نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

  1. #1

    نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

    سلام،
    دوستان عزیز اگه کسی این سوال رو میدونه لطفا کمک کنه.
    کد زیر رو نوشتم و میخوام حاصل جمع جزئی رو در یک آرایه که n عنصریه
    قرار بدم.
    اما برای یافتن بزرگترین عدد خروجی مشکل دارم...
    یعنی همه ی حاصل جمع ها رو حساب می کنه ولی من میخوام فقط بزرگترین عدد چاپ بشه.
    ممنون میشم.

    public static void main(String[] args) {
    Scanner input = new Scanner(System.in);
    System.out.println ("Please Enter a number for input array numbers.");
    int num = input.nextInt();
    System.out.println ("Now, enter numbers for finding max.");
    int [] array = new int [num];
    for (int a = 0; a < num ; a++)
    {
    array[a] = input.nextInt();
    }
    System.out.print("Max is: \n");
    int max = 0;
    int max1 = 0;
    for (int i = 0; i < num ; i++)
    {

    for (int j = num - i - 1; j >= i; j--)
    {
    max1 += array [j];
    System.out.printf("j\t%d\n", max1);
    }
    for (int k = num - 1 ; k >= i; k--)
    {
    max += array [k];
    System.out.printf("k\t%d\n", max);
    }
    max1 = 0;
    max = 0;
    }

    }
    }

  2. #2

    نقل قول: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

    سلام دوست عزیز.
    عذر میخوام، شما دقیقا میخوای چی چاپ بشه؟

  3. #3

    نقل قول: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

    ببینید من میخوام مجموع حاصل جمع های جزئی ای که در آرایه ی n عنصری هست چاپ بشه.
    به عنوان مثال اعداد
    2,-4,,8,3,-5,4,6,-7,2
    اگه توسط کاربری وارد شده باشه، مجموع بزرگترین عدد این مجموعه 16 هست چون
    برنامه باید اعداد
    8,3,-5,4,6
    انتخاب کنه... فکر کنم این مثال واضح تر باشه.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

    اگه مسئله رو درست فهمیده باشم، شما میخواید برنامه ماکزیمم جمع ها ، از بین تمام جمع های جزئی رو در خروجی چاپ کنه.
    در این صورت این برنامه این کار رو انجام میده:
    public static void main(String[] args) {
    Scanner input = new Scanner(System.in);
    System.out.println("Please Enter a number for input array numbers.");
    int num = input.nextInt();
    System.out.println("Now, enter numbers for finding max.");
    int[] array = new int[num];
    for (int a = 0; a < num; a++) {
    System.out.print("n" + (a + 1) + "= ");
    array[a] = input.nextInt();
    }

    int max = 0;
    for (int i = 0; i < num; i++) {
    int maxtemp = 0;
    for (int j = i; j < num; j++) {
    maxtemp += array[j];
    if (maxtemp > max) {
    max = maxtemp;
    }
    }
    }
    System.out.println("Max is: " + max);
    }


    اگه فکر میکنید مسئله رو اشتباه فهمیدم، لطفا توضیح بیشتری بدید.
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: نحوه ی بدست آوردن ماکزیمم یک عدد در حاصل جمع یک آرایه

    خیلی ممنون. پاسختون درسته...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •