نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    کد زیر رو به صورت js توی پروژه گزاشتم موقع اجرار ارور می ده لطفا کمک کنید

    برای درگ هستش

    $(document).ready(function() {

    $('li').draggable({});


    });


    SCRIPT438: Object doesn't support property or method 'draggable'

    این ارورشه


    لطفا یه راهنمایی کامل کنید خیلی لازمش دارم

  2. #2

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    برای استفاده از قابلیت Dragable باید jQuery UI رو هم به پروژه تون Attach کنید.

     <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5/jquery.min.js"></script>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8/jquery-ui.min.js"></script>


    و به این صورت ازش استفاده کنید :

    <script language="javascript" type="text/javascript">
    $(function () {
    $("#draggable").draggable();
    });
    </script>


    <div id="draggable" class="ui-widget-content">

  3. #3

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    سوالتون رو تو تالار جی کوئری مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید :
    https://barnamenevis.org/forumdisplay.php?161-jQuery
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    ممنون می شه بگید چه جوری اتچ کنم
    اگه فایلشم لطف کنید ممنون می شم

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    کل فایلو برای دانلود گزاشتم لطفا یه بررسی کنید

    مشکلاتو بگید ممنون می شم

    WebSite26.zip - 535.0 Kb

  6. #6

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    توی اون مثالی که گفتم فایلا به صورت CDN اتچ شدن،شما اگر می خواید فایلارو دانلود کنید برید توی سایت jQuery.com

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    اگه لطف کنید اون فایلی که براتون گزاشتم رو یه نگاهیش کنید
    درستش کنید واسم آپ کنید ممنونتون می شم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    هر دو عمل درگ و دراپ رو انجام دادم ممنون

    حالا یه سوال کاری کردم که عکس هم درگ می شه ولی نمی دونم چی کار کنم که توی مکان مورد نظر عکس هم دراپ بشه
    بی صبرانه منتظرم

    ممنون

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    39

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    ممنون می شم پاسخ بدید

  10. #10

    نقل قول: ایراد گرفتن هنگام اجرای کد jquery

    با سلام.
    فایل دانلود نمیشه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •