صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 55 از 55

نام تاپیک: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    120

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    با سلام
    دوستان چرا هر وقت اسم طراحی وب می شه به یاد php و ASP می افتید؟
    تکنولوژی های و فریم ورک ها و زبان های دیگری هم وجود دارند
    پایتون که مشهور ترین فریم ورکش جانگو است ولی فریم ورک های فراوانی داره و شاید شما اصلا دوست نداشته باشید از فریم ورکی استفاده کنید
    روبی به واسطه روبی آن ریل
    جاوا ها همیشه موقعیت خودش رو داره
    پرل گرچه خودم تحمل دیدن قیافه اش رو ندارم و ......

  2. #42

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    خنده دار، کار شماست که بدون هیچ تحقیقی، حرف می زنید.
    خیلی باحالی شما
    ASP.NET کامپایل نشده ؟
    اولا که PHP 5.4 ، حدود 30% افزایش Perf داشته. این به کنار !
    بعد برمیگردی میگی اگر ASP رو کامپایل کنیم ؟ خوب آره منم اگه PHP رو با HIPHOP کامپایل کنم ، تو بعضی Refrence ها بسته به کیس مورد نظر تا 80 % افزایش کارایی داره ! منتهی دقت کن ، "اگر" در نهایت هم ASP.NET سریعتر از PHP نمیشه.

  3. #43

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    Net So :
    نمیدونم چرا وقتی اظهار نظراتتون رو میخونم یاد کل کل طرفدارای 2تا تیم فوتبال میوفتم ....
    خدمتتون عرض کنم که برای مشارکت به بحث های علمی نیاز به چند تا پیش زمینه هست از جمله :
    دانش - تجربه کافی - انتقاد پذیری - دوری از تعصبات کورکورانه - عدم تخریب راه حل های مخالف با نظر شخص شرکت کننده - قبول واقعیت - و از همه مهمتر ادبیات علمی و محترمانه هست.
    متاسفانه شما فاکتور های لازم برای حضور در مباحث علمی رو ندارید و دارید تنش ایجاد میکنید.
    و اما :
    نخندون دوست عزیز ما رو :D
    یعنی N میلیون اکانت ، هر روز نصفشون DeActive میشن ؟ ( Epic Lol )
    انسان وقتی موضوعی رو متوجه نمیشه و نه شنیده و نه دیده قبل از هرچیزی میپرسه که منظور چی بود نه اینکه با جملاتی که جاشون تو اینجور بحث ها نیست شروع کنه به رد موضوع ..
    فیس بوک نمیاد خودش اکانت ها رو deActive کنه ، بلکه طی نامه های که به خود من هم فرستاده شده از کاربران تقاضا کرده که از دوستانتون که تو فیس بوک اصلا فعال نیستن (که طبق تحقیقات انجام شده تعدادشون هم خیلی زیاده) تقاضا کنید صفحه خود را deActive کنند.
    جریان بیدار کردمن همون کسی هست که خودش رو میزنه به خواب :دی
    نظرات من رو کامل بخونید بعد این جمله رو بکار ببرید.
    FaceBook.com
    wordpress.com
    answers.com
    vimeo.com
    metrolyrics.com
    drugs.com
    livestrong.com
    wiki.com
    YouTube.com
    بر منکرش لعنت ، اما آیا شما قصد نوشتن سایت هایی با این وسعت رو دارید؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا میدونید وسعتشون چقدره یا اینکه فقط همین کلمات قلمبه سلمبه که تو هر سایت و مجله ای هست رو در ارتباط با این سایت ها بلدید؟؟؟؟؟
    خدمتتون عرض کنم اگر انشالله یکروز در تیمی حضور یافتید که خواستید سایتهایی به این بزرگی بنویسید مطمئن باشید با تکنولوژی های جدید مایکروسافت اینکار نشد نداره و اینکه این پروژه ها با چه تکنولوژی پیاده سازی بشه رو شما تعیین نخواهید کرد ، بلکه گروه هایی هستند که کارشون بررسی همین موضوع ها هست و برای قدم به قدم پروژه برنامه ریزی میکن.
    "تو رویا ها زیاد سیر نکنید که تو تمرین های روزانه ی وبتون یهو یک سایت مینویسید که میشه مثل فیس بوک."
    -----
    بازهم میگم با کلماتی که معنیشون رو خودتون هم بدرستی نمیدونید انقدر بازی نکنید ، اینکار تو یک فروم تخصصی جوابگو نیست.
    -----
    در ضمن بعنوان یک دوست بهتون پیشنهاد میکنم راجع به سیاست های مایکروسافت + windows 8 + دلایل ارائه silver light و wpf تحقیق و مطالعه کنید + آینده دنیایwin APP و web APP و همچنین ASP.Net MVC که خیلی قدرتمندتر از این حرفاس که من و شما نقدش کنیم مطالعه کنید.
    http://stackoverflow.com اولین سایت بزرگیه که با ASP.Net MVC نو ظهور نوشته شده ، اینو نگفتم که مثل شما بهش بنازم و بگم چون این سایت با asp نوشته شده php کارها تعطیل کنن وبرن asp یاد بگیرن چون به قدرت php ایمان دارم خودم .فقط یک مثال بود. و مسلما php هم آینده خیلی روشنی داره و این رقابت حالا حالا ها باقیست.
    -----
    پ.ن : دوست داشتم خودم راجع به سیاست ها و آیندشون صحبت کنم اما حضور برخی از افراد تو این بحث باعث شد که خودم رو سبک نکنم.
    اصلا دوست نداشتم این پست رو بدم اما دیدم نمیشه !!!
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : یک شنبه 20 فروردین 1391 در 20:21 عصر
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  4. #44

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Net So مشاهده تاپیک
    خیلی باحالی شما
    ASP.NET کامپایل نشده ؟
    اولا که PHP 5.4 ، حدود 30% افزایش Perf داشته. این به کنار !
    بعد برمیگردی میگی اگر ASP رو کامپایل کنیم ؟ خوب آره منم اگه PHP رو با HIPHOP کامپایل کنم ، تو بعضی Refrence ها بسته به کیس مورد نظر تا 80 % افزایش کارایی داره ! منتهی دقت کن ، "اگر" در نهایت هم ASP.NET سریعتر از PHP نمیشه.
    دوست عزیز

    بنده کی گفتم کامپایل نشده؟ ASP.net کامپایل می شه و PHP تفسیر. البته اگر بدونید فرق این دوتا چیه.

    شما منابع رو مشاهده فرمودید؟؟؟ متاسفانه، شما نمی دونید، بحث کردن چیه. فقط بلدید بخندید.

    نمی دونم. شما برای یه وبلاگ هم از HIPHOP استفاده می کنید که هرچی می شه می گید HIPHOP؟ HIPHOP برای پروژه های بزرگ هستش. نه یه وبلاگ و البته سایت های ساده ای که عموما تو ایران مشاهده می شه.

    در آخر. من خودم عاشق PHP هستم. یه عمره دارم باهاش کد می زنم. ولی این باعث نمی شه مثله شما تعصب کورکورانه داشته باشم. باید قبول کرد در حالت پایه PHP کندتر از ASP.net هست. حالا شما هی بخند. هی بخند. هی بخند....

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    نمیدونم واقعا اینجوریه یا اینکه منم تعصب پیدا کردم! ولی حرفای بیشتر کسایی که از ASP.NET پیروی میکنن بی منطق به نظرم میاد.
    خوشبختانه ما تو ایران میتونیم به صورت رایگان از این برنامه استفاده کنیم..
    آخه پسر خوب اینم حرفه تو میزنی. باید بگیم بدبختانه
    تو asp.net مدیریت محتوای سایت رو می تونی با بالاترین امنیت خودت طراحی کنی ..به صورتی که نقطه به نقطه پروژه دست شما باشه..و با اینکار در صورت نیاز به تغییر قسمتی از پروژه براتون خیلی راحت خواهد بود.
    مثل اینه که بگیم مثلا زبان C++‎ اصلا عملگر ضرب نداره ولی ما خودمون میتونیم کدش رو با الگوریتم جمع های متوالی بنویسیم و روش کنترل کامل داشته باشیم.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    نمیدونم واقعا اینجوریه یا اینکه منم تعصب پیدا کردم!
    اگر صادقانه بخوام بگم فکر می کنم شما تعصب پیدا کردید

    خوشبختانه ما تو ایران میتونیم به صورت رایگان از این برنامه استفاده کنیم..
    بله واقعا می تونیم، نه فقط توی ایران بلکه در هر کجای جهان، این پست رو مجددا مطالعه کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1478286

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    بله واقعا می تونیم، نه فقط توی ایران بلکه در هر کجای جهان، این پست رو مجددا مطالعه کنید
    php کاملا رایگانه ASP اینطور نیست. نمیدونم چرا نمیخاید اینو قبول کنید! این آقا هم منظورش همون نسخه پولیش بود که توی ایران براحتی میدزدیمش اصلا بحث نسخه رایگان نبود.
    بذارید درمورد رایگان بودن php و نبودن ASP حرف آخر رو بزنم.درضمن ما داریم دوزبان رو با کلیه امکاناتشون مقایسه میکنیم(یعنی express نه)
    آدم هایی که از نرم افزارها قانونی استفاده میکنند:
    شما باید برای کدنویسی و طراحی سایت با ASP.NET پول بپردازید درحالی که در php هیچ پولی نمیپردازید و این زبان بصورت کامل رایگان است.
    آدم هایی که نرم افزار ها رو میدزدند:
    شما باید برای کدنویسی و طراحی سایت با ASP.NET این نرم افزار رو بصورت غیرقانونی(دزدی) استفاده کنید درحالی که php بصورت کامل رایگان است و حداقل شما عذاب وجدان(هرچند کوچ
    ولو) ندارید.

    .
    خب حالا که بحث روی این مبحثه بیاید دو زبان رو در کلیه زمینه ها یکسان بگیریم( کلا عین هم هستن). حالا خودتون قضاوت کنید در این حالت از کدوم استفاده میکنید(با فرض اینکه اصلا نرم افزار رو نمیخاید بخرید و غیر قانونی استفاده میکنید)
    آقا ما که با اونایی که این زبان هارو نوشتن پسرخاله که نیستیم شما بیاید بگید که بابت این پولی که میدیم برای ASP.NET چه چیزهایی نسبت به php داره که پول نمیگیره از ما

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    شما باید برای کدنویسی و طراحی سایت با ASP.NET پول بپردازید درحالی که در php هیچ پولی نمیپردازید و این زبان بصورت کامل رایگان است.
    دوست عزیز، بایدی در کار نیست

    درضمن ما داریم دوزبان رو با کلیه امکاناتشون مقایسه میکنیم(یعنی express نه)
    من پیشنهاد می کنم ابتدا در مورد تفاوت مفاهیمی مانند زبان، فریمورک، ابزار و محصول مطالعه داشته باشید، ASP.NET یک ابزار یا یک فریمورک هست، #C یک زبان هست و ویژوال استودیو یک ابزار یا یک IDE هست، اون Xpress که عرض کردم مربوط به ابزار وبژوال استودیو هست نه فریمورک ASP.NET
    همینطور در مورد مفاهیمی مانند رایگان و اپن سورس بهتره که تحقیق کنید

    در صورتی که قصد دارید دو زبان رو مقایسه کنید می تونید زبان PHP رو با زبان #C مقایسه کنید.

    آقا ما که با اونایی که این زبان هارو نوشتن پسرخاله که نیستیم شما بیاید بگید که بابت این پولی که میدیم برای ASP.NET چه چیزهایی نسبت به php داره که پول نمیگیره از ما
    در مورد مزایا و معایب هر کدوم چندین بار در همین سایت برنامه نویس بحث شده، بهتره جستجو کنید:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1232029
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D8%A7-asp.net

    و اگر به کل کل نیاز دارید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%A7-php-%D8%9F
    آخرین ویرایش به وسیله clover : دوشنبه 21 فروردین 1391 در 02:00 صبح

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    دوست عزیز، بایدی در کار نیست
    پس تفاوت نسخه اکسپرس با نسخه پولی چیه؟

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    پس تفاوت نسخه اکسپرس با نسخه پولی چیه؟
    برای طراحی وب سایت های ASP.NET می تونم بگم هیچ!! اگر شما موردی پیدا کردید که پولی بود حتما ما رو هم خبر کنید.
    اما در موارد دیگه به طور مثال Visual C++‎‎‎‎‎ Express 2010 شامل ATL و MFC نمیشه اما در عین حال هنوز هم شامل NET Framework class library. هست. در حالی که هر توسعه دهنده ی دسکتاپی میدونه که چه اهمیتی دارند همین دو ویژگی، اما باز هم جای کار حرفه ای باقی هست و می تونید به طور مثال به جای استفاده از MFC به شیوه ی Win32 کد بزنید و هر موقع که جونتون به لبتون رسید نسبت به خرید نسخه ای شامل MFC اقدام کنید.

    به این آدرس برید، دانلود کنید و شروع کنید به طراحی وب سایت های ASP.NET به صورت کاملا حلال و قانونی و قبل از اینکه مردم رو متهم کنید به حروم خوری کمی تحقیق کنید

    ببینید، درآمد مایکروسافت از طریق فروش ویندوز سرور هست، همینطور IIS و SQL Server که نسخه های اکسپرس اینها دارای محدودیت هایی هست که مشکلی برای توسعه دهندگان ایجاد نمیکنه بلکه برای استفاده کنندگان تجاری، اونها رو بلا استفاده میکنه.
    آخرین ویرایش به وسیله clover : دوشنبه 21 فروردین 1391 در 20:41 عصر

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    یعنی مایکروسافت اومده دوتا نسخه گذاشته که یکیش رایگانه یکیش پولی اونوقت اینا هیچ تفاوتی باهم ندارن!!!!
    شما برای کدزنی از محیط وی اس استفاده نمیکنید؟ سرور مجازی چی؟ IIS که میگید رایگان نیست. sql server هم پولی هستش و خودتون هم میگید که اکسپرس محدودیت هایی داره. اما کلیه این ها هم در php رایگان هستش

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار clover
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان - اراک
    پست
    646

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    یعنی مایکروسافت اومده دوتا نسخه گذاشته که یکیش رایگانه یکیش پولی اونوقت اینا هیچ تفاوتی باهم ندارن!!!!
    عرض کردم برای طراحی وب سایت های ASP.NET می تونم بگم هیچ!! این سیاست مایکروسافت هست، تا وقتی سایتی به زبان ASP.NET نوشته نشه مایکروسافت درآمدی بابت فروش IIS نداره

    شما برای کدزنی از محیط وی اس استفاده نمیکنید؟
    این یک مسئله ی شخصی هست، قصد ندارم جوابی بهتون بدم
    سرور مجازی چی؟
    منظورتون رو متوجه نمیشم،

    IIS که میگید رایگان نیست.
    نسخه ی Express وجود داره

    هم پولی هستش و خودتون هم میگید که اکسپرس محدودیت هایی داره.
    عرض کردم برای کاربرد های تجاری محدودیت داره و نه برای توسعه، بانک اطلاعاتی My SQL رو در ASP.NET هم می تونید استفاده کنید

    اما کلیه این ها هم در php رایگان هستش
    خب این یکی از مزایای PHP هست و تمام دوستان هم اشاره کردند

    احساس می کنم شما فقط دارید فرافکنی می کنید، من پاسخ کامل شما رو در رابطه با سوالتون دادم، همینطور اولین پست من رو در رابطه با این سوال به دقت بخونید، در اونجا عرض کردم که پول اضافه رو مشتری پرداخت می کنه و ...
    در رابطه با مزایای و معایب و برتری های ASP.NET و PHP هم به طور مفصل در لینک هایی که گذاشتم بحث شده، دیگه نیازی به ادامه ی این بحث نمی بینم

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله clover : دوشنبه 21 فروردین 1391 در 22:05 عصر

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    خب این یکی از مزایای PHP هست و تمام دوستان هم اشاره کردند
    خب ما هم همینو میخایم بگیم دیگه شما قبول نمیکنید.
    از نظر پول پرداختن بابت استفاده از زبان، php بهتر هستش.
    فاکتورهای دیگه هم که بحث شد. اینجا هم نظراتم رو در مورد همه چیزایی که به ذهنم میرسید گفتم.
    بحث تو حاشیه نره.
    موفق باشید

  14. #54
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    www.gold-nevis.rzb.ir
    پست
    129

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    خوب دوست عزیز اگه C#‎ بلدی asp بهتره ولی php کاربردی تره و در ضمن میتونی خیلی کارا باهاش کنی
    ولی اگه بخاطر وجدان باشه شما با ویندوز غیر قانونی کار میکنید پس تو ایــــران = مفتیـــــــــــــــــ

  15. #55
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    fereydoun kenar
    پست
    50

    نقل قول: کدوم زبان برنامه نویسی برای طراحی وب شروع کنم.PHP یا ASP ؟

    اگه قرار به این چیزی که شما می گی باشه پس کلا استفاده از ویندوز و نرم افزارهای آنتی ویروس و ... دزدی میشه.
    هرچند که در اصل هست ولی اگه بخوای اینجوری فکر کنی کلا باید قید طراح وب شدن و حتی استفاده از کامپیوتر رو بزنی.
    ولی حالا که اوضاع اینجوریه بهترین راه برای انتخاب زبان مناسب برنامه نویسی کاملا بستگی به خودت داره.
    اگه قبلا با C,C++‎‎v,Vb و ... کار کردی کار با دات نت برات خیلی راحت داره در غیر این صورت بهتره با php شروع کنی.





    دوست عزیز شما می تونید از Linux استفاده کنی که کلاً OpenSource و رایگاه تو اونم هم می تونی طراح وب بشی.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •