نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    Exclamation من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    سلام به تمام دوستان حرفه ای
    دارم یه برنامه می نویسم که توش 10 تا چک باکس داره و تو کارم باید برای هر دستور یک شرط if else استفاده کنم می خوام کاری بشه کرد که این راه اسون تر بشهه برای اینکه حرفمو بهتر متوجه بشین مثلا الان 3 تا
    چک باکس دارم می خوام وقتی اولی علامت دار شد و روی دکمه کلیک شد اسم فرم عوض بشه وهمزمان دومی علامت دار شد(در حالی که چک باکس یک تیک دار هست) و روی دکمه کلیک شد رنگ فرم عوض بشه و رو سومی کلیک شد فرم بسته بشه حالا بازم اینجا به 3 تا شرط نیاز دارم می خوام این کار کوتاه تر بشه؟
    ببخشید که خیلی سوالم طولانی شد
    واقعاا ممنونم

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    52

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    سلام. طولانی شدن سوالتون اصلاً مسئله ای نیست. مشکل اینه که اصلاً سوالتون رو متوجه نشدم. می شه واضح تر توضیح بدید که صورت سوال دقیقاً چی می خواد؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    عجب سوال طرح کردم باید اینو تو کنکور بیارن
    این فرضیه من روی فرمم 5 تا چکباکس و 1 دکمه دارم
    می خوام طوری توی دکمه کد نویسی کنم وقتی چک باکس1 تیک خورد و روی دکمه کلیک شد رنگ فرم عوض بشه که نیاز به شرط if داره
    و چک باکس دومی انتخاب شد و روی دکمه کلیک شد اسم فرم عوض بشه که نیاز به یه if دیگه داره
    و برای 3 تا چک باکس دیگه هم 3 تا if دددیگه میاد وسط که میشه 5 تا if میخوام بشه یه دستور شرطی
    مرسی که توجه دارین
    آخرین ویرایش به وسیله cjmoon : یک شنبه 13 فروردین 1391 در 18:53 عصر

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    4

    جواب

    شما می توانید چک باکس ها را به صورت ارایه تعریف کنید برای ارایه کردن یک چک باکس روی فرم قرار دهید و راست کلیک کرده و کپی کنید و با پیست کردن جواب yes را بزنید یا اینکه تمام نام های چک باکس ار یکی کنید و بعد با استفاده است یک حلقه for و و یک if و یک select case این کار ها را انجام دهید
    مثال:

    Private Sub Command1_Click()
    For i = 0 To Check1.Count - 1
    If Check1(i).Value = 1 Then
    Select Case i
    Case 0
    Me.BackColor = vbRed
    Exit Sub
    Case 1
    Me.Caption = "mahdimhz@yahoo.com"
    Exit Sub
    Case 2
    End
    Exit Sub
    End Select
    End If
    Next
    End Sub


  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    دستت درد نکنههه

    راستی راهی نیست وقتی هم چک باکس اول و هم دوم با هم تیک زده شد همزمان کار هایشان را بکنند کلا انتخاب چک باکس توسط کابر باشه اول سوم و... و ترکیبی یا چند تا انتخابی اجرا بشه

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    4

    جواب

    در قسمت کد نویسی چک باکس دستور کامند را فرا خانی کنید
    مثال:
    Private Sub Check1_Click(Index As Integer)
    Call Command1_Click
    End Sub

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    پست
    4

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    شما vb6 کار می کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    نقل قول نوشته شده توسط cjmoon مشاهده تاپیک
    راستی راهی نیست وقتی هم چک باکس اول و هم دوم با هم تیک زده شد همزمان کار هایشان را بکنند کلا انتخاب چک باکس توسط کابر باشه اول سوم و... و ترکیبی یا چند تا انتخابی اجرا بشه
    در هر صورت باید برای همه چک باکس ها کارشون رو تعریف کنی
    اگه میخوای ترکیبی بشه یا در هر صورت دیگه ای بهترین راه اینه که برای هر کدوم از یه دستور if درون یک خط استفاده کنی
    مثلاً اینجوری:

    if check1.value=true then me.backcolor=vbblack
    if check2.value=true then me.caption="MiLAD"
    if check3.value=true then me.forecolor=true

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    نقل قول نوشته شده توسط MiladMR مشاهده تاپیک
    در هر صورت باید برای همه چک باکس ها کارشون رو تعریف کنی
    اگه میخوای ترکیبی بشه یا در هر صورت دیگه ای بهترین راه اینه که برای هر کدوم از یه دستور if درون یک خط استفاده کنی
    مثلاً اینجوری:

    if check1.value=true then me.backcolor=vbblack
    if check2.value=true then me.caption="MiLAD"
    if check3.value=true then me.forecolor=true
    اقا میلاد عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون و مثل اینکه بازم باید به تعداد چک باکسام بازم دستور شرطی بزارم بازم ممنون

    نقل قول نوشته شده توسط mahdimhz مشاهده تاپیک
    شما vb6 کار می کنید
    اره خیلی وقت بوود که کنار گذاشته بودم ولی دارم بازم شروع می کنم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    117

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    نقل قول نوشته شده توسط cjmoon مشاهده تاپیک
    اقا میلاد عزیز از راهنماییتون خیلی ممنون و مثل اینکه بازم باید به تعداد چک باکسام بازم دستور شرطی بزارم بازم ممنون
    بلاخره هر کدوم قراره یه کار خاص انجام بده پس لازمه
    دیگه خلاصه تره این نمیشه
    بلاخره هلو برو تو گلو هم نیست دیگه

    خوب اگه تعداد چک باکس هات زیاده اصله برنامت رو بگو، شاید بشه یه راه کوتاهتر پیدا کرد

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    نقل قول نوشته شده توسط MiladMR مشاهده تاپیک
    بلاخره هر کدوم قراره یه کار خاص انجام بده پس لازمه
    دیگه خلاصه تره این نمیشه
    بلاخره هلو برو تو گلو هم نیست دیگه

    خوب اگه تعداد چک باکس هات زیاده اصله برنامت رو بگو، شاید بشه یه راه کوتاهتر پیدا کرد
    مهرمانست
    تمومش کردم میزارم ببینید
    باید خودم تمومش کنم (البته با کمک شما یه کارایشش کردم)
    ولی خیلی ممنون

  12. #12

    نقل قول: من 10تا چک باکس رو فرم گذاشتم می خوام از یک شرط کوتاه واسه تمام چک باکس ها استفاده بشه

    چرا کسی به for each اشاره نمی کنه
    با این راحت میشه انجام داد که
    من برنامه نویسیم در حد دبیرستان هست ببخشید که اضهار نظر می کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •