نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

  1. #1

    کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    سلام.
    من می خوام صفحه ای(فقط یه قسمت صفحه) داشته باشم برای هر کاربر ک بک گراند مخصوص داشته باشه و بر روی بک گراند اطلاعات را از روی بانک بخونم و قرار بدم.مانند کارت شناسایی.یعنی هم بک گراند و هم بقیه محتوات روی بک گراند باید داینامیک باشه.چطور میتونم همچین کاری بکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mohammadvb6
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    255

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    شما برای این کار باید اطلاعاتی درباره سطح دسترسی و لاگین کردن و ارتباط جداول و انتقال اطلاعات بین صفحات داشته باشید .

    که توی همین سایت همه ی این موارد توضیح داده شده . کافیه سرچ کنید !

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ighlight=login
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%DB%8C%D9%86

  3. #3

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    مرسی ولی چه ربطی به سوال من داشت!!؟
    مشکل لاگین کردن و اینا نیست ک.مشکل اینه که بتونم بر روی یک عکس بزرگ یک عکس دیگه قرار بدم و اطلاعاتی را از دیتا بیس بر روی عکس قرار بدم.تفریبا ی جور گزارش گیری.
    کارت شناسایی دیدیدکه یک بک گراند دارد و بعد عکس طرف هم گوششه و مشخصاتش

  4. #4

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    سلام .از یک تگ div یا tabel استفاده کنید و background آن را تصویرتون قرار بدین

  5. #5

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    این به ذهن خودمم رسیده ولی تگ div را چطوری وصل کنم به تصویری که از بانک می خونم؟تصویر بک گراند هم داینامیکه؟

  6. #6

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    به div تون یک id و runat="server" مانند زیر :
    کد HTML:
    <div id="divContent" runat="server">
    سپس با کد زیر بهش عکس بدید :

    divContent.Attributes.Add("style", " background-image: url('images/"+نام عکس از دیتابیس+"');");
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  7. #7

    نقل قول: کمک برای خروجی مانند کارت شناسایی

    ایا این کارو با گزارش گیری مثل reportviewr هم میشه انجام داد؟چون اونجا دیگه دکمه پرینتم هست ک کار راحتر میشه؟

تاپیک های مشابه

  1. طراحی کارت شناسایی برای اعضا با stimuReportsl
    نوشته شده توسط آقای X در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 مهر 1390, 11:06 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 25 مرداد 1389, 17:55 عصر
  3. کمک برای نوشتن بازی با VB
    نوشته شده توسط BENY در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 بهمن 1385, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •