نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

  1. #1

    شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    سلام دوستان
    من می خوام یه بازی بنویسم که یه عدد کامپیوتر تصادفی انتخاب می کنه و کاربر اونقدر عدد پیشنهاد میده تا به عدد مورد نظر کامپیوتر برسه
    حالا من می خوام اینایی که روی فرم چاپ می کنه رو بشمارم و تا به 20تا رسید بازی متوقف بشهو کاربر ببازه
    مثلا روی فرم چاپ میشه
    عدد شما560از عددمورد نظر کوچکتر است.
    عدد شما700از عدد مورد نظر برگتر است.

    این خطوطی که قرمزش کردم تا 20تا شد بازی متوقف بشه.
    ممنون میشم اگه کسی جوابمو بده.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    شما یک متغیر پابلیک تعریف کنید که هر بار که کاربر اشتباه پاسخ داد بعلاوه یک بشه و هربار مقدارش رو بررسی کنید اگه 20 شد ، کاربر ببازه.

  3. #3

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    میشه بیشتر توضیح بدید من یه تازه واردم وازاین چیرها سر در نمیارم
    ومن فقط می خوام به 20تا که رسید کاربر ببازه ونه این که چیزی کم و زیاد کنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vafanezhad مشاهده تاپیک
    میشه بیشتر توضیح بدید من یه تازه واردم وازاین چیرها سر در نمیارم
    ومن فقط می خوام به 20تا که رسید کاربر ببازه ونه این که چیزی کم و زیاد کنه
    شما توی قسمت Form_Load این کد رو اضافه کنید
    Dim Cnt As Byte
    Cnt = 0


    بعدی توی قسمتی که کد مربوط به وارد کردن عدد توسط کاربر رو نوشتی این کد رو اضافه کن

    If Cnt>=20 Then
    Msgbox "GAMEOVER"
    Else
    ................................................
    Cnt=Cnt+1
    End If

    بجای اون قسمتی که نقطه چین گذاشتم کد خودتو بنویس
    آخرین ویرایش به وسیله MiladMR : شنبه 12 فروردین 1391 در 05:02 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    برنامه ای که میخواستی رو واست نوشتم

    اینم سورسش : دانلود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    ببخشید دوست عزیز شما چه طور تونستید به یک متغییر محلی از جای دیگه به اون دسترسی داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!
    باید اون متغییر اولی رو قبل از تمام رویداد ها بنویسید لطفا" اصول برنامه نویسی رو هم رعایت کنید و تازه کار ها رو درست راهنمایی کنید با عرض ادب اگه تندی از من سر زد ببخشید!!!

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط vb-proj مشاهده تاپیک
    ببخشید دوست عزیز شما چه طور تونستید به یک متغییر محلی از جای دیگه به اون دسترسی داشته باشی!!!!!!!!!!!!!!!
    باید اون متغییر اولی رو قبل از تمام رویداد ها بنویسید لطفا" اصول برنامه نویسی رو هم رعایت کنید
    اصلاً متوجه منظورت نمیشم
    من یاد گرفتم معمولاً متغیر رو توی general تعریف کنم
    یعنی اصـــــــــــــــــــــــ ـــــــلا نگرفتم چی گفتین ؟!؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط MiladMR مشاهده تاپیک
    برنامه ای که میخواستی رو واست نوشتم

    اینم سورسش : دانلود
    من نتونستم این فایل رو دانلود کنم!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط MiladMR مشاهده تاپیک
    شما توی قسمت Form_Load این کد رو اضافه کنید
    Dim Cnt As Byte
    Cnt = 0

    ببینید شما تو این قسمت گفتید که متغییر رو توی فرم لود بزارین خوب شما نمی تونید به یه متغییر دیگه ای که تویه یه ساب دیگه اونم اینکه به صورت محلی تعریف شده از ساب دیگه دسترسی پیدا کنید . پس باید تو قسمت جنرال متغییر رو می زاشتید. البته این یک یادآوری بود

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: شمارش خطوط چاپ شده روی فرم

    من یاد گرفتم معمولاً متغیر رو توی general تعریف کنم
    نقل قول نوشته شده توسط vb-proj مشاهده تاپیک
    ببینید شما تو این قسمت گفتید که متغییر رو توی فرم لود بزارین خوب شما نمی تونید به یه متغییر دیگه ای که تویه یه ساب دیگه اونم اینکه به صورت محلی تعریف شده از ساب دیگه دسترسی پیدا کنید . پس باید تو قسمت جنرال متغییر رو می زاشتید. البته این یک یادآوری بود
    آها، خودمم گفتم که توی general تعریف میکنم
    ولی سوال مبتدی بود اینجوری نوشتم
    چون یادمه خودم که شروع کرده بودم یاد بگیرم بهم میگفتم اینجوری بنویس، همین، مرســ ـیـ

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •