نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کاربرد های C++‎

  1. #1

    کاربرد های C++‎

    سلام دوستان.
    میشه لطف کنید و کاربرد های C++‎ رو بگید؟
    مثلا تو چه زمینه هایی میشه ازش استفاده کرد؟
    تو هک یا......؟!
    این ویدوزی که ما استفاده میکنیم با زبونی نوشته شده؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار me.enik
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    309

    نقل قول: کاربرد های C++‎

    سلام.
    اصولا, با سی پلاس پلاس, هر کاری میشه کرد.
    تقریبا تمام کارهایی رو که چند زبان میتوانند انجام دهند, سی پلاس پلاس به تنهایی تمام آن کار ها رو انجام میده.
    تا اونجایی که من میدونم, اکثر برنامه های کاربردی و خیلی شاخ (!!!), با سی پلاس پلاس نوشته شده اند.
    مثل فتوشاپ.
    و البته ویندوز.
    اصولا به نظر من, بهترین زبانی که میتوان یاد گرفت, زبان سی پلاس پلاس هستش.
    هم به دلیل قدرتش, و هم به دلیل خیلی چیزهای دیگه.
    منابع آموزشی هم درباره این زبان, مثل نقل و نبات, ریخته!!

  3. #3

    نقل قول: کاربرد های C++‎

    پس شما میگید که اگر یه نفر میخواد رو شروع کنه به یادگیری برنامه نویسی, بره سراغ سی پلاس پلاس؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: کاربرد های C++‎

    پس شما میگید که اگر یه نفر میخواد رو شروع کنه به یادگیری برنامه نویسی, بره سراغ سی پلاس پلاس؟
    سلام.
    اگه می خوای تازه شروع کنی و تا حالا برنامه نویسی نکردی C++‎‎ یکمی سخته به نظر من با چیزی مثل دلفی شروع کنی آسون تر یاد میگیری بعد C++‎‎ رو بهتر می فهمی. من برنامه نویسی رو با QBasic شروع کردم با کتاب سوم دبیستان بعد با اسکریپت تری دی مکس برنامه نوشتم که خیلی خیلی زبان راحتیه. راحت ترین زبان برنامه نویسی که تا حالا دیدم حتی لازم نیست جنس متغیر رو براش تعیین کنی و داخل محیط مکس کار میکنه. بعد با دلفی شروع کردم و مدتی برنامه نوشتم و بعد C++‎‎ رو شروع کردم و الان خیلی راحت تر C++‎‎ رو یاد میگیرم چون حداقل با حلفه ها و if و انواع مختلف داده مشکلی ندارم و تعریف تابع و کلاس رو هم یاد گرفتم. منظورم مفاهیم اولیه ایه که هر زبونی برنامه نویسی داره.

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: کاربرد های اکتیو ایکس در اکسس
    نوشته شده توسط saeedyaz در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 31 مرداد 1389, 10:42 صبح
  2. سوال: نحوه استفاده از sessionدر php و کاربرد های آن
    نوشته شده توسط bob_moj در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 23:00 عصر
  3. مقایسه کامپوننت های دات نت و کاربرد های هر کدام
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 15:46 عصر
  4. از کار انداختن کاربرد های...
    نوشته شده توسط M_Hashemian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 فروردین 1387, 18:23 عصر
  5. مزایا ، معایب و کاربرد های DBExpress و ADO
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1384, 16:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •