نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    Post غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    با سلام

    دوستی در زمینه غیر فعال کردن حالت Safe Mode سوال داشتن که چطوری میشه این کار رو انجام بدیم ( با کدنویسی ! ) حالا نیت و خواسته اش بماند در جواب ایشون باید عرض کنم که اکثر تنظیمات یه سیستم عامل در جایی ثبت میشه فقط کافیه برای این منظور خاص کلید اون رو پیدا کنیم و مقدار مورد نظر رو بهش ارجاع بدیم البته این کار باید همیشه با دقت همراه باشه و ممکنه کل عملکرد یه سیستم عامل رو مختل کنه حالا اینجا سیستم عامل ما ویندوزه و رجیستری هم اسم اون جای بخصوص هستش . خوب بحث زیاد شد بریم سراصل مطلب با کد زیر میتونین Safe Mode رو کلاً از کار بندازین ! البته برای تست لطفا از کلید مربوطه یک Backup ناقابل بگیرین .


    Imports Microsoft.Win32

    Public Class Form1

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click

    Dim ask As DialogResult = MsgBox("آیا واقعا قصد دارین سیف مد رو غیر فعال کنید ؟", MsgBoxStyle.Question + vbYesNo)

    If ask = Windows.Forms.DialogResult.Yes Then
    Dim regKey As RegistryKey
    regKey = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SYSTEM\CurrentCo ntrolSet\Control\", True)
    regKey.DeleteSubKeyTree("SafeBoot")
    regKey.Close()
    End If

    End Sub

    End Class


    موفق باشید./

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    251

    نقل قول: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    ممنون دوست عزیز

    حالا اگه بخواهیم وارد safe mode بشیم چی؟

    یعنی توی ویندوز عادی هستیم با زدن دکمه سیستم ری استارت بشه و یکسره به safe mode بره

  3. #3

    نقل قول: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    سلام

    حالا اگه بخواهیم وارد safe mode بشیم چی؟

    یعنی توی ویندوز عادی هستیم با زدن دکمه سیستم ری استارت بشه و یکسره به safe mode بره
    شما عنوان تایپیک رو بخون دوباره
    یعنی خود safe mode را غیر فعال میکنه نه اینکه حالت معمولی سیستم عامل
    یعنی میخوای بری تو safemode خبری از safemode نیست
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : یک شنبه 03 اردیبهشت 1391 در 11:58 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    251

    نقل قول: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    دوست عزیز من هم متوجه شدم
    ولی من میخوام با زدن دکمه برم توی safe mode
    این یه سواله...

  5. #5

    نقل قول: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    شما باید حتما سیستم را ریست کنی بری تو safemode
    یعنی اینجوری با زدن دکمه نمیشه بری تو safemode
    شما با این کد فقط میتونی چک کنی که سیستم در چه حالتی هستش


    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Select Case System.Windows.Forms.SystemInformation.BootMode
    Case BootMode.FailSafe
    TextBox1.Text = "FailSafe"
    Case BootMode.FailSafeWithNetwork
    TextBox1.Text = "FailSafeWithNetwork"
    Case BootMode.Normal
    TextBox1.Text = "Normal"
    End Select
    End Sub

    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : یک شنبه 03 اردیبهشت 1391 در 14:08 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    251

    نقل قول: غیرفعال کردن Safe Mode سیستم عامل

    ولی یه برنامه دیدم اینکارو میکرد
    با زدن دکمه سیستم ری استارت میشد و به safe mode میرفت
    برنامه هم با دات نت نوشته شده بود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •