نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

  1. #1

    Red face قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    سلام به همه دوستان
    شرمنده از اینکه همش کلی سوال میکنم.
    سوال هام اینهاست:
    1- تابعی که یک عدد اعشاری بگیرد و با دو رقم اعشار برگرداند.
    2-تابعی که تعداد اعشار ها را از کاربر بپرسد.
    3-تابعی که جزء صحیح بگیرد.
    4-تابعی که قدر مطلق بگیرد.
    .
    .
    .
    باز هم کلی از ممنون

  2. #2

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    سلام دوست عزیز ،جواب ها رو میتونین داخل کلاس Math پیدا کنید :

    1 ) برای اینکه تا 2 رقم اعشار گرد کنه میتونین از تابع Math.Round استفاده کنید.

    Math.Round(dblNumber, 2)


    تابعی که تعداد اعشار ها را از کاربر بپرسد.
    نا مفهوم.

    3-تابعی که جزء صحیح بگیرد.
    میتونین از متد Floor از کلاس Math استفاده کنید :

    Dim dblnumber As Double = 2.9
    MessageBox.Show(Math.Floor(dblnumber).ToString())


    4-تابعی که قدر مطلق بگیرد.
    میتونین از متد ABS از کلاس Math استفاده کنید :

     Dim dblnumber As Double = -2.9
    MessageBox.Show(Math.Abs(dblnumber).ToString())

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    با تشکر از دوست عزیز (Vb.netBoss) .
    سلام دوست عزیز (hovakhshatre ) .
    سلام بر همگی دوستان .

    برای جز صحیح می تونید از تابع Int هم استفاده کنید .
    Int(2.3)


    تابعی که تعداد اعشار ها را از کاربر بپرسد.
    فکر کنم منظورت همین باشه :
    تابع خرچنگ قورباغه ای : برای اینکه تعداد اعداد اعشار رو بدونی .

    (Int(StrReverse(Math.Abs(-2.558)))).ToString.Length


    از دوست عزیز vbboss می خوام اگه تابع خرچنگ قورباغه ای مشکل داره به دوست عزیزمون مطلع بدند .

  4. #4

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    راه های مختلفی برای بدست آوردن تعداد رقم های بعد از اعشار میتونین استفاده کنید مثلا :

    Dim GhesmatAshar As String = String.Empty

    If TextBox1.Text.Contains(".") Then
    GhesmatAshar = Split(Str(Math.Abs(CDbl(TextBox1.Text))), ".", , CompareMethod.Text)(1)
    End If

    Label1.Text = GhesmatAshar.Length

  5. #5

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    ممنون از همه دوستان

    منظورم از اینکه تعداد اعشار ها رو از کاربر بپرسه اینه که به فرض در یک برنامه که جواب به صورت اعشاری است (مثل برنامه گرفتن معدل) ؛ خود کاربر در یک Text Box یا MsgBox تعداد اعشار های نمایش دهنده را وارد کند.

  6. #6

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    براي قدر مطلق بايد شرط زير رو هم بزاري

    if |x| >=0
    then
    x
    else
    x-

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    منظورم از اینکه تعداد اعشار ها رو از کاربر بپرسه اینه که به فرض در یک برنامه که جواب به صورت اعشاری است (مثل برنامه گرفتن معدل) ؛ خود کاربر در یک Text Box یا MsgBox تعداد اعشار های نمایش دهنده را وارد کند.
    Math.Round(معدل, TextBox1.Text)

  8. #8

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    نقل قول نوشته شده توسط kazemfallahi1371 مشاهده تاپیک
    Math.Round(معدل, TextBox1.Text)
    این کد رو وقتی میزنم ایراد میگیره!! دلیلش چیه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    رودبارجنوب
    سن
    31
    پست
    171

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    سلام دوست عزیز :
    Dim Text1 As Integer = TextBox1.Text
    Math.Round(معدل, Text1)

  10. #10

    نقل قول: قدر مطلق - جزء صحیح - عدد اعشاری

    برای تعداد رقم اعشار از tostring استفاده بکن
    که تو textbox عدد مورد نظر رو بزن با دکمه امتحان کن

    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    Dim a As Double = 100.1
    Label1.Text = a.ToString("f" & TextBox1.Text)
    End Sub




    که باید اینجوری بنویسی مثلا
    tostring("c")
    به این توجه کن
    "c"



    اینم کار بردهای دیگه to string
    currency c علامت دلار و از کاما براي جدا سازي ارقام پيش فرض 2 رقم اعشار و اعداد منفي داخل پرانتز
    scietific E يک رقم در سمت چپ و شش رقم در سمت راست
    notation E و يک عدد صحيح 3 رقمي اعداد مورد نظر را به صورت نمايي از توان 10 نشان ميدهد E با استفاده از کارکتر
    fixed-point F براي تعداد رقم اعشار استفاده ميشود و در کنار اعداد منفي کارکتر - قرار ميدهيد
    number n اعداد را با تعداد رقم اعشار ثابت و کاما نشان مي دهد
    percent P در انتهاي اعداد علامت درصد قرار ميدهد پيش از نمايش اعداد در 100 ضرب ميکند
    آخرین ویرایش به وسیله xxnagin : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391 در 19:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •