نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    با سلام .
    کد HTML:
    f TextBox_Search_Caption.Attributes.Add("onfocus", "return ClearText(TextBox_Search_Caption);");
    کد HTML:
    function ClearText(id)
    {
    
    document.getElementById(id.ClientID).value='';
    }
    میخوام id مربوط به یک textbox رو به یک تابع جاوا اسکریپت بفرستم تا با کلیک موس در اون textbox متن داخلش پاک بشه میشه بگید کد صحیحش چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    بنویسید:

    document.getElementById("<%=textbox1.ClientID %>")

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sarapepors
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    381

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    سلام . مرسی از پاسختون این کد رو میدونم منتها میخوام textbox1 رو با پارمتر به تابعی که شامل این کد هست بفرستم میخوام بدونم در صورتی که textbox1 رو به عنوان پارامتر دریافت کنم اون موقع چطور باید در این کد قرارش بدم ؟و در ضمن کد اولی که نوشتم یعنی ارسال پارامتر صحیح هست یا خیر ؟
    متشکرم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    از this باید استفاده کنید.

    TextBox_Search_Caption.Attributes.Add("onfocus", "return ClearText(this);");

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    یعنی به این صورت باید استفاده بشه؟؟

    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBox_Search_Caption.Attributes.Add("onfocus", "return ClearText(this);");
    }


    ,


    <script type="text/javascript">


    function ClearText(id)
    {

    document.getElementById(id.ClientID).value = '';
    }
    </script>


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    خیر. روش زیر غلطه. دقت کنید this خود شی هست. پس دیگه لازم نیست که از getElemetnbyId استفاده کنید. نکته بعدی clientId یک خصوصیت سروری هست و در کلاینت و جاوااسکریپت شناخته شده نیست.

    <script type="text/javascript">
    function ClearText(id) {
    document.getElementById(id.ClientID).value = ''; }
    </script>

    روش درست:

    <script type="text/javascript">
    function ClearText(control) {
    control.value = ''; } </script>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    ایران
    پست
    113

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    نقل قول نوشته شده توسط d_derakhshani مشاهده تاپیک
    خیر. روش زیر غلطه. دقت کنید this خود شی هست. پس دیگه لازم نیست که از getElemetnbyId استفاده کنید. نکته بعدی clientId یک خصوصیت سروری هست و در کلاینت و جاوااسکریپت شناخته شده نیست.

    <script type="text/javascript">
    function ClearText(id) {
    document.getElementById(id.ClientID).value = ''; }
    </script>

    روش درست:

    <script type="text/javascript">
    function ClearText(control) {
    control.value = ''; } </script>
    مرسی از توضیحاتتون

    کدوم روش بهتره؟
    روش بالا

    یا

    <script type="text/javascript">
    debugger
    function ClearText()
    {


    document.getElementById("<%=txt.ClientID %>").value = '';
    }
    </script>

    و
    <asp:TextBox ID="txt" runat="server" Width="170px" onfocus="return ClearText()">sddafde rstrtrtwrt</asp:TextBox>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ارسال پارامتر به یک تابع جاوا اسکریپت در code behind

    this قابلیت انعطاف بیشتری داره. در حالت استفاده از ClientID شما صرفا محدود به همون یک کنترل می شوید در حالی که this می تونه هر کنترلی(اینجا تکست باکس)باشه.یعنی با یک تابع هر کنترلی که بهش ارسال کنید متن اش رو خالی می کنه.
    از لحاظ کارایی this بهتره اما این کارایی قابل تشخیص نیست.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال مقدار یک سشن به تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط farnaz.saeedi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1390, 19:51 عصر
  2. سوال: ارسال پارامتر از نوع تابع یا ساب
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 09:22 صبح
  3. شناساندن کنترلی مثل gridview به یک تابع جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط fallah_mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 09:04 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 01:34 صبح
  5. دریافت پارامتر از url بوسیله جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط masoode در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 19:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •