نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه مي توان يک Edit را به نحوي برنامه ريزي کرد که فقط در آن فارسي نوشته شود ويا فقط انگليسي در آن

  1. #1

    چگونه مي توان يک Edit را به نحوي برنامه ريزي کرد که فقط در آن فارسي نوشته شود ويا فقط انگليسي در آن

    بسم الله الرحمن الرحيم
    با سلام خدمت دوستان عزيز
    چگونه مي توان يک Edit را به نحوي برنامه ريزي کرد که فقط در آن فارسي نوشته شود ويا فقط انگليسي در آن نوشته شود؟
    چگونه مي توان يک Edit را به نحوي برنامه ريزي کرد که زماني که وارد آن مي شويم فقط فارسي يا انگليسي در آن نوشته شود؟
    البته اين را متذکر شوم که در استفاده از کد زير :
    ActivateKeyboardLayout(hkl_next,klf_reorder);
    و کدهای مشابه آن در OnEnter اديت باکس اگر تنظمات زبان روي فارسي باشد و ما بخواهيم در Edit وارد شويم و داخل آن فارسي بنويسيم زبان به انگليسي تغيير پيدا کرده است و بالعکس براي زبان انگليسي ؟
    منظور من این است که تنظیمات زبان چه روی زبان فارسی باشد و چه روی زبان انگلیسی زمانی که کاربر وارد Edit مورد نظر شد اگر باید فارسی بنویسد ، فارسی نوشته شود و اگر وارد Edit دیگری که باید در آن انگلیسی بنویسد ، انگلیسی نوشته شود بدون اینکه بخواهد خودش تنظیمات زبان را تغییر دهد.
    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asgarkz
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    128

    نقل قول: چگونه مي توان يک Edit را به نحوي برنامه ريزي کرد که فقط در آن فارسي نوشته شود ويا فقط انگل

    سلام
    از دستور
    LoadKeyboardLayout('00000429', KLF_ACTIVATE); //--- Load Farsi Keyboard
    برای تایپ فارسی و از دستور
    LoadKeyboardLayout('00000409', KLF_ACTIVATE); //--- Load English Keyboard
    برای تایپ انگلیسی استفاده کنید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •