نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

  1. #1

    چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    کسی می تونه در مورد تقسیم بندی صفحه کمک کنه ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goldpower : جمعه 25 فروردین 1391 در 09:54 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    عنوان تاپیک سوالیه ولی متنش جوابه. این یعنی چی؟ آموزشه؟

  3. #3

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن 15 مشاهده تاپیک
    عنوان تاپیک سوالیه ولی متنش جوابه. این یعنی چی؟ آموزشه؟
    مشکل اصلی تقسیم بندی صفحه است . چه طور باید این کار و انجام داد که به شکل بالا در بیاد و هر خونه یه ادرس داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    سلام
    سورس زیر زمینه فرم را شطرنجی میکند،

    همچنین برای افزایش و کاهش تعداد خانه ها هم کافیست مقدار موجود درجعبه جلوی دکمه را کم و زیاد کنید


    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  5. #5

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    سلام
    سورس زیر زمینه فرم را شطرنجی میکند،

    همچنین برای افزایش و کاهش تعداد خانه ها هم کافیست مقدار موجود درجعبه جلوی دکمه را کم و زیاد کنید


    موفق باشید
    با توجه به تصویر زیر اگه بخوایم مختصات مربع هایی رو که زیر مستطیل قرمز رنگ است داشته باشیم چی؟؟؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    میبخشید متوجه منظورتون نشدم، که کدام مربع ها را منظورتون هست؟، در صورت امکان بیشتر توضیح دهید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  7. #7

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    میبخشید متوجه منظورتون نشدم، که کدام مربع ها را منظورتون هست؟، در صورت امکان بیشتر توضیح دهید
    دوست عزیز موقعی که شما یه شکل مثلا مستطیل رو روی صفحه شطرنجی رسم می کنید . طول و عرض مستطیل روی تعدادی از خونه های سیاه و سفید صفحه شطرنجی میوفته که هر کدوم از اون خونه ها هم یه ادرس مثل i , j داره . حالا من ادرس اون خونه ها رو لازم دارم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله goldpower : پنج شنبه 24 فروردین 1391 در 20:46 عصر

  8. #8

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    کد زیر را بررسی کنید:
    Private Type GetIJCorRes
    GP_I As Integer
    GP_J As Integer
    GP_StI As Integer
    GP_StJ As Integer
    End Type
    Dim IJCorRes As GetIJCorRes

    Sub GetIJCor(ByVal X!, ByVal Y!)

    Dim lStI&, lStJ&
    Dim i
    If X = 0 Then X = 1
    If Y = 0 Then Y = 1
    For i = X To 1 Step -1

    If Not Point(i - 1, Y) = Point(X, Y) Then
    lStI& = i
    Exit For
    End If
    Next 'i

    For i = Y To 1 Step -1
    If Not Point(X, i - 1) = Point(X, Y) Then
    lStJ& = i
    Exit For
    End If
    Next 'i
    IJCorRes.GP_I = Int(lStI& / lSteps&)+1
    IJCorRes.GP_J = Int(lStJ& / lSteps&)+1
    IJCorRes.GP_StI = lStI&
    IJCorRes.GP_StJ = lStJ&

    End Sub

    Private Sub Command2_Click()

    Dim iLWT%, iLWB
    Dim iLHL%, iLHR%
    Dim i, iST_I%
    Dim sCorLst$
    With Shape1
    iLWT% = .Width
    iLWB = .Width
    '---
    iLHL% = .Height
    iLHR% = .Height
    '-----------
    Call GetIJCor(.Left, .Top)
    For i = IJCorRes.GP_StI To .Left + .Width Step lSteps&

    Call GetIJCor(i, .Top)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    sCorLst$ = "Top line: " & vbTab & vbTab & sCorLst$ & vbNewLine & "Bottom line: " & vbTab
    '-----------
    Call GetIJCor(.Left, .Top + .Height)
    For i = IJCorRes.GP_StI To .Left + .Width Step lSteps&
    Call GetIJCor(i, .Top + .Height)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    '-----------
    sCorLst$ = sCorLst$ & vbNewLine & "Left Line:" & vbTab & vbTab
    Call GetIJCor(.Left, .Top)
    iST_I% = IJCorRes.GP_StI
    For i = IJCorRes.GP_StJ + lSteps& To .Top + .Height Step lSteps&
    Call GetIJCor(iST_I%, i)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    '-----------
    sCorLst$ = sCorLst$ & vbNewLine & "Right Line:" & vbTab
    Call GetIJCor(.Left + .Width, .Top)
    iST_I% = IJCorRes.GP_StI
    For i = IJCorRes.GP_StJ + lSteps& To .Top + .Height Step lSteps&
    Call GetIJCor(iST_I%, i)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i

    MsgBox sCorLst$, vbInformation, "Rectangle Cordinates"

    End With
    End Sub


    برای بررسی یک Command2 را روی فرم رسم کنید، نام شی مستطیل هم Shape1 باشد

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  9. #9

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    کد زیر را بررسی کنید:
    Private Type GetIJCorRes
    GP_I As Integer
    GP_J As Integer
    GP_StI As Integer
    GP_StJ As Integer
    End Type
    Dim IJCorRes As GetIJCorRes

    Sub GetIJCor(ByVal X!, ByVal Y!)

    Dim lStI&, lStJ&
    Dim i
    If X = 0 Then X = 1
    If Y = 0 Then Y = 1
    For i = X To 1 Step -1

    If Not Point(i - 1, Y) = Point(X, Y) Then
    lStI& = i
    Exit For
    End If
    Next 'i

    For i = Y To 1 Step -1
    If Not Point(X, i - 1) = Point(X, Y) Then
    lStJ& = i
    Exit For
    End If
    Next 'i
    IJCorRes.GP_I = Int(lStI& / lSteps&)+1
    IJCorRes.GP_J = Int(lStJ& / lSteps&)+1
    IJCorRes.GP_StI = lStI&
    IJCorRes.GP_StJ = lStJ&

    End Sub

    Private Sub Command2_Click()

    Dim iLWT%, iLWB
    Dim iLHL%, iLHR%
    Dim i, iST_I%
    Dim sCorLst$
    With Shape1
    iLWT% = .Width
    iLWB = .Width
    '---
    iLHL% = .Height
    iLHR% = .Height
    '-----------
    Call GetIJCor(.Left, .Top)
    For i = IJCorRes.GP_StI To .Left + .Width Step lSteps&

    Call GetIJCor(i, .Top)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    sCorLst$ = "Top line: " & vbTab & vbTab & sCorLst$ & vbNewLine & "Bottom line: " & vbTab
    '-----------
    Call GetIJCor(.Left, .Top + .Height)
    For i = IJCorRes.GP_StI To .Left + .Width Step lSteps&
    Call GetIJCor(i, .Top + .Height)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    '-----------
    sCorLst$ = sCorLst$ & vbNewLine & "Left Line:" & vbTab & vbTab
    Call GetIJCor(.Left, .Top)
    iST_I% = IJCorRes.GP_StI
    For i = IJCorRes.GP_StJ + lSteps& To .Top + .Height Step lSteps&
    Call GetIJCor(iST_I%, i)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i
    '-----------
    sCorLst$ = sCorLst$ & vbNewLine & "Right Line:" & vbTab
    Call GetIJCor(.Left + .Width, .Top)
    iST_I% = IJCorRes.GP_StI
    For i = IJCorRes.GP_StJ + lSteps& To .Top + .Height Step lSteps&
    Call GetIJCor(iST_I%, i)
    sCorLst$ = sCorLst$ & "[" & IJCorRes.GP_I & "," & IJCorRes.GP_J & "]" & " "
    Next 'i

    MsgBox sCorLst$, vbInformation, "Rectangle Cordinates"

    End With
    End Sub


    برای بررسی یک Command2 را روی فرم رسم کنید، نام شی مستطیل هم Shape1 باشد

    موفق باشید

    جواب نداد !!!!!!
    اگه می شه خودتون نمونه فرم قرار بدهید.
    ممنون

  10. #10

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نمونه زیر را بررسی کنید

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  11. #11

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    نمونه زیر را بررسی کنید

    موفق باشید

    ممنون
    اگه بشه که بعد از اجرای برنامه shape رو کاربر بکشه عالی می شه.( یه جورایی محیط paint داشته باشه )

    تمام کار ها داخل picturebox انجام بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله goldpower : جمعه 25 فروردین 1391 در 11:19 صبح

  12. #12

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    سلام
    کد زیر را بررسی کنید:
     Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single) 
    If Button = vbKeyLButton Then
    Shape1.Move X, Y, 1, 1
    Shape1.Visible = True
    End If
    End Sub
    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    On Error Resume Next
    If Button = vbKeyLButton Then
    Shape1.Width = X - 100
    Shape1.Height = Y - 160
    End If
    End Sub


    البته خیلی دقیق نیست ولی برای حداقل نیاز مفید است، در سایت هایی مانند planet-source-code.com نمونه های مفیدی را میتوانید بیابید

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: چه طور باید صفحه ای به ابعاد 400 * 400 رو به شکل صفحه شطرنج در اورد؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط goldpower مشاهده تاپیک
    مشکل اصلی تقسیم بندی صفحه است . چه طور باید این کار و انجام داد که به شکل بالا در بیاد و هر خونه یه ادرس داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیز شما میخوای ماتریس درس کنی ؟

    اگه نظورت ماتریس هست بگو برات توضیح میدم ؟

    اگرم منظورتون ترسیم اشکال بفرمایید اینم سورسش امیدوارم بدردتون بخوره

    موفق و پیروز باشید

    یا علی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله program2vb : دوشنبه 28 فروردین 1391 در 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •