نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در اجرای برنامه

  1. #1

    مشکل در اجرای برنامه

    باعرض سلام :
    وقتی برنامه رو ران می کنم error میده:
    Error: list.cpp(1,2):Unable to open include file 'IOSTREAM.H'
    Error: list.cpp(2,2):Unable to open include file 'STRING.H'
    Error: list.cpp(3,2):Unable to open include file 'CONIO.H'

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ++Hichkas
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    دنیای 0 و 1
    پست
    150

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    سلام ببین بالای برنامه ات نوشته ای به این شکل هست یا نه اگر نبود اضافه کن:
    #include<iostream.h>
    <include <string.h #
    <include <conio.h #

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    :
    #include<iostream.h>
    <include <string.h #
    <include <conio.h #
    نوشتم.....

  4. #4

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    دوست عزیز مشکلت حل شد
    اگه نه
    در کامپایلرهای جدید نباید (.h)رو بنویسی و ذکر مثلاً
    #include<iostream>
    کافیه
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط sam7sam7 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مشکلت حل شد
    اگه نه
    در کامپایلرهای جدید نباید (.h)رو بنویسی و ذکر مثلاً
    #include<iostream>
    کافیه
    دوست عزیز من روی ویندوز سون 64 بیتی میگم.
    قبلا اجرا میشد ولی من الان نمی تونم اجرا کنم.
    فایل های هدر رو نمی تونه بخونه. من همه این هایی را که گفتید انجام دادم ولی نشد.
    کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط irn.2022 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من روی ویندوز سون 64 بیتی میگم.
    قبلا اجرا میشد ولی من الان نمی تونم اجرا کنم.
    فایل های هدر رو نمی تونه بخونه. من همه این هایی را که گفتید انجام دادم ولی نشد.
    کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز فکر کنم هدرفایلهای که فراخوانی کردی در مسیر کامپایلر نیست.
    قبلاکه اجرامیشد از همین کامپایلراستفاده میکردی یا ... .
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط irn.2022 مشاهده تاپیک
    باعرض سلام :
    وقتی برنامه رو ران می کنم error میده:
    Error: list.cpp(1,2):Unable to open include file 'IOSTREAM.H'
    Error: list.cpp(2,2):Unable to open include file 'STRING.H'
    Error: list.cpp(3,2):Unable to open include file 'CONIO.H'
    سلام.
    روشی که آقای sam7sam7 گفتند, باید درست باشد و باید جواب بدهد.
    اگر نشد, توی اینترنت دنبال این فایل ها بگرد.
    یه سرچ کوچیک بکنی, پیدا میشه.
    مثلا برای پیدا کردن فایل iostream توی گوگل سرچ کن :
    download iostream.h
    بعدش کلی سایت برات باز میشه و از همشون هم میتونی استفاده کنی.

    یه سوال دیگه.
    از چه کامپایلری استفاده میکنی؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    چی شد؟
    اگر به نتیجه ای رسیدید, بگید تا بقیه کاربران هم از این تاپیک استفاده کنند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: مشکل در اجرای برنامه

    سلام.
    فکر میکنم مشکل ایشون هم مثل مشکلی که من قبلا داشتم هست که برنامه دلفی و C++‎builder درست نصب نشده بود که من ویندوزم هوم ادیشن بود بعد که عوضش کردم و دوباره نصب کردم درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1383, 02:30 صبح
  2. مشکل در اجرای برنامه رو یه سیستم دیگه
    نوشته شده توسط H_r_m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1383, 12:15 عصر
  3. مشکل در اجرای برنامه روی host
    نوشته شده توسط sanaz_amiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 18:13 عصر
  4. مشکل در اجرای برنامه با Delphi 8
    نوشته شده توسط ronaldo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 23:28 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •