نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

  1. #1

    Question نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    در سایت هایی که با php نوشته میشن،چگونه یک لینک دانلود اضافه کنم؟

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    shiraz
    پست
    9

    نقل قول: فوری فوری? php

    سلام دوست عزیز کاش یکم بیشتر توضیح میدادی !
    شما از همون تگ HTML استفاده کن :
    کد HTML:
    <a href="http://yourdomain.com/files/filename.zip">دانلود فایل</a>

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    222

    نقل قول: فوری فوری? php

    سلام دوست عزیز با کد زیر:
      print('<center><b><a href="reg.php">عضويت</a></b></center>');  

    به حای "عضویت" نام لینک رو قرار بده
    به جای"reg.php" آدرس لینک رو قرار بده

  4. #4

    نقل قول: فوری فوری? php

    ممنون از راهنماییتون،
    ولی آدرس لینک اگه از کامپیوتر خودم باشه چی؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: فوری فوری? php

    نقل قول نوشته شده توسط shivagh مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنماییتون،
    ولی آدرس لینک اگه از کامپیوتر خودم باشه چی؟
    نه دیگه .اگه کامپیوتر شما هاست هست می تونی اینکارو بکنی. وگرنه باید فایلت رو روی هاست های رایگان مثل پرشین گیگ و ... بریزی و بعد آدرس اون رو تو لینک قرار بدی. اگر هم هاست خریده باشی که می تونی رو هاستت آپلود کنی و آدرسش رو ضمنی بدی

  6. #6

    نقل قول: فوری فوری? php

    این یک پروژه درسی که به طور غیر واقعی باید قابلیت دانلود داشته باشه!
    نه لینک دانلود!
    ببخشید شاید من بد گفتم!!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: فوری فوری? php

    سوال شما گنگه به نتیجه نمیرسین ، دقیق توضیح بدین اگه جواب درست میخواین !

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: فوری فوری? php

    نقل قول نوشته شده توسط shivagh مشاهده تاپیک
    این یک پروژه درسی که به طور غیر واقعی باید قابلیت دانلود داشته باشه!
    نه لینک دانلود!
    ببخشید شاید من بد گفتم!!!
    شما هر چقدر دوست داری تو پروژه لینک بده. اگر فایلت کنار صفحه فراخوانی باشه میتونی مستقیما اونو فراخوانیکنی. ولی حالا اگر هم الکی آدرس بدی CanNot Find Server میده

  9. #9

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    ببينيد ما ميخوايم توي سايتمون بدون اتصال به اينترنت لينك دانلود داشته باشيم.كه اگه اون لينك دانلود رو ميزنيم بلافاصله شروع به دانلود كنه.نه اين كه لينك بشه به يه صفحه ديگه.از روي سيستمم خودم يه عكس رو مثلا دانلود كنه.مرسي....

  10. #10

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    فکر کنم پس منظورتون آپلود فایل از کامپیوتر هست به سمت سرور درسته ؟؟ (یک نکته رو در نظر داشته باشید که بدون اجازه ی شخص و اینکه شخص بطور دستی فایل رو انتخاب نکنه نمیشه از روی کامپیوترش فایل برداشت !!!! )

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    Cool نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    سلام
    این یه نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    فکر کنم پس منظورتون آپلود فایل از کامپیوتر هست به سمت سرور درسته ؟؟ (یک نکته رو در نظر داشته باشید که بدون اجازه ی شخص و اینکه شخص بطور دستی فایل رو انتخاب نکنه نمیشه از روی کامپیوترش فایل برداشت !!!! )
    نه من دقیقا منظورم همون دانلود بود!

  13. #13

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    نه من دقیقا" منظورم همون دانلود بود!!!!!
    ممنون میشم راهنماییم کنید!

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    نقل قول نوشته شده توسط shivagh مشاهده تاپیک
    نه من دقیقا" منظورم همون دانلود بود!!!!!
    ممنون میشم راهنماییم کنید!
    لینک دانلود رو که گذاشتم دیدید؟

  15. #15

    نقل قول: نحوه تولید لینک دانلود در PHP

    نه ببینید آپلود که یعنی گذاشتن فایل رو سرور!!
    من منظورم اینه که یه فایل رو دانلود کنه!یعنی وقتی کاربر روی لینک کلیک میکنه بلافاصله دانلود شروع بشه! یعنی همون صفحه save یا open with بیاد!
    فقط فرقش اینه که این پروژه تحت ویندوز هستش نه تحت وب!
    ممنون میشم راهنماییم کنید!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه گذاشتن لینک دانلود برای فایل فلش
    نوشته شده توسط mta.sce در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:57 عصر
  2. سوال: تولید لینک غیر مستقیم دانلود
    نوشته شده توسط MohsenTi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 20 مهر 1389, 11:22 صبح
  3. تولید لینک غیر مستقیم دانلود
    نوشته شده توسط MohsenTi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 مهر 1389, 21:02 عصر
  4. سوال: لینک دانلود php
    نوشته شده توسط markarian در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 08:42 صبح
  5. فوری-->درخواست لینک دانلود نرم افزار LEX برای تولید Lexical Analyzer
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 اردیبهشت 1386, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •