نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد DataGrid با سه آرایه

  1. #1

    ایجاد DataGrid با سه آرایه

    سلام
    من سه تا آرایه دارم . می خوام این 3 تا آرایه رو به صورت جدولی نشون بدم به صورتی که هر آرایه یه ستون رو تشکیل بده تو جدول .
    حالا این جدول نمایشی می خواد DataGrid باشه یا Listview . فرق نداره .
    چجوری می تونم این کارو انجام بدم ؟

  2. #2

    نقل قول: ایجاد DataGrid با سه آرایه

    1- یه کلاس تعربف کنید با 3 تا پراپرتی ساده از جنس داده های هر آرایه(اینت، استرینگ و ...)
    2- یک لیست جنریک از کلاس فوق تعریف می کنید.
    3- در یک حلقه for به طول آرایه ها در هر دور یک کلاس ایجاد و مقدار دهی کرده و به لیست اضافه کنید
    4- در انتها لیست حاصل رو می تونید به DataGrid یا Listview بایند کنید

    با فرض اینکه نام آرایه ها AوBوC بوده و اسم پراپرتی ها P1,P2,P3 باشد، کدی شبیه زیر خواهید داشت:


    List<MyDataClass> MyDataList = new List<MyDataClass>();

    for(int i=0; i<A.Length; i++)
    {
    MyDataList.Add( new MyDataClass{ P1= A[i], P2=B[i], P3=C[i]});
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 12:22 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1390, 11:42 صبح
  3. سوال: ایجاد اندیسهای زوج در آرایه
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1388, 11:15 صبح
  4. ایجاد ردیف در datagrid
    نوشته شده توسط arya در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1383, 16:25 عصر
  5. ایجاد ردیف بین هر یک از ردیف های DataGrid
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 آبان 1382, 16:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •