نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چرخش فرم

  1. #1

    چرخش فرم

    کسی می دونه چطور میشه یه فرم که معمولاً به صورت افقی روی دسک تاپ قرار می گیره ره به همون شکل عمودی کرد ؟ یعنی 90درجه کامل بچرخه با تمام اجزای روی فرم ؟!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: چرخش فرم

    شما تا حالا همچین چیزی دیدید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: چرخش فرم

    سلام دوست عزیز . فک کنم اونی که شما میخوای رنگ خاصی از فرم رو حذف کنی و با استفاده از خاصیت های پیکچر باکس تصویر رو بچرخونی ؟

    یا هم .......

    موفق و پیروز باشی . یا علی

  4. #4

    نقل قول: چرخش فرم

    نه عزیزای من ، من می خوام فرم به صورت کامل Rotate بشه مثل این عکس .
    در علم کامپیوتر هیچ چیز نشد نداره !!!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: چرخش فرم

    دوست عزیز شما میتونی خودت همچین فرمی رو پیاده سازی کنی

    من که فکر نکم اون برنامه یه فرم معمولی vb باشه اگه فقط افقی بودن مهمه فرمت رو افقی بساز بعد براش Title bar و غیره و بساز
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    35°41′46″N 51°25′23″E
    سن
    28
    پست
    1,545

    نقل قول: چرخش فرم

    خوب قاعدتا دیگه نباید انتظار داشته باشی اون فرم استاندارد ویندوزی باشه...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: چرخش فرم

    نقل قول نوشته شده توسط kholous مشاهده تاپیک
    نه عزیزای من ، من می خوام فرم به صورت کامل Rotate بشه مثل این عکس .
    در علم کامپیوتر هیچ چیز نشد نداره !!!
    وقتی برعکس میشه کل صفحه برعکس میشه یا فقط فرم ؟

    هنگام برعکس شدن میتونی با فرم کار کنی یا نه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: چرخش فرم

    من کدی دیدم که به این صورت در میاره فرم رو برات ضمیمه میکنم . بگردم پیداش کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,407

    نقل قول: چرخش فرم

    این کد رو چک کنید ببینید کار می کنه

    Option Explicit



    ' Code by Mike Williams (2010) to modify the user's
    ' mouse movement in accordance with any set of rules
    ' (this specific example reverses the direction of
    ' both the x and y mouse movements, but it can easily
    ' be modified to perform other tasks, for example to
    ' swap the mouse orientation from landscape to portrait
    Private Declare Function SetWindowsHookEx _
    Lib "user32" Alias "SetWindowsHookExA" _
    (ByVal idHook As Long, ByVal lpfn As Long, _
    ByVal hmod As Long, ByVal dwThreadId As Long) As Long
    Private Declare Function UnhookWindowsHookEx _
    Lib "user32" (ByVal hHook As Long) As Long
    Private Declare Function CallNextHookEx _
    Lib "user32" (ByVal hHook As Long, _
    ByVal nCode As Long, ByVal wParam As Long, _
    lParam As Any) As Long
    Private Declare Sub CopyMemory Lib "kernel32" _
    Alias "RtlMoveMemory" (Destination As Any, _
    Source As Any, ByVal Length As Long)
    Private Declare Function SetCursorPos Lib "user32" _
    (ByVal X As Long, ByVal Y As Long) As Long
    Private Const WH_MOUSE_LL As Long = 14 'low level
    Private Const WH_MOUSE As Long = 7 ' app level
    Private Const HC_ACTION = 0
    Private Const WM_RBUTTONDOWN As Long = &H204
    Private Const WM_RBUTTONUP As Long = &H205
    Private Const WM_RBUTTONDBLCLK As Long = &H206
    Private Const WM_MOUSEMOVE As Long = &H200
    Private Const WM_LBUTTONDOWN As Long = &H201
    Private Const WM_LBUTTONUP As Long = &H202
    Private Const WM_MBUTTONDOWN As Long = &H207
    Private Const WM_MBUTTONUP As Long = &H208
    Private Const WM_SCROLL As Long = &H20A
    Private Type POINTAPI
    X As Long
    Y As Long
    End Type
    Private Type MOUSELLHOOKSTRUCT
    point As POINTAPI
    data As Long
    flags As Long
    time As Long
    extra As Long
    End Type
    Private mousedata As MOUSELLHOOKSTRUCT
    Private oldCoords As POINTAPI
    Private Hook As Long
    Private xMax As Long, yMax As Long

    Public Sub SetHook()
    xMax = (Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX) - 1
    yMax = (Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY) - 1
    Hook = SetWindowsHookEx(WH_MOUSE_LL, AddressOf MouseProc, App.hInstance, 0)
    End Sub

    Public Sub ReleaseHook()
    UnhookWindowsHookEx Hook
    End Sub

    Private Function MouseProc(ByVal nCode As Long, _
    ByVal wParam As Long, ByVal lParam As Long) As Long
    Static Initialised As Boolean, temp As Long
    Dim diffX As Long, diffY As Long
    If (nCode = HC_ACTION) And (wParam = WM_MOUSEMOVE) Then
    CopyMemory mousedata, ByVal lParam, Len(mousedata)
    If Not Initialised Then
    oldCoords.X = mousedata.point.X
    oldCoords.Y = mousedata.point.Y
    Initialised = True
    MouseProc = CallNextHookEx _
    (0, nCode, wParam, ByVal lParam)
    End If
    diffX = mousedata.point.X - oldCoords.X
    diffY = mousedata.point.Y - oldCoords.Y
    If diffX = 0 And diffY = 0 Then
    ' same coords as previous coords, so this must be
    ' the move triggered by our Call to SetCursorPos,
    ' in which case we need to allow the system to
    ' deal with it
    MouseProc = CallNextHookEx _
    (0, nCode, wParam, ByVal lParam)
    Else
    ' different coords, so this must be a standard mouse
    ' movement not triggered by our Call to SetCursorPos,
    ' in which case we need to modify the mouse movement
    ' in accordance with whatever rules we have set (this
    ' specific example reverses the movement in both the
    ' x plane and the y plane) abd we then need to tell
    ' the system to ignore the unwanted mouse movement
    ' that triggered this event.
    ' We modify the movement by first setting the mouse
    ' to the position we want it to be (using a call to
    ' SetCursorPos) and we instruct the system to ignore
    ' the "unwanted" mouse movement that triggered this
    ' event by setting the return value to True
    oldCoords.X = mousedata.point.X - diffX - diffX
    oldCoords.Y = mousedata.point.Y - diffY - diffY
    If oldCoords.X < 0 Then oldCoords.X = 0
    If oldCoords.X > xMax Then oldCoords.X = xMax
    If oldCoords.Y < 0 Then oldCoords.Y = 0
    If oldCoords.Y > yMax Then oldCoords.Y = yMax
    SetCursorPos oldCoords.X, oldCoords.Y
    MouseProc = True
    Exit Function
    End If
    End If
    End Function

    Private Sub Form_Load()
    Caption = "Close this Form to return " _
    & "mouse movement to normal."
    SetHook
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    ReleaseHook
    End Sub


  10. #10
    کاربر دائمی آواتار program2vb
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    آذربایجان شرقی - تبریز
    پست
    303

    نقل قول: چرخش فرم

    سلم دوست عزیز کدهات ناقص بودن یعنی بعضی دستورها رو ناقص نوشته ...... و بعد از درست کردن اون هم کار نمیکنه فرم به صورت ساده باز میشه ...... بازم ممنون ..... یا علی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •