نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

  1. #1

    تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

    سئوال از عنوان تاپیک معلومه دیگه
    چطور میشه این کارو کرد؟

  2. #2

    نقل قول: تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

    منظورت از
    بدون استفاده از تایمر

    اینه که کلاً بدون هیچ تکراری انجام بشه یا با تایمر نباشه
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  3. #3

    نقل قول: تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

    سلام
    کد زیر را بررسی کنید:


    Private Declare Function SetCapture Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long
    Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    SetCapture hwnd
    If X < 0 Or Y < 0 Or (X > Width) Or (Y > Height) Then
    MsgBox "Mouse pointer out of form rectangle", vbInformation
    ReleaseCapture
    End If
    Caption = X & " - " & Y
    End Sub


    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  4. #4

    نقل قول: تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

    مرسی ولی این کدها بدرد من نخورد
    چون که من دنبال این بودم که وقتی رخداد ماوس موو اتفاق افتاد عملی انجام بشه
    حالا یک کامند کنار فرم دارم که از حاشیه فرم به اندازه نیم سانت فاصله داره
    وقتی ماوس رو سریع از روی کامند به خارج از فرم میکشم وی بی متوجه نمیشه که رخداد ماوس موو اتفاق افتاده
    این کدرو میخواستم تا این مشکل رو برطرف کنم ولی کد شما با ماوس موو انجام میشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: تشخیص خروج اشاره گر ماوس از محدوده فرم بدون استفاده از تایمر

    دوست عزیز بدون timer نمیشه اینو برات نوشتم گذاشتم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از Alt + F4 و بستن فرم بدون استفاده از Close
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1393, 18:45 عصر
  2. سوال: Minimize کردن یک فرم بدون استفاده از MinimizeBox
    نوشته شده توسط 13601360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 10:38 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 15:39 عصر
  4. مقید کردن کنترلهای فرم بدون استفاده از DataBindings
    نوشته شده توسط AHS.tolooe در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1387, 21:42 عصر
  5. تغییر رنگ زمینه فرم (یا گذاشتن عکسی روی Background فرم بدون استفاده از Image)
    نوشته شده توسط peym4ns در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 20:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •