نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

  1. #1

    فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    با عرض سلام و ادب
    می خوام در صورت در دسترس نبودن وسیله نقیله یا ... با استفاده از چک باکس مانع از نمایش در سایر datagridview شود

    ممنون میشم کمکم کنید
    مثال :


  2. #2

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام راستش منظورت رو خوب متوجه نمیشم ، شما میخواین اون ستون ها رو مخفی کنین ،

    میتونین Visible ش رو False کنید تا دیده نشه :

    1
    DataGridView1.Columns(ColumnName or Column Index).Visible = False





    به جای Column name یا Column Index نام ستون یا ایندکس ستون رو وارد کن.

    اگه منظورت فرق میکنه بیشتر توضیح بده .

  3. #3

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    ببنید ما ی فرم برای وارد کردن اطلاعات خودر وها و دیدن مشخصات کاملش داریم
    برخی از خودرو ها فروخته میشند یا از شرکت به کل خارج میشند اما نمی خوایم اطلاعات یا سوابق خودرو از بین بره می خواهم همچین چک باکسی باشه که فقط برای دیدن اطلاعات خودر های فعال شرکت تیک رو خودروهای فعال زده شود و فقط سطرهای که تیک خوردن قابل نمایش و ویرایش باشند سایر datagridview در با تشکر

  4. #4

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط moory1364 مشاهده تاپیک
    ببنید ما ی فرم برای وارد کردن اطلاعات خودر وها و دیدن مشخصات کاملش داریم
    برخی از خودرو ها فروخته میشند یا از شرکت به کل خارج میشند اما نمی خوایم اطلاعات یا سوابق خودرو از بین بره می خواهم همچین چک باکسی باشه که فقط برای دیدن اطلاعات خودر های فعال شرکت تیک رو خودروهای فعال زده شود و فقط سطرهای که تیک خوردن قابل نمایش و ویرایش باشند سایر datagridview در با تشکر
    با این روشی که شما گفتین راحت میشه انجام داد ولی به نظر من یک ستون به جدولتون در بانک اصلی اضافه کنید ، که مثلا 2 مقدار True و False رو بگیره ، که مقدار True یعنی فروخته شده یا خارج شده از شرکت و False مثلا یعنی جدید. وقتی که دارین اطلاعات رو واکشی میکنین سطرهایی که مقدار ستونشون برابر False هست رو بیرون بکشین یعنی ماشین های جدید.

  5. #5

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط vbBoss مشاهده تاپیک
    با این روشی که شما گفتین راحت میشه انجام داد ولی به نظر من یک ستون به جدولتون در بانک اصلی اضافه کنید ، که مثلا 2 مقدار True و False رو بگیره ، که مقدار True یعنی فروخته شده یا خارج شده از شرکت و False مثلا یعنی جدید. وقتی که دارین اطلاعات رو واکشی میکنین سطرهایی که مقدار ستونشون برابر False هست رو بیرون بکشین یعنی ماشین های جدید.
    بله این تا اینجاش مشخص هستش که میخوام با چک باکس کار True و False رو انجام میده
    مشکل من هم اینجاس چه جوری به datagridview های دیگه حالی کنم اگه ستونی به نام مثال : chekbox مقدارش True یا False بود اون سطر قابل نمایش نباشد

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    ببین این بدردت میخوره؟
                for (int i = 0; (i < dataGridView1.Rows.Count - 1); i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["دسترسی"].Value) == false)
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.Rows[i]);
    }


    پ.ن : البته اگه موقع خوندن اطلاعات از دیتابیس رکوردهارو فیلتر کنی تو حفظ منابع میتونه کمکت کنه !!

  7. #7

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    تشکر headshoter جان جواب گو نشد
    از فیلتر کردن اطلاعات استفاده می کنم انگار تنها راه همین هستش

    حالا ی سوال : چک باکس رو داخل datagridview چطوری داشته باشم که با تیک زدنش True یا False بره داخل ستون دیتابس
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : سه شنبه 15 فروردین 1391 در 20:21 عصر

  8. #8

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نوع داده bit در SQL-SERVER
    وقتی به گرید بایند کردی در ستون مربوط به فیلد (Column Type) رو بزار DataGridViewCheckBoxColumn
    این مشکل هم حل شد فقط ی مشکل دیگه من روی datagridview اپشن Edit رو فعال کردم تیک میزنم یا ویرایش رو از طریق datagridview حدول انجام میدمحالا چطوری ذخیره کنم ؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : سه شنبه 15 فروردین 1391 در 23:39 عصر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    دوباره سلام !
    من اون کد رو اصلاح کردم و کد زیر رو نوشتم و ایندفه تست هم کردم !! 100% باید برای شما هم جواب بده !!
    فقط به جای "دسترسی" ایندکس ستون دسترسی رو بزار


                for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count - 1; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["دسترسی"].Value) == false)
    {
    dataGridView1.Rows.Remove(dataGridView1.Rows[i]);
    i--;
    }
    }


    پ.ن : ولی باز هم به نظرم فیلتر کنی بهتره .
    آخرین ویرایش به وسیله headshoter : چهارشنبه 16 فروردین 1391 در 14:18 عصر

  10. #10

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام
    کسی نیست بگه تغییرات اعمال شده ی datagridview رو باید چطور UPDATA یا INSERT کرد

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام
    اول بگو ببینم کد دومی که نوشتم جواب داد یا مثه اولیه این هم نشد؟!

    دوم اینکه میخوی کل سطرهای دیتاگریدویو رو ببری و دیتابیس رو باهاشون اپدیت کنی (!!!) یا میخوای اخرین سطری که ادیت شده رو ببری اپدیت کنی؟

  12. #12

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط headshoter مشاهده تاپیک
    سلام
    اول بگو ببینم کد دومی که نوشتم جواب داد یا مثه اولیه این هم نشد؟!

    دوم اینکه میخوی کل سطرهای دیتاگریدویو رو ببری و دیتابیس رو باهاشون اپدیت کنی (!!!) یا میخوای اخرین سطری که ادیت شده رو ببری اپدیت کنی؟
    این کد شما برای C#‎ هستش من با vb.net نوشتم
    از فیلتر استفاده کردم ممنون
    نه می خوام چک باکس های که تیک زدم یا تیک نخورده رو ببرم تو فیلتر برای اینک تیک خوردها رو داخل دیتابس ذخیره کنم از طریق datagridview چی کار باید کرد

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام !! ببخشید دیر جواب دادم به کامپیوتر دسترسی نداشتم !
    این کد اپدیت هستش !!
    اگه توضیح هم نیاز داشتی بگو که برات توضیح بدم .

        Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) _
    Handles DataGridView1.CellEndEdit

    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim cnn As New SqlConnection

    cnn.ConnectionString = "Data Source=.;Initial Catalog=Spec;Integrated Security=True"
    With cmd
    .Connection = cnn
    .CommandText = "UPDATE Test Set Firstname = @fname, Lastname = @lname, Can = @Can Where ID = @id"
    If (cnn.State = ConnectionState.Closed) Then
    cnn.Open()
    End If
    With .Parameters
    .Clear()
    .AddWithValue("@fname", DataGridView1.CurrentRow.Cells(1).Value.ToString() )
    .AddWithValue("@lname", DataGridView1.CurrentRow.Cells(2).Value.ToString() )
    .AddWithValue("@Can", Convert.ToBoolean(DataGridView1.CurrentRow.Cells(3 ).Value))
    .AddWithValue("@id", Int(DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value))
    End With
    .ExecuteNonQuery()
    End With
    cnn.Close()

    End Sub

  14. #14

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    تشکر می کنم دوست خوبم با کد شما نتونستم کاری انجام بدم
    این کد روهم نوشتم اما مشکلش اینه فقط روی خط آخر عمل می کنه یعنی اگه چک باکس رو تیک بزنی همشون تیک می خوره یا بر عکس
    چی کار کنم ردیف های که تیک می زنم عمل کنه هر چند بعد تیک زدن یا تیک روبرداشتند می گه آپدیت شد اما هیچ واکنشی رو برای دیتابس فرستاده نمیشود

    Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) _
    Handles DataGridView1.CellEndEdit
    Dim command As New SqlClient.SqlCommand
    Dim connection As New SqlClient.SqlConnection
    Dim adaptor As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim db As New DB
    connection.ConnectionString = ("Data Source=" & My.Computer.Name & ";Initial Catalog=moory;Integrated Security=True")
    Dim con = connection.ConnectionString
    Dim sql As String

    Try
    connection.Open()

    If CBool(Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells(7).Value) = True Then
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 1 "
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    Else
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 0 "
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    End If
    MsgBox("Updated")
    connection.Close()
    Catch
    End Try

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله moory1364 : شنبه 19 فروردین 1391 در 01:05 صبح

  15. #15
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نه باتن نمیخواد !! وقتی ادیت یه سلول توی دیتاگرید تموم میشه این سابروتین اجرا میشه !! ولی منظورت از اینکه اعمال نشد اینه که ارور برمیگردونه یا توی جدول درست ادیت نمیکنه؟؟
    اگه حالت دوم اتفاق میافته که اشکال از کوِِِِئری که میفرستی هستش!! (اون قسمت where رو حذف کردی)


    .CommandText = "UPDATE tblperson Set per_check = @per_check WHERE ID = @id "



    .AddWithValue("@id", Int(DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value))


    این دوتا خط رو درست کن تو کدت .
    اگه هم که برنامت ارور بر میگردونه که عکس بذار اینجا که اساتید بیان نظر بدن .

    پ.ن : شرمنده !! اطلا حواسم نبود تو تالار وی بی هستم !! واسه همین سی شارپ گذاشتم :دی

  16. #16

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    مهندستشکر می کنم
    کد شما به دروستی کار می کنه
    اما تغییراتی بر چک باکس که bit می باشد اعمال نمی کنه یعنی باید عدد 0 برای غیر فعال یا 1 برای فعال بودن رو ارسال کند که انجام نمی دهد
    ارور نمیده فقط روی ردیف آخر تغییر اعمال می شند که متاسفانه برای تمامی چک باکس های اون ستون اعمال می شود
    با این کد اصلاً کار نکرد

    Dim i As Integer = 0

    Try
    connection.Open()
    For i = 0 To Me.DataGridView1.RowCount - 1
    Dim rowID = Me.DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value
    If CBool(Me.DataGridView1.Rows(i).Cells(7).Value) = True Then
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 1 ID = '" & rowID & "' """
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    Else
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 0 ID = '" & rowID & "' """
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    End If
    Next
    MsgBox("Updated")
    connection.Close()
    Catch
    End Try

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    خب اگه کد من درست کار کرده پس این همه کده جدید چرا نوشتی اخه ؟
    بعد مشکلت که همه رو اپدیت میکنه به خاطر اینه که WHERE نداره کوئریت . بعدشم اگه از پارامتر استفاده کنی بهتره . اگه هم نمیخوای کوئریت باید این باشه :
    "UPDATE tblperson Set per_check = 0 WHERE ID = '" & rowID & "' " 
    آخرین ویرایش به وسیله headshoter : شنبه 19 فروردین 1391 در 02:10 صبح

  18. #18

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    مهندس می خوام فقط چک باکس ها با تیک خوردن یا تیکشن رو ورداشتم مقدار بگیره اونم با اعداد 0 یا 1


  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    خیلی کارای عجیب و غریب انجام میدی
    فقط با 0 و 1 باید باشه با True و False نمیشه؟

  20. #20

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط headshoter مشاهده تاپیک
    خیلی کارای عجیب و غریب انجام میدی
    فقط با 0 و 1 باید باشه با True و False نمیشه؟
    چرا اونم میشه

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    این دیگه قاعدتا باید کار کنه !! البته اگه با 10 تا خط کد دیگه قاطی نشه !!!!!!!


    Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(sender As System.Object, e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) _
    Handles DataGridView1.CellEndEdit

    Dim cmd As New SqlCommand
    Dim cnn As New SqlConnection

    cnn.ConnectionString = "Data Source=" & My.Computer.Name & ";Initial Catalog=moory;Integrated Security=True"
    With cmd
    .Connection = cnn
    .CommandText = "UPDATE tblperson Set per_chek= @chbox Where ID = @id"
    If (cnn.State = ConnectionState.Closed) Then
    cnn.Open()
    End If
    With .Parameters
    .Clear()

    .AddWithValue("@chbox", Convert.ToBoolean(DataGridView1.CurrentRow.Cells(7 ).Value))
    .AddWithValue("@id", Int(DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value))
    End With
    .ExecuteNonQuery()
    End With
    cnn.Close()

    End Sub

  22. #22

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview


  23. #23

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام ، این نمونه برنامه رو واست نوشتم کارت رو راه میندازه.توضیحات داخل پروژه داده شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    ممنونم سر کارو من فقط مقدار دهی به چک باکس ها هستش حالا با عدد (0,1) یا (true,false )



    در حال حاضر کد خودم داره جواب میده اما مشکلی اصلی من این هستش روی ردیف آخر جواب میده فقط تک تک ردیف هامو نمی تونه update کنه
    باگ کد هم اینه با تیک خوردن یا نخوردن چک باکس ستون آخر همه رو با مقدار اون مقدار دهی می کنه

    Private Sub DataGridView1_CellEndEdit(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) _
    Handles DataGridView1.CellEndEdit
    Dim command As New SqlClient.SqlCommand
    Dim connection As New SqlClient.SqlConnection
    Dim adaptor As New SqlClient.SqlDataAdapter
    Dim db As New DB
    connection.ConnectionString = ("Data Source=" & My.Computer.Name & ";Initial Catalog=moory;Integrated Security=True")
    Dim con = connection.ConnectionString
    Dim sql As String

    Try
    connection.Open()

    If CBool(Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells(7).Value) = True Then
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 1 "
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    Else
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 0 "
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    End If
    MsgBox("Updated")
    connection.Close()
    Catch
    End Try

    End Sub


  25. #25

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    دستور sql شما اشکال داره این باعث میشه همه ی سطر ها رو ویرایش کنه باید Where رو هم بهش اضافه کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    اضافه کردم حالا هیچ عملی انجام نمیده
    لطف می کنید برای sql نمونه کار بدید گیج شدم این چند روز انقدر کد دیدم

            Try
    connection.Open()
    For i = 0 To Me.DataGridView1.RowCount - 1
    Dim rowID = Me.DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value

    If CBool(Me.DataGridView1.CurrentRow.Cells(7).Value) = True Then
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 1 WHERE ID = '" & rowID & "' """
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    Else
    sql = "UPDATE tblperson SET per_chek = 0 WHERE ID = '" & rowID & "' """
    Dim cmd As New SqlCommand(sql, connection)
    cmd.ExecuteNonQuery()

    End If
    Next
    MsgBox("Updated")
    connection.Close()
    Catch
    End Try

  27. #27

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    دوست عزیز ، من داخل Access نوع ستونی که True یا false رو داخلش ذخیره میکنم رو Yes/no تعریف کردم شما در sql میتونین نوع این ستون رو bit در نظر بگیرین ، ویژوال استودیو خودش به صورت اتومات ستون مورد نظر رو به صورت CheckBox نشون میده و میتونین از دستورات مشابهی که واستون نوشتم استفاده کنید

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    خب اون ارور احتمال 99% واسه اینه که شما توی فیلد ID تو اس کیو ال تون سطر اول رو بهش مقدار ندادید !!
    رو فیلد ID کلیک راست کن بعد Set as primary key رو بزن براش !! بعدش هم به همه سطرهای ID باید مقدار بدی !! type فیلد ID هم باید int باشه !! امیدوارم جواب بده !!!!!!!

  29. #29

    Thumbs up نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    نمونه پروژه قبلی با کد sql

    (( چون حجمش بالای 500 بود مجبور شدم داخل یک سرور دیگه آپلود کنم))

  30. #30

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    سلام

    من با کد نویسی وی بی دات نت ی دیتاگرید دارم که هنگام لود اطلاعات پیش فرش (4ستون شناسه و نام و نام خانوادگی و نام پدر) رو نشون میده
    سه عدد چک باکس هم روی فرم دارم که هر کدوم مربوط به ی ستون هست هنگامی که این سه تا چک باکس تیک دار میکنم به دیتاگرید ستون ها اضافه میشه
    ولی وقتی تیک بردارم با اینکه کد تغییر کرده و اون ستون رو سلکت نمی کنه دیتای اون حذف میشه ولی ستون حذف شده در دیتا گرید باقی می مونه البته خالی از دیتا فقط اسم ستون هست
    حالت اول
    http://s6.uplod.ir/i/00857/zxfzqd73xtbp.png

    حالت دوم

    http://s6.uplod.ir/i/00857/sgfkj6jp73xj.png

  31. #31

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview


  32. #32

    نقل قول: فعال یا غیر فعال کردن اطلاع نمایش از دیتابس در سایر datagridview

    کسی هست راهنمایی کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •