نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال پارامتر ها از يك سيستم به سيستم ديگه با اينترنت

  1. #1

    Question ارسال پارامتر ها از يك سيستم به سيستم ديگه با اينترنت

    با سلام

    من دارم يك بازي آنلاين دو نفره طراحي ميكنم كه تو اين برنامه من نياز دارم يك سري اطلاعات و پارامترها (در واقع حركت بازيكن ها) رو از طريق اينترنت به سيستم مقابل ارسال و يا دريافت كنم ...

    تا اونجايي كه من فهميدم اين كار رو ميشه با WCF انجام داد .. از دوستان كسي هست بتونه به زبان ساده كمي من رو راهنمايي كنه ؟؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال پارامتر ها از يك سيستم به سيستم ديگه با اينترنت

    سلام دوست عزیز با wcf میشه ایکارو کرد انجوری که من از سوالات فهمیدم فکر کنم باید به صورت asynchronous اطلاعات ارسال باشه در کل بحث جوری نیست که به راحتی بشه بهش پاسخ داد ولی یه نمونه کد براتون میذارم
                    try
    {
    EvalServiceLibrary.Eval eval =
    new EvalServiceLibrary.Eval("helo", "I'm really liking this");

    channel.SubmitEval(eval);
    channel.SubmitEval(eval);

    List<Eval> evals = channel.GetEvals();
    Console.WriteLine("Number of evals: {0}", evals.Count);

    #region async example
    channel.GetEvalsCompleted += new EventHandler<GetEvalsCompletedEventArgs>(channel_G etEvalsCompleted);
    channel.GetEvalsAsync();
    Console.WriteLine("Waiting...");
    Console.ReadLine();
    #endregion

    channel.Close();
    }
    catch (FaultException fe)
    {
    Console.WriteLine("FaultException handler: {0}",
    fe.GetType());
    channel.Abort();
    }
    catch (CommunicationException ce)
    {
    Console.WriteLine("CommunicationException handler: {0}",
    ce.GetType());
    channel.Abort();
    }
    catch (TimeoutException te)
    {
    Console.WriteLine("TimeoutException handler: {0}",
    te.GetType());
    channel.Abort();
    }
    //}
    }
    static void channel_GetEvalsCompleted(object sender, GetEvalsCompletedEventArgs e)
    {
    Console.WriteLine("Number of evals: {0}", e.Result.Count);
    }

تاپیک های مشابه

  1. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 11:16 صبح
  2. ارسال پارامتر به فایل vb
    نوشته شده توسط ghaum در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 24
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 00:11 صبح
  3. ارسال پارامتر از vb به کریستال
    نوشته شده توسط akram در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 31 مرداد 1386, 06:46 صبح
  4. ارسال پارامتر به برناهمه
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آذر 1382, 13:52 عصر
  5. ارسال پارامتر از VB به Crystal Report
    نوشته شده توسط vbstar در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1382, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •