نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

  1. #1

    تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    با سلام...
    سایت من در مراحل آخر قرار داره و می خواهم سایت را آپلود کنم
    در ارتباط با بانکم از sqlserver2008 استفاده می کنم و در تمام کدهام آدرس اون را تعریف کردم مثلا مثل زیر:
            Dim connectionString As String = "Data Source=(local);Initial Catalog=DB;Integrated Security=SSPI;"
    Dim conObj As New SqlConnection(connectionString)

    این کد درون لود صفحه و دیگر جاها قرار داره

    حالا سوالم اینکه من اگر نخواهم از کد بالا استفاده کنم و فقط یکبار در web.config تعریف کنم باید چه کار کنم؟؟؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    jتو وب کانفیگ این تگ رو اد میکنید :
    برای لوکال

    <connectionStrings>
    <add name="ConnectionString" connectionString="Data Source=HAMID-PC;Initial Catalog=نام دیتابیس;Trusted_Connection=Yes;" providerName="System.Data.SqlClient"/>
    </connectionStrings>

    تو سرور :

    <connectionStrings>
    <add name="myConnectionString" connectionString="server=localhost;database=myDb;u id=myUser;password=myPass;" />
    </connectionStrings>


    بعد یک کلاس واسش تعریف میکنی اینجوری :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Configuration;


    public class Connection
    {
    public static SqlConnection Get_ConnectionString()
    {
    SqlConnection SqlCN = new SqlConnection(@ConfigurationManager.ConnectionStri ngs["ConnectionString"].ToString());
    return SqlCN;
    }
    }


    هرجا خواستی ازش استفاده میکنی اینجوری :

    SqlConnection SqlCN = Connection.Get_ConnectionString();
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : پنج شنبه 10 فروردین 1391 در 21:40 عصر
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    سلام

    من از Linq استفاده میکنم و خودش آدرس Connection String رو در web.config قرار داده و از اونجا میخونه،

    حالا اگه من بخوام پروژه رو بدم به مشتری آیا باید آدرس موجود در web.config رو به صورت دستی تنظیم کنم یا میشه یک صفحه بسازم و از کاربر نام سرور و پسورد رو بگیرم و مقادریر موجود در web.config رو تغییر بدم؟
    اگر امکانش هست، لطفا توضیح دهید. منظورم این است که چطوری میشه مقادیر موجود در یک key در web.config رو تغییر داد؟

    با تشکر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار vahid dot net
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    45

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    سلام
    بهتره که عملیات upload رو خودتون به عهده بگیرید اینطوری باید تو web.config به صورت دستی connectionString رو ست کنید و دیگه نیازی به تغییر تو web.config به صورت داینامیک نیست .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    بله حق با شماست اما کسی که قرار برنامه رو تحویل بگیرد در یک شهر دیگه است!

  6. #6
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    سلام

    من از Linq استفاده میکنم و خودش آدرس Connection String رو در web.config قرار داده و از اونجا میخونه،

    حالا اگه من بخوام پروژه رو بدم به مشتری آیا باید آدرس موجود در web.config رو به صورت دستی تنظیم کنم یا میشه یک صفحه بسازم و از کاربر نام سرور و پسورد رو بگیرم و مقادریر موجود در web.config رو تغییر بدم؟
    اگر امکانش هست، لطفا توضیح دهید. منظورم این است که چطوری میشه مقادیر موجود در یک key در web.config رو تغییر داد؟

    با تشکر
    باسلام.
    مقادیر داخل وب کانفیگ قابل تغییر هستند. اما توجه داشته باشید که اگه به هر دلیلی فایل وب کانفیگ تغییر کنه Application Pool دوباره راه اندازی خواهد شد.
    var configuration = WebConfigurationManager.OpenWebConfiguration("~");
    var section = (ConnectionStringsSection)configuration.GetSection ("connectionStrings");
    section.ConnectionStrings["MyConnectionString"].ConnectionString = "Data Source=...";
    configuration.Save();
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    باسلام.
    مقادیر داخل وب کانفیگ قابل تغییر هستند. اما توجه داشته باشید که اگه به هر دلیلی فایل وب کانفیگ تغییر کنه Application Pool دوباره راه اندازی خواهد شد.
    var configuration = WebConfigurationManager.OpenWebConfiguration("~");
    var section = (ConnectionStringsSection)configuration.GetSection ("connectionStrings");
    section.ConnectionStrings["MyConnectionString"].ConnectionString = "Data Source=...";
    configuration.Save();
    سلام ممنون از پاسخوتون.
    " Application Pool دوباره راه اندازی خواهد شد" یعنی چکار میشه؟

  8. #8
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    سلام ممنون از پاسخوتون.
    " Application Pool دوباره راه اندازی خواهد شد" یعنی چکار میشه؟
    اگه IIS رو باز کنید Application Pool ها رو خواهید دید.
    گرچه برخی از هاستینگ ها App Pool رو به صورت Dedicated نمیدن (هاستینگ های بی نام و نشون سالی چند هزار تومان)
    APP Pool مشخص میکنه که ورژن دات نت مورد استفاده چیه. تخصیص فضای اختصاصی در RAM.تخصیص درصد استفاده از CPU (در Plesk موجود بود ،در WSP موجود نیست)
    زمانی که APP Pool مجددا راه اندازی بشه تمام متغیر های static از بین میرند و ....
    موضوع رو ادامه ندید چون به موضوع گفتگو ای تاپیک ارتباطی نداره.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    قصد ادامه موضوع را ندارم فقط میخوام بدونم که منظور شما اینه که اگر web.config رو تغییر بدیم، دوباره به حالت اول برمیگرده؟
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : پنج شنبه 31 فروردین 1391 در 00:13 صبح دلیل: درست کردن اشتباه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Modernidea
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    »مشهد الرضا«
    پست
    573

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    آقای رضایی شما درسته زورتون زیاده ولی این رسمش نیست که بیاید پست خودم رو ویرایش کنید و جوابم رو توی پست خودم بدید :دی

    جهت گمراه نشدن کاربران عزیز یادآوری شد :دی

  11. #11
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    آقای رضایی شما درسته زورتون زیاده ولی این رسمش نیست که بیاید پست خودم رو ویرایش کنید و جوابم رو توی پست خودم بدید :دی

    جهت گمراه نشدن کاربران عزیز یادآوری شد :دی
    با سلام.
    عذرخواهی میکنم.
    اون مورد اشتباه شده بود.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  12. #12
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تعریف رشته اتصال بانک در web.config

    نقل قول نوشته شده توسط Modernidea مشاهده تاپیک
    قصد ادامه موضوع را ندارم فقط میخوام بدونم که منظور شما اینه که اگر web.config رو تغییر بدیم، دوباره به حالت اول برمیگرده؟
    خیر برادر.
    اگه دوباره به حالت اول برگرده که چرا تغییرش بدیم؟
    خیر تغییر نخواهد کرد.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •