نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لیست باکس

  1. #1
    کاربر جدید آواتار asadolah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    محله امام رضا (ع)
    پست
    17

    لیست باکس

    سلام
    دو تا سوال دارم
    اول اینکه چطور میتونم آیتمی مثلا با ایندکس n ام از یک لیست باکس رو آیتم جاری قرار بدمش یا همون انتخابش کنم؟
    دوم هم اینکه چطور میشه ایندکس آیتم انتخاب شده رو در یک متغییر قرار بدم
    از همیاریتان سپاسگذارم.

  2. #2

    نقل قول: لیست باکس


    PrivateSub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged

    If ListBox1.SelectedItems.Count > 0 Then

    Dim Index AsInteger = ListBox1.SelectedIndex

    EndIf
    EndSub
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : یک شنبه 27 فروردین 1391 در 16:51 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: لیست باکس

    این هم برای سوال اولتون :
    Public Class Form1
    Dim index As Integer
    Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    For i As Integer = 0 To 20
    Me.ListBox1.Items.Add("Item number = " + i.ToString())
    Next
    End Sub

    Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    index = Convert.ToInt16(TextBox1.Text)
    If ListBox1.Items.Count > index Then
    ListBox1.SelectedIndex = index
    End If
    End Sub
    End Class

  4. #4
    کاربر جدید آواتار asadolah
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    محله امام رضا (ع)
    پست
    17

    نقل قول: لیست باکس

    سلام
    ممنونم من جواب خودم رو گرفتم اما این یک خط کد رو بی زحمت توضیح بدین کارش چیه؟
    index = Convert.ToInt16(TextBox1.Text

  5. #5

    نقل قول: لیست باکس

    این کد رشته رو به ToInt16 یا همون integer تبدیل میکنه
    index = Convert.ToInt16(TextBox1.Text)


    Public Class Form1
    Dim index As Integer
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    For i As Integer = 0 To 20
    Me.ListBox1.Items.Add(i.ToString())
    Next
    End Sub

    Private Sub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged
    If ListBox1.Items.Count > 0 Then
    TextBox1.Text = ListBox1.SelectedIndex
    End If
    End Sub
    End Class
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : دوشنبه 28 فروردین 1391 در 11:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •