نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ایجاد Collapsible Menu

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Gold_cpp
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    github
    پست
    90

    Question ایجاد Collapsible Menu

    سلام دوستان

    توی css میاییم میگیم که اگر
    کد HTML:
    li:hover ul{
    dispaly:block;
    }
    حالا با jq میخوام کاری کنم که اگر li کلیک شد آنگاه برای ul های داخلش dispaly:block; بشه ، باید چکار کنم ؟؟

    برای توضیح بیشتر میخوام این منو رو که ساختم با کلیک کار کنه باید چکار کنم ؟؟
    http://masoud.xzn.ir/leecher/files/menu.zip
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 23 اردیبهشت 1391 در 16:18 عصر دلیل: ادغام دو پست متوالی

  2. #2

    نقل قول: ایجاد Collapsible Menu

    سلام.
    کافیه تا بدین شکل عمل کنید:

    $(function () {
    $('div.menu > ul > li > a').click(function () {
    $(this).next('ul').show();
    return false;
    });
    });


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ایجاد tab menu در نرم افزار با C#‎ همراه با ضربدر بستن فرم
    نوشته شده توسط smh1363 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1390, 19:25 عصر
  2. ایجاد منو(menu) گرافیکی در سی
    نوشته شده توسط Arash m در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 مرداد 1389, 16:54 عصر
  3. ایجاد Dynamic Menu!
    نوشته شده توسط sarasara در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 13 آبان 1385, 12:42 عصر
  4. باز کردن popup menu در VB6 بدون ایجاد فریم در فرمها
    نوشته شده توسط mkbo_webmaster در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 اردیبهشت 1385, 04:16 صبح
  5. ایجاد منو بدون استفاده از menu editor
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 15 مرداد 1384, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •