نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشته متحرک در لیبل

  1. #1

    Post نوشته متحرک در لیبل

    سلام من می خوام متن درون یه لیبل به طور خودکار حرکت کند می خواستم ببینم چطوری ممکن هست ؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: نوشته متحرک در لیبل

    سلام
    راه های مختلفی وجود دارد، به عنوان نمونه برچسب را در یک picture-box قرار داده و با استفاده از تایمر آنرا حرکت دهیم، نمونه زیر را بررسی کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: نوشته متحرک در لیبل

    Rem Programmer : Behrooz Abbasi
    Rem www.programming-co.com
    Dim x As Integer
    Dim z As Boolean
    Private Sub Form_Load()
    Timer1.Enabled = True
    Timer1.Interval = 100
    Label1.Caption = "SAM"
    x = 0
    z = True
    End Sub
    Private Sub Timer1_Timer()
    If z = True Then
    x = x + 2
    If x < 100 Then
    Label1.Caption = Space(2) + Label1.Caption
    Else
    z = False
    End If
    Else
    x = x - 1
    If x > 2 Then Label1.Caption = Mid(Label1.Caption, 2, Len(Label1.Caption))
    If x < 2 Then z = True: Label1.Caption = Space(1) = Label1.Caption: Label1.Caption = "SAM"
    End If
    End Sub
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •