نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمايش اطلاعات تصادفي در datagridview

  1. #1

    نمايش اطلاعات تصادفي در datagridview

    سلام دوستان روز بخير

    من يك جدول دارم حاوي يكسري اطلاعات و ميخواهم اين اطلاعات به صورت تصادفي (فقط يكي از ركورد ها) و بعد از فشردن دكمه نمايش داده باشه ، براي اين كار كد زيرا را نوشتم (خلاصه را در اينجا ذكر ميكنم )

    dataGridViewX1.DataSource = db.MySelect("select top 1 * from faal order by rnd(id)");

    اما وقتي برنامه را اجرا ميكنم فقط يك رديف نمايش داده مي شود (به صورت دائم و بدون تغيير )در صورتي كه وقتي كه كوئري را در ديتابيس اكسس اجرا ميكنم بدون مشكل اجرا ميشود .
    حالا سوال بنده اين هست كه آيا تنظيم خاصي بايد برروي كامپوننت ديتا گريد انجام بديم يا روش بنده اشتباه مي باشد .
    آخرین ویرایش به وسیله webnama : سه شنبه 05 اردیبهشت 1391 در 00:21 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: نمايش اطلاعات تصادفي در ديتاگريد

    با سلام

    در Sql Server باید این کارو بکنیم :


    SELECT TOP 1 column FROM table
    ORDER BY NEWID()



    همونطور که در Oracle اینکارو می کنیم :


    SELECT column FROM
    ( SELECT column FROM table
    ORDER BY dbms_random.value )
    WHERE rownum = 1



    و در my sql هم اینکارو :


    SELECT column FROM table
    ORDER BY RAND()
    LIMIT 1




    و در اکسس هم به قول خودتون همونکارو میکنید.

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3

    نقل قول: نمايش اطلاعات تصادفي در ديتاگريد

    SELECT TOP 1 * FROM MyTable ORDER BY newid()

  4. #4

    نقل قول: نمايش اطلاعات تصادفي در ديتاگريد

    دوستان عزیز من در دستور نمایش تصادفی مشکلی ندارم ؛ همانطور که گفتم کوئری مورد نظر در اکسس جواب میدهد اما وقتی در دیتا گرید استفاده میکنم جواب نمیدهد و همش یک ردیف ثابت و بدون تغییر رو نشون میده
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: نمايش اطلاعات تصادفي در ديتاگريد

    خب همون کدتو پروسیجر کن و توی برنامه پروسیجرشو فراخوانی کن شاید درست کار کنه.!
    و اینکه مطمعنی دستورت درست کار میکنه.! اصلا شبیه هیچ کدوم از دستوراتی که دوستان گفتن نیست کدت ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: متصل نشدن و نمایش ندادن اطلاعات database در datagridview
    نوشته شده توسط vahidth در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 05 تیر 1395, 01:31 صبح
  2. نمایش اطلاعات html در datagridview
    نوشته شده توسط @liReza11800 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1394, 15:09 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1393, 22:42 عصر
  4. مشکل در نمایش اطلاعات جدید در DataGridView پس از insert
    نوشته شده توسط ahmad002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 14 مهر 1392, 00:10 صبح
  5. سوال: ذخیره کردن اطلاعات نمایش داده شده در datagridview در یک فایل
    نوشته شده توسط vb.net2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1392, 11:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •