامه
    اقای هادی واسه شما درست کار کرد برنامتون؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,030

    نقل قول: ارسال ایمیل از سرور localhost


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •