نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: برنامه نویسی low level در سی شارپ

  1. #1

    برنامه نویسی low level در سی شارپ

    آیا در C#‎ مانند c میتوان برنامه نویسی سطح پائین انجام داد مثلا برنامه ای بنویسیم که mac address یک کارت شبکه را نمایش بده فکر کنم با جاوا بشه ولی با سی شارپ نمیدونم اگه میشه این کار را کرد لطفا توضیح بدید چطوری؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بله. کلا دست و بال سی شارپ از جاوا باز تر است. :wink:
    یک مثال ساده : بدلایل امنیتی پوینتر ها از جاوا حذف شده است اما در سی شارپ به صورت unmanaged code قابل دسترسی و استفاده هستند.

    با سی شارپ:

    ManagementObjectSearcher query = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration") ; 

    ManagementObjectCollection queryCollection = query.Get();

    foreach( ManagementObject mo in queryCollection )
    {
    MessageBox.Show(mo["MacAddress"].ToStr ing());
    // Print MAC address
    }


    و یا :

    ManagementObjectSearcher query = null; 
    ManagementObjectCollection queryCollection = null;

    try
    {
    query = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration") ;

    queryCollection = query.Get();

    foreach( ManagementObject mo in queryCollection )
    {
    if(mo["MacAddress"] != null)
    {
    Console.WriteLine(mo["MacAddress"].ToS tring());
    }
    }
    }
    catch(Exception ex)
    {
    Console.WriteLine(ex.Source);
    Console.WriteLine(ex.Message);
    }


    مرجع :
    http://www.csharpfriends.com/Forums/...px?PostID=7188

    بدست آوردن مک ادرس با وی بی دات نت :
    http://www.planet-source-code.com/vb...=391&lngWId=10

  3. #3
    ببخشید می خواستم بدونم برای کار با مودم توی #C کی اطلاعات داره .
    می دونم از طریق AT Command ها می شه و برای این کار باید یک سری اطلاعات به پورت مودم مثلا (com3) بصورت سریال بریزیم . راستش کارهای ابتداییشو بلدم مثلا شماره گیری . در واقع می خواستم بدونم کسی یه کم پیشرفته تر بلده؟ مثلا اینکه بتونی یه کاری بکنی موقع شماره گیری ، یک شماره دلخواه تو callerID ی طرف مقابل بیفته یا اصلا چیزی نیفته.

  4. #4
    با این کارمیشه مثلا برای بازیها که احتیاج به سرعت بالا دارن استفاده کرد به جای C++‎
    اگر میشه چرا در تجارت وحرفه ای ها نمی کنند

  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی low level در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط Vahid_Nasiri مشاهده تاپیک
    بله. کلا دست و بال سی شارپ از جاوا باز تر است. :wink:
    یک مثال ساده : بدلایل امنیتی پوینتر ها از جاوا حذف شده است اما در سی شارپ به صورت unmanaged code قابل دسترسی و استفاده هستند.

    با سی شارپ:

    ManagementObjectSearcher query = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration") ; 

    ManagementObjectCollection queryCollection = query.Get();

    foreach( ManagementObject mo in queryCollection )
    {
    MessageBox.Show(mo["MacAddress"].ToStr ing());
    // Print MAC address
    }


    و یا :

    ManagementObjectSearcher query = null; 
    ManagementObjectCollection queryCollection = null;

    try
    {
    query = new ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_NetworkAdapterConfiguration") ;

    queryCollection = query.Get();

    foreach( ManagementObject mo in queryCollection )
    {
    if(mo["MacAddress"] != null)
    {
    Console.WriteLine(mo["MacAddress"].ToS tring());
    }
    }
    }
    catch(Exception ex)
    {
    Console.WriteLine(ex.Source);
    Console.WriteLine(ex.Message);
    }


    مرجع :
    http://www.csharpfriends.com/Forums/...px?PostID=7188

    بدست آوردن مک ادرس با وی بی دات نت :
    http://www.planet-source-code.com/vb...=391&lngWId=10
    برای ویندوزهای 64 بیتی چه طور؟ من میخوام اطلاعات یه usb رو به صورت sector level بخونم، ولی چیزی پیدا نکردم. میخوام در هر ویندوزی جواب بده!
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. Macro security level
    نوشته شده توسط سنبله کار در بخش Access
    پاسخ: 30
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1395, 17:49 عصر
  2. فرق Isolation Level ها با Table_Hint ها
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 12:56 عصر
  3. 3view & expand level
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 12:45 عصر
  4. Low-Level Enumeration With TCP/IP
    نوشته شده توسط Best Programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 02:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •