نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

  1. #1

    Question خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    سلام
    برنامه رو وقتی تو سیستم خودم در محیط VS اجرا میکنم بدون هیچ مشکلی کار میکنه و وقتی هم رو virtual pc
    (vs تو ویرتوال هم نصبه) از vs تست میکنم بدون خطا اجرا میشه " اما وقتی setup میسازم و تو virtual اجرا میکنم خطای زیر رو میده !!! تو خود vs خطایی نمیگیره که بفهمم ایراد کجاست !! مطمئنم که ستاپ سازیم ایراد نداره .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 120.JPG‏ (18.3 کیلوبایت, 65 دیدار)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoudmok
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    esf
    پست
    229

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    متن داخل detail رو بذار . خیلی کمک می کنه

  3. #3

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    توی Form_Load فرمت چه کدی رو نوشتی؟

  4. #4

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    نقل قول نوشته شده توسط aftabeshargh مشاهده تاپیک
    سلام
    برنامه رو وقتی تو سیستم خودم در محیط بدون خطا اجرا میشه " اما وقتی setup میسازم و تو virtual اجرا میکنم خطای زیر رو میده !!! تو خود vs خطایی نمیگیره که بفهمم ایراد کجاست !! مطمئنم که ستاپ سازیم ایراد نداره .
    سلام
    دوست عزیز اینکه فارسی گفته: "ارگومان start باید بزرگتر از صفر باشه"
    البته تا کد رو نذارید نمیشه درست جواب داد اما احساس میشه از try catch استفاده نکردید که این خطا رو می بینید

  5. #5

    Question نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    سلام

    متن داخل detail رو بذار . خیلی کمک می کنه



    See the end of this message for details on invoking
    just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box.

    ************** Exception Text **************
    System.ArgumentException: Argument 'Start' must be greater than zero.
    at Microsoft.VisualBasic.Strings.Mid(String str, Int32 Start, Int32 Length)
    at sh_melli_farhang.Form1.Timer1_Tick_1(Object sender, EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
    at System.Windows.Forms.Timer.TimerNativeWindow.WndPr oc(Message& m)
    at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)


    ************** Loaded Assemblies **************
    mscorlib
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/Microsoft.NET/Framework/v2.0.50727/mscorlib.dll
    ----------------------------------------
    sh_melli_farhang
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/sh_melli_farhang.exe
    ----------------------------------------
    Microsoft.VisualBasic
    Assembly Version: 8.0.0.0
    Win32 Version: 8.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/Microsoft.VisualBasic/8.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.VisualBasic.dll
    ----------------------------------------
    System
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
    ----------------------------------------
    System.Windows.Forms
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    System.Drawing
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
    ----------------------------------------
    System.Configuration
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll
    ----------------------------------------
    System.Runtime.Remoting
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Runtime.Remoting/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Remoting.dll
    ----------------------------------------
    DevComponents.DotNetBar2
    Assembly Version: 8.1.0.6
    Win32 Version: 8.1.0.6
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/DevComponents.DotNetBar2/8.1.0.6__5fd520d36328f741/DevComponents.DotNetBar2.dll
    ----------------------------------------
    IrisSkin2
    Assembly Version: 2006.3.22.45
    Win32 Version: 2006.3.22.45
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/IrisSkin2.DLL
    ----------------------------------------
    notejahedi
    Assembly Version: 1.0.4434.42916
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/notejahedi.DLL
    ----------------------------------------
    joz_jahedi
    Assembly Version: 1.0.4457.27199
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/joz_jahedi.DLL
    ----------------------------------------
    taghvim2_jahedi
    Assembly Version: 1.0.4457.24445
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/taghvim2_jahedi.DLL
    ----------------------------------------
    fmenu
    Assembly Version: 1.0.4490.31127
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/fmenu.DLL
    ----------------------------------------
    taghvim_jahedi
    Assembly Version: 1.0.4456.20255
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/taghvim_jahedi.DLL
    ----------------------------------------
    Accessibility
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/Accessibility/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Accessibility.dll
    ----------------------------------------
    datejahedi
    Assembly Version: 1.0.0.0
    Win32 Version: 1.0.0.0
    CodeBase: file:///C:/Program%20Files/GOLESTAN/hdj/datejahedi.DLL
    ----------------------------------------
    System.Data
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.CrystalReports.Engine
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.CrystalReports.Engine/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.Shared
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.Shared/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.Shared.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.Windows.Forms
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.Windows.Forms/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.Windows.Forms.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataSetConversion .dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.DataDefModel.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.Controllers.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportAppServer.ReportDefModel.dl l
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.KeyCode
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.KeyCode/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.KeyCode.dll
    ----------------------------------------
    System.Web
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Web/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll
    ----------------------------------------
    CrystalDecisions.ReportSource
    Assembly Version: 10.5.3700.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/CrystalDecisions.ReportSource/10.5.3700.0__692fbea5521e1304/CrystalDecisions.ReportSource.dll
    ----------------------------------------
    System.Data.DataSetExtensions
    Assembly Version: 3.5.0.0
    Win32 Version: 3.5.21022.8 built by: RTM
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Data.DataSetExtensions/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.DataSetExtensions.dll
    ----------------------------------------
    System.Core
    Assembly Version: 3.5.0.0
    Win32 Version: 3.5.21022.8 built by: RTM
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Core/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll
    ----------------------------------------
    System.Transactions
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.Transactions/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Transactions.dll
    ----------------------------------------
    System.EnterpriseServices
    Assembly Version: 2.0.0.0
    Win32 Version: 2.0.50727.1433 (REDBITS.050727-1400)
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_32/System.EnterpriseServices/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll
    ----------------------------------------
    crdb_adoplus
    Assembly Version: 10.0.3300.0
    Win32 Version: 10.5.0.1943
    CodeBase: file:///c:/Program%20Files/Business%20Objects/Common/2.8/bin/crdb_adoplus.dll
    ----------------------------------------
    msvcm90
    Assembly Version: 9.0.21022.8
    Win32 Version: 9.00.21022.8
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/WinSxS/x86_Microsoft.VC90.CRT_1fc8b3b9a1e18e3b_9.0.21022. 8_x-ww_d08d0375/msvcm90.dll
    ----------------------------------------
    System.Xml.Linq
    Assembly Version: 3.5.0.0
    Win32 Version: 3.5.21022.8 built by: RTM
    CodeBase: file:///C:/WINDOWS/assembly/GAC_MSIL/System.Xml.Linq/3.5.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.Linq.dll
    ----------------------------------------

    ************** JIT Debugging **************
    To enable just-in-time (JIT) debugging, the .config file for this
    application or computer (machine.config) must have the
    jitDebugging value set in the system.windows.forms section.
    The application must also be compiled with debugging
    enabled.

    For example:

    <configuration>
    <system.windows.forms jitDebugging="true" />
    </configuration>

    When JIT debugging is enabled, any unhandled exception
    will be sent to the JIT debugger registered on the computer
    rather than be handled by this dialog box.



  6. #6

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    نقل قول نوشته شده توسط drstrike مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز اینکه فارسی گفته: "ارگومان start باید بزرگتر از صفر باشه"
    البته تا کد رو نذارید نمیشه درست جواب داد اما احساس میشه از try catch استفاده نکردید که این خطا رو می بینید
    به نظرتون هر اروری را میشه با try catch گذاشتن حل کرد ؟

    شاید منظورتون اینه که به این روش بفهمیم ارور از چی ناشی میشه درسته ؟

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    74

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    Net FrameWork. را نصب داری روی سیستم دیگه ؟؟

    ورژنش رو هم چک کن.

  8. #8

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    سلام
    Net FrameWork. را نصب داری روی سیستم دیگه ؟؟
    دات نت 3.5 دارم

  9. #9

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    روی Continue کلیک کردید چی شد؟
    بعدش هم، برنامه رو در حالت release کامپایل کنید ببینید ویژوال استدیو ارور میده؟
    روی Virtual PC دات نت نصب کردید؟

  10. #10

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    روی Continue کلیک کردید چی شد؟
    باز دوباره خود ارور ظاهر میشه
    رنامه رو در حالت release کامپایل کنید ببینید ویژوال استدیو ارور میده؟
    هم در virtual هم در سیستم اصلی vs2008 نصبه و از تو محیط vs که اجرا میکنم مشکلی نداره اما وقتی ستاپ میسازم و نصب میکنم موقع اجرا این خطا رو نشون میده " و ستاپ سازیم هم ایرادی نداره و تا حالا صدبار ستاپ ساختم و این جور موردی نداشته !
    روی Virtual PC دات نت نصب کردید؟
    بله نصبه " چون تو ستاپ دات نت 3.5 و ورژن های دیگه رو گنجاندم و نصب هم شده .

  11. #11

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    هم در virtual هم در سیستم اصلی vs2008 نصبه و از تو محیط vs که اجرا میکنم مشکلی نداره اما وقتی ستاپ میسازم و نصب میکنم موقع اجرا این خطا رو نشون میده " و ستاپ سازیم هم ایرادی نداره و تا حالا صدبار ستاپ ساختم و این جور موردی نداشته !
    کاری به ستاپ ساختنتون ندارم، منظورم نحوه کامپایل (Debug/Release) هست. قبل از ساختن ستاپ، برنامه تون باید با گزینه Release کامپایل بشه:


    البته ارورتون مربوط میشه به اینکه شما سعی کرده اید که یک داده باینری را به یک String تبدیل کنید.
    http://social.msdn.microsoft.com/for...d-8c5f62cf6c06

  12. #12

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    آره خب به صورت Releas کامپایل میکنم " دات نت 4 رو هم نصب کردم فایده ای نداشت.

    [QUOTE]
    البته ارورتون مربوط میشه به اینکه شما سعی کرده اید که یک داده باینری را به یک String تبدیل کنید.
    /QUOTE]

    آره " دقیقا .
    از دستورات زیر تو لود فرم استفاده کردم برای نشون دادن یک عکس با فرمت مشخص از دیتابیس sql به درون یه picturebox " ببینید " چطور باید اصلاح بشه که از شر این ارور خلاص بشم ؟

         Dim strImageType As String

    Dim fff As IO.File

    Dim myConnection As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" & My.Application.Info.DirectoryPath + "\dbjahedi.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True")
    Dim myCommand As New SqlCommand("Select * from tbl_ar", myConnection)
    Dim dx As New DataTable
    dx = ger("Select * from tbl_ar")
    If dx.Rows.Count > 0 Then
    Try
    ' myConnection.Open()
    If myConnection.State <> ConnectionState.Open Then
    myConnection.Open()
    End If
    Dim myDataReader As SqlDataReader
    myDataReader = myCommand.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConne ction)

    Do While (myDataReader.Read())

    strImageType = myDataReader.Item("fpica")
    fff.WriteAllBytes("c:\test" + strImageType, myDataReader.Item("pica"))
    Loop

    myConnection.Close()

    Catch SQLexc As SqlException

    End Try

    pickanoon.ImageLocation = "c:\test" + strImageType

    End If
    If dx.Rows.Count = 0 Then
    pickanoon.ImageLocation = Nothing

    End If
    آخرین ویرایش به وسیله aftabeshargh : یک شنبه 03 اردیبهشت 1391 در 15:02 عصر

  13. #13

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    دقیقا نفهمیدم چه خبره ولی احتمال میدم ایراد از این دو خط و فیلد pica در دیتابیستون، باشه:
                   strImageType = myDataReader.Item("fpica")
    fff.WriteAllBytes("c :\test" + strImageType, myDataReader.Item("pica"))

    سوالتون هم مربوط به VB بود

  14. #14

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    زیر
     strImageType
    و
      fff.WriteAllBytes
    خط سبزرنگ میکشه .

    سوالتون هم مربوط به VB بود
    زیاد تفاوت نداره این چند خط !

    ممنون

  15. #15

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    توی این خط اطلاعات باینری رو در متغیر نوع رشته ای ذخیره میکنید

    strImageType = myDataReader.Item("fpica")

    احتمالا خطا از همینه.

    نیازی به ذخیره عکس روی هارد نیست. میتونید از استریم استفاده کنید و عکس رو نشون بدید:

    byte[] filebyte;
    filebyte = (byte[])cmd.ExecuteScalar();
    System.IO.MemoryStream ms = new MemoryStream(filebyte);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);

  16. #16

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    سلام
    چون قبلا فرمت عکس و خود عکس رو جدا ذخیره کردم با دستوراتی که نوشتم عکس و فرمتش رو تو درایو c کنار هم میارم " pica خود عکس و fpica فرمتش " با دستوراتی که نوشتید تکلیف عکس و فرمتش به چه صورته ؟ میشه دستورات رو طبق کدهای من تغییر بدید ؟

    مرسی

  17. #17

    نقل قول: خطای برنامه بعد از نصب بر روی سیستم دیگه !

    کد VB.NET

    com.CommandText = "SELECT pica FROM student WHERE ID = @id"
    Dim filebyte() As Byte
    com.Parameters.Clear
    com.Parameters.AddWithValue(
    "@id", Me.textBox5.Text)
    filebyte
    = CType(com.ExecuteScalar,Byte())
    Dim ms As System.IO.MemoryStream = New MemoryStream(filebyte)
    pictureBox1.Image
    = Image.FromStream(ms)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •