نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    سلام و خسته نباشین به تمام دوستان

    یک مشکل دارم اونم جدا نمی دونم چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم

    بعد از ساخت یک پروژه که شامل (مثلا) 20 کلاس و 40 فورم میشه چطور میشه کاری کرد که دیگه این پروژه دیگه قابل add refrence شدن به پروژه های دیگه نباشه و دیگران از کلاس ها و توابع موجود در اون استفاده نکنن

    یعنی به صورت public نباشه پروژه و تمام محتویات داخل اون برای خودش باقی بمونه و کسی نتونه از اون استفاده کنه (منظور کد ها هستش)


    اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنن

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    کسی راه رفع این مشکل رو میدونه؟
    اگه به این صورت باشه که تمام پروژه هایی که با .net نوشته شده باشه میشه گفت تمام اونها open source هستن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    میشه یکی راهنمایی کنه چون جدا به دردسر افتادم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    210

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    من منظورت رو نمي فهمم اگه پروژت اپن سورس نيست چطوري يه نفر مي تونه بفهمه تو از چه توابعي استفاده كردي و اسمشون چي هست ؟ اگر هم اوپن سورس باشه كه ديگه مشخصه!

  5. #5

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    سلام ، احتمالا شما میخواین کسی نتونه فایل Exe برنامتون رو با برنامه یی باز کنه و کد های نوشته شده در اون رو مشاهده کنه ، واسه این کار تاپیک های مختلفی وجود داره حتما مطالعشون کن :

    dotfuscator توی visual studio چیه؟


    ابزارهای Obfuscating و محافظت از سورس


    چطور امكان دستكاري(دي كامپايل)پروژه وجود نداشته باشد؟؟

    این تاپیک خیلی جالبه "

    مقایسهDotfuscator با dot NET Reactor

  6. #6

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    دوست عزیز ، برای اینکار باید از StrongNaming استفاده کنید.

    با استفاده از این روش شما یک کلید دیجیتالی میسازید که یک فایل باینریه و برای کامپایل شدن پروژه حتما باید مسیر اون رو مشخص کرده و به مترجم ویژوال استودیو معرفی کنید.

    ابتدا سری به این مقاله بزنید :
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/xc31ft41.aspx

    باید در command prompt فرمان زیر را وارد کنید :
    sn -k sgKey.snk

    که فایل کلید رو میسازه
    بعد بایک کدی مثل این :

    Dim myDll As Assembly = _
    Assembly.Load("myDll, Version=1.0.0.1, Culture=neutral, PublicKeyToken=9b35aa32c18d4fb1")


    با این روش شما به برنامت کد امنیتی به همراه یک کلید اضافه می کنی
    همون PublicKeyToken

    بعد کدی مثل کد زیر رو به کتابخونه (dll ) که میخوای امنیتیش کنی اضافه می کنی :

    ' VB.NET
    Imports System.Reflection

    <Assembly: AssemblyDelaySign(false)>
    <Assembly: AssemblyKeyFile("PublicPrivateKeyFile.snk")>


    البته آدرس ها کامل وارد کنید .

    روش کار در دات نت 4 کمی تغییر کرده .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: رفع مشکل add refrence یک پروژه به پروژه دیگر

    ممنون دوست عزیز
    من از msdn محروم هستم و نمیتونم مقاله ها رو بخونم
    اگه امکان داره یک پروژه بسیار ساده پیاده سازی کنین فقط این نکته ها در اون باشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •