نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر web.sitemap

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    تغییر web.sitemap

    سلام

    راهی وجود داره که بشه web.sitemap رو تغییر داد؟ ظاهرا فقل هستش و با کد نمی شه.

    اگر وجود نداره، چطور می شه همچین چیزی رو توسط یک فایل xml پیاده کرد؟ یعنی یک فایل xml بسازیم و اون رو به کنترل مورد نظر bind کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: تغییر web.sitemap

    منظورتون چیه نمیشه و قفله؟ سایت مپ رو واشه اینه که بشه تغییرش داد؟
    با کد هم میشه تغییرش داد.مشکلی نداره

    XElement el = XElement.Load(Server.MapPath("Web.sitemap"));
    //do yuor manipluation here
    el.Save(Server.MapPath("Web.sitemap"));
    آخرین ویرایش به وسیله d_derakhshani : سه شنبه 05 اردیبهشت 1391 در 13:44 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: تغییر web.sitemap

    ممنون. با جستجوی کمی که انجام دادم، در سایتی نسبتا معتبر گفت بود که قفله و نمی شه تغییر داد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: تغییر web.sitemap

    نقل قول نوشته شده توسط d_derakhshani مشاهده تاپیک
    منظورتون چیه نمیشه و قفله؟ سایت مپ رو واشه اینه که بشه تغییرش داد؟
    با کد هم میشه تغییرش داد.مشکلی نداره

    XElement el = XElement.Load(Server.MapPath("Web.sitemap"));
    //do yuor manipluation here
    el.Save(Server.MapPath("Web.sitemap"));
    سلام . میشه بهش از طریق کد نود اضافه کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: تغییر web.sitemap

    بله میشه. تو کامت کد نوشتم:
    do your manipulation here
    یعنی هر تغییری می خواید بدید. اضافه کردن نود یکی از همین تغییراته

  6. #6

    نقل قول: تغییر web.sitemap

    سلام میشه بگید اصلا کار Web.sitemap چیه و فرقش با sitemap.xml چیه؟

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن چند Querystring در فایل web.sitemap
    نوشته شده توسط angle25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 10:26 صبح
  2. آپلود بعد از تغییر web.config
    نوشته شده توسط bbc_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 مهر 1387, 15:17 عصر
  3. ساختن فایل Web.sitemap از روی دیتا بیس
    نوشته شده توسط maxpayn2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 19:39 عصر
  4. web.sitemap
    نوشته شده توسط MehranZand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 فروردین 1386, 05:04 صبح
  5. تغییر web control calendar به فارسی
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 13:23 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •