نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: & در کلاس چیست

  1. #1

    Question & در کلاس چیست

    اگه امکانش هست یه مثال هم بزنید
    سوالم رو تصحیح میکنم
    این علامت رو & در بعضی مواقع در داخل کلاس در قسمت ارگومان یک تابع مورد استفاده قرار میدن
    که من نمیدونم برای چیه
    آخرین ویرایش به وسیله mosi2007 : سه شنبه 22 فروردین 1391 در 22:27 عصر دلیل: تصحیح سوال

  2. #2

    نقل قول: & در کلاس چیست

    اینو قبلا هم فکر کنم پرسیده بودی ... برای اینکه نوع هم یکسان باشه .. مثلا اگه قبل از یک متغیر بذاری باید حتما متغیر تحویل اون تابع بدی وگرنه ارور میده ... مثلا :


    function test(&$test){
    return $test;
    }
    $test_func = 'ali';
    echo test($test_func);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mtchabok
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    مازندران - ساری
    سن
    37
    پست
    560

    نقل قول: & در کلاس چیست

    عزیز & به معنی نشانه برای متغیر هس که اگه در تعریف تابع هم باشه به معنی بازگرداندن نشانه متغیر هس .
    مثال میزنم :
    <pre>
    <?php
    $a = 12;
    $b = &$a;
    $b++;
    echo "a => $a"; // a => 13
    echo PHP_EOL;
    echo "b => $b"; // b => 13

    echo PHP_EOL.'----------------------------------------------'.PHP_EOL;

    function test(&$a){
    $a++;
    }
    $x = 3;
    test($x);
    echo "x => $x"; // x => 4

    echo PHP_EOL.'----------------------------------------------'.PHP_EOL;

    function &test2(){
    static $a; if(null===$a) $a = 1;
    echo "a => $a";
    return $a;
    }
    $m = &test2(); // a => 1
    $m++;
    echo PHP_EOL;
    test2(); // a => 2

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •