نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    سلام دوستان،من روی فرمم یک picturebox دارم که میخوام یک عکس رو داخلش نمایش بدم ولی نمیخوام که از قبل عکس رو بهش بدم و میخوام زمانیکه دکمه رو فشار دادم بره عکس رو پیدا کنه و داخل picturebox نمایش بده،درواقع میخوام حین اجرا شدن کدهام عکس هم درون picturebox قرار بگیره.

  2. #2

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    pictureBox1.Image = new Bitmap("D:\\a.jpg");

    این کد عسکی رو با نام a در درایو D نمایش میده.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط amirxbest مشاهده تاپیک
    pictureBox1.Image = new Bitmap("D:\\a.jpg");

    این کد عسکی رو با نام a در درایو D نمایش میده.
    من یه پوشه به نام image به روت پروژه اضافه کردم و عکس رو با نام a.jpg داخل اون گذاشتم،چطور میتونم بهش دسترسی داشته باشم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    از این کد استفاده کن:
                pictureBox1.Image = Image.FromFile("image\\a.jpg");

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    از این کد استفاده کن:
                pictureBox1.Image = Image.FromFile("image\\a.jpg");
    ر
    من دقیقا همینکارو کردم یعنی یک پوشه ساختم عکس رو داخلش قرار دادم ولی خطا میده که فایل رو پیدا نمیکنه:
    picturebox.JPG

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    دوست عزیز اگه منظورت اینه که عکس ها رو به ریسورس برنامه اضافه کردین می تونین از این کد زیر استفاده کنین
    فرض می کنیم که یه عکس با نام Sunset.jpg به ریسورس اضافه کردیم


    pictureBox1.Image = Properties.Resources.Sunset;

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mohammaddou مشاهده تاپیک
    ر
    من دقیقا همینکارو کردم یعنی یک پوشه ساختم عکس رو داخلش قرار دادم ولی خطا میده که فایل رو پیدا نمیکنه:
    picturebox.JPG
    سلام
    پوشه رو باید توی محلی که فایل اجرایی برنامه قرار داره، بذاری. در اینجا توی پوشه دیباگ.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    به جبر روزگار تهران هستم.
    پست
    2,718

    نقل قول: قرار گرفتن عکس درون picturebox حین اجرای کدهای برنامه

    دوستان مشکلم حل شد،از همه ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن عکس درون گرید ویو با اندازه کوچک
    نوشته شده توسط hashemi85sep در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 13:39 عصر
  2. سوال: ذخیره کردن عکس درون Picturebox ؟
    نوشته شده توسط farshadvl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 12:35 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 05:05 صبح
  4. سوال: سوال در مورد نحوه قرار گرفتن عکس در قاب؟
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 17:29 عصر
  5. قرار دادن عکس یا متن درون کلیپ بورد
    نوشته شده توسط mohsen_2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1384, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •