نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نوشتن متن روی عکس

  1. #1

    نوشتن متن روی عکس

    سلام
    من برای نوشتن متن روی عکس از کد زیر استفاده می کنم:

    Bitmap bitMapImage = new System.Drawing.Bitmap(Server.MapPath("42-33354795.jpg"));
    Graphics graphicImage = Graphics.FromImage(bitMapImage);

    //Smooth graphics is nice.
    graphicImage.SmoothingMode = SmoothingMode.AntiAlias;

    //I am drawing a oval around my text.
    graphicImage.DrawArc(new Pen(Color.Red, 3), 90, 235, 150, 50, 0, 360);

    //Write your text.
    graphicImage.DrawString("سلام", new Font("Tahoma", 12, FontStyle.Bold), SystemBrushes.WindowText, new Point(100, 210));

    //Set the content type
    Response.ContentType = "image/jpeg";

    //Save the new image to the response output stream.
    bitMapImage.Save(Response.OutputStream, ImageFormat.Jpeg);


    و بدون مشکل انجام میشه. وقتی نام فونت رو تغییر میدم، فقط فونت هایی که به صورت پیش فرض در ویندوز نصب می شن رو پشتیبانی می کنه، و فونت هایی مثل zar، nazanin و ... رو پشتیبانی نمی کنه. این معنیش اینه که فونت ها روی سرور نصب نیستند.
    راه حلی برای این مشکل وجود داره؟

  2. #2

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    فکر می کنم شما سوال منو نخوندین
    من با تعیین فونت متن مشکل دارم، نه نوشتن متن. (البته می خواستم موضوع سوالم رو اصلاح کنم که امکانش نبود)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    عذر می خوام صورت سوال مثل قبل بود. من دوباره جواب میدم.
    فونت ها رو سرور نصب نیست باید با ادمین سرور هماهنگ کنید.

  4. #4

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    یعنی امکان نصب فونت ها روی سرور هست؟ پشتیبانی هاستی که سایت رو آپلود کردم، گفتند که نصب فونت ها براشون امکان پذیر نیست!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    پیچوندنتون. یعنی دلشون نمی خاد نصب کنن می گن امکان پذیر نیست.

  6. #6

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    شما تا به حال همچین کاری انجام دادین؟ هاستی هست که نصب فونت رو پذیرفته باشه؟
    پشتیبانی ایران هاست زیر بار نمیره که فونت ها باید نصب بشن و میگه برای ما اصلا امکانش نیست که فونت رو نصب کنیم!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Alghoochi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    C:\Windows
    پست
    390

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط lyrebird مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای نوشتن متن روی عکس از کد زیر استفاده می کنم:

    Bitmap bitMapImage = new System.Drawing.Bitmap(Server.MapPath("42-33354795.jpg"));
    Graphics graphicImage = Graphics.FromImage(bitMapImage);

    //Smooth graphics is nice.
    graphicImage.SmoothingMode = SmoothingMode.AntiAlias;

    //I am drawing a oval around my text.
    graphicImage.DrawArc(new Pen(Color.Red, 3), 90, 235, 150, 50, 0, 360);

    //Write your text.
    graphicImage.DrawString("سلام", new Font("Tahoma", 12, FontStyle.Bold), SystemBrushes.WindowText, new Point(100, 210));

    //Set the content type
    Response.ContentType = "image/jpeg";

    //Save the new image to the response output stream.
    bitMapImage.Save(Response.OutputStream, ImageFormat.Jpeg);


    و بدون مشکل انجام میشه. وقتی نام فونت رو تغییر میدم، فقط فونت هایی که به صورت پیش فرض در ویندوز نصب می شن رو پشتیبانی می کنه، و فونت هایی مثل zar، nazanin و ... رو پشتیبانی نمی کنه. این معنیش اینه که فونت ها روی سرور نصب نیستند.
    راه حلی برای این مشکل وجود داره؟
    شما می‌تونی Font ها رو بدون نصب استفاده کنی. فقط باید فونت رو از روی آدرسش لود کنی و کار حله.

    واسه این‌کار باید این فضای‌های نام رو به برنامه‌ات اضافه کنی.

    using System.Drawing.Text;
    using System.Drawing;


    حالا از این کد می‌تونی واسه بازکردن فونت استفاده کنی.

    PrivateFontCollection pr = new PrivateFontCollection();
    pr.AddFontFile("Font path");
    Font font = new Font(pr.Families[0], 12.0f, FontStyle.Regular, GraphicsUnit.Pixel);


    بارگزاری فونت از روی آدرس
    آخرین ویرایش به وسیله Alghoochi : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 12:54 عصر

  8. #8

    Smile نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    نقل قول نوشته شده توسط Alghoochi مشاهده تاپیک
    شما می‌تونی Font ها رو بدون نصب استفاده کنی. فقط باید فونت رو از روی آدرسش لود کنی و کار حله.

    مرسی، جوابتون عالی بود. خیلی کمک کرد.

  9. #9

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس

    در جاوا اسکریپت هم راهی هست که فونت رو از روی آدرش بارگذاری کنیم؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •