نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: وقفه پورت سریال

  1. #1

    وقفه پورت سریال

    سلام
    دوستان من از طریق پورت سریال به صورت مداوم یک سری اطلاعات ارسال میشه.من برنامه پورت سریال را با تایمر نوشتم ولی وقتی اطلاعات ارسالی دریافت میشود و روی بافر قرار میگیرد بعد از اینکه اطلاعات دریافت شد مقدار بافر پاک نمی شود و اطلاعات بعدی در ادامه بافر قرار میگیرد؟؟!!!
    حالا من اگر بخوام از طریق وقفه اطلاعات را دریافت کنم باید چطوری برنامه اش رو بنویسم؟؟؟
    اگر از طریق وقفه نمیشه چطور می تونم بعد از دریافت اطلاعات با تایمر بافر را پاک کنم؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: وقفه پورت سریال

    سلام
    با کدی مشابه زیر داده های بافر را ریست میکنیم (مثلا" برای بافری با طول 256):
    Private Sub Command1_Click()
    Dim sDataBuff As String * 256
    sDataBuff$ = String(256, 0)
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: وقفه پورت سریال

    نقل قول نوشته شده توسط محسن واژدی مشاهده تاپیک
    سلام
    با کدی مشابه زیر داده های بافر را ریست میکنیم (مثلا" برای بافری با طول 256):
    Private Sub Command1_Click()
    Dim sDataBuff As String * 256
    sDataBuff$ = String(256, 0)
    End Sub


    موفق باشید
    با سلام
    با وقفه سریال نمیشه کار کرد؟؟؟
    آخه من بعضی وقتها اطلاعاتی میاد که زمانش معلوم نیست.

تاپیک های مشابه

  1. آنالیز داده ها در خارج از وقفه پورت سریال
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 20:45 عصر
  2. وقفه پورت سریال
    نوشته شده توسط saadatfar در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 آذر 1387, 02:14 صبح
  3. خواندن اطلاعات از پورت سریال
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 15:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •