نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با imagebutton

  1. #1

    Unhappy مشکل با imagebutton

    با سلام
    من یک منو دارم که با استفاده از تگ li اونو ساختم.برای نمایش عکس از imagebutton داخل یک div استفاده کردم اما نمی تونه عکس رو موقع اجرا نمایش بده در حالیکه اگه از image استفاده کنم مشکلی نداره.
    برای ساختن منو از یک فایل jquery هم استفاده میکنم که فکر میکنم با اون تداخل داره.
    چون فکر کنم این فایل با ای دی html ای کنترل کار می کنه نه با ای دی کلاینتی.
    لطفا راهنماییم کنید چیکار کنم .
    ممنون.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل با imagebutton

    دوست عزیز از ClientID برای id های سروری استفاده کردین؟



  3. #3

    نقل قول: مشکل با imagebutton

    سلام
    نه فانکشن jquery از من ورودی نمیگیره و خودش id مربوط به image رو بر می داره اما با hmagebutton نمی تونه کار کنه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل با imagebutton

    کد تون رو بذارین.



  5. #5

    نقل قول: مشکل با imagebutton

    یک قسمت از منو با image که کار می کنه :
    <li id="kwick_12">
    <div class="slideme">
    <div style="text-align: center" class="slideicon"><a title="سوالات متداول"
    href="http://ume.ir/faq"><img border="0" alt="" src="T_files/faq.png"></a></div>
    <div class="navtitle"><a href="http://ume.ir/faq">سوالات</a><br>سوالات
    متداول</div></div></li>

    این قسمت با hmagebutton که نمی تونه عکس رو لود کنه :

    <li id="kwick_20">
    <div class="slideme">
    <div style="text-align: center" class="slideicon"><a>
    <asp:ImageButton ID="im1" ImageUrl="T_files/faq.png" />
    </a></div>
    <DIV class=navtitle><A href="http://ume.ir/home">خانه</A><BR>صفحه
    اصلی</DIV></div></li>

    این هم توابع جاوا :


    <SCRIPT type=text/javascript>
    $().ready(function () {
    $('.kwicks').kwicks({
    max: 100,
    spacing: 5
    });
    });
    </SCRIPT>



    <SCRIPT type=text/javascript>
    $(document).ready(function () {
    $(".fadeNext").click(function () {
    $(this).next().fadeSliderToggle()
    return false;
    })
    });
    </SCRIPT>

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: مشکل با imagebutton

    دوست عزیز یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    کلاس fadeNext و kwicks کجا هستند؟
    از editor سایت درست استفاده کنین تا کدهاتون خوانا باشن



قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •