صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 119

نام تاپیک: مشکل در متد insert در نتبینز

  1. #1

    Post مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.
    اساتید محترم میشه راجع به کد من یه نظری بدید؟؟
    مشکل اینه که توی متد insert، تکس باکس من یعنی همون jtextfield1 رو شناسایی نمیکنه خودم میدونم که خیلی ساده ست ولی خوب من نمیدونم چه کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    با تشکر فراوان.


    import java.sql.*;

    public class ConnectionSql {
    private static Connection cn;
    private static Statement st;

    ResultSet rs;
    public ConnectionSql() {
    Connect();
    }

    public static void Connect()
    {
    try
    {
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    cn = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");

    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    // NewJFrame jframe initComponents()
    public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sql="Insert into T_Film (name,family) values('%s','%s')";
    sql=String.format(sql,jTextfield1.gettext,jTextfie ld2.gettext);
    rs = st.execute(sql);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    فک میکنم توی کدم یه مشکلی ایجاد شده دوباره میزارم


    import java.sql.*;

    public class ConnectionSql {
    private static Connection cn;
    private static Statement st;

    ResultSet rs;
    public ConnectionSql() {
    Connect();
    }

    public static void Connect()
    {
    try
    {
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    cn = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");

    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    // NewJFrame jframe initComponents()
    public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sql="Insert into T_Film (name,family) values('%s','%s')";
    sql=String.format(sql,jTextfield1.gettext,jTextfie ld2.gettext);
    rs = st.execute(sql);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.
    اینو امتحان کنید.

    import java.sql.*;

    public class ConnectionSql {
    private static Connection cn;
    private static Statement st;

    ResultSet rs;
    public ConnectionSql() {
    Connect();
    }

    public static void Connect()
    {
    try
    {
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    cn = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");

    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    // NewJFrame jframe initComponents()
    public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sql="Insert into T_Film (name,family) values('%s','%s')";
    sql=String.format(sql,jTextfield1.getText(),jTextf ield2.getText());
    rs = st.execute(sql);
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.

    اشتباه اینجاست که شما خاصییت gettext رو اشتباه میزنی!!

    شما اینطوری میزنی .jTextfield1.gettext

    باید به این شکل باشه ! jTextfield1.getText()

    به بزرگی حروف و پرانتز اخر توجه کن

  5. #5

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اساتید مشکل من این بود که به component ها دسترسی نداشتم که با کد زیر کد حل شد الان به جایی که ستاره گذاشتم گیر میده



    package movimaneger;

    import java.sql.*;
    import javax.sql.*;
    public class ConnectionSql {
    private static Connection cn;
    private static Statement st;

    private static ResultSet rs;
    public ConnectionSql() {
    Connect();
    }

    public static void Connect()
    {
    try
    {
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    cn = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    // NewJFrame jframe initComponents()
    public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    NewJFrame nf=new NewJFrame();
    nf.setSize(600,800);
    String sql="Insert into T_Film (name,family) values('%s','%s')";
    sql=String.format(sql,nf.txtname.getText(),nf.txtf amily.getText(),());
    *********** rs = st.execute(sql);
    rs.close();
    st.close();
    cn.close();
    }
    }



  6. #6

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    کد شما قسمت های دیگه ای نداره؟
    یعنی شما دقیقا همین کدی که اینجا گذاشتی رو اجرا میکنی؟!

  7. #7

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    آقا الان دیگه خطایی نداره ولی
    عمل درج هم انجام میشه ولی یه رکورد خالی درج میکنه
    حتی اون بایین هم میگه یه رکورد درج شد ولی عملا توی جدولم یه رکورد خالی درج میکنه
    تغییراتی که اعمال کردم

     public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    NewJFrame nf=new NewJFrame();
    nf.setSize(600,800);
    st = cn.createStatement();
    String sql="Insert into T_Film (name_film,name_kargardan,tarikhe_sakht,radeie_sen i,bazigaran)"+
    "values('%s','%s','%s','%s','%s')";
    sql=String.format(sql,nf.txtfilm.getText(),nf.txtk argardan.getText()
    ,nf.txtsakht.getText(),nf.txtradeseni.getText(),nf .txtbazigar.getText());
    boolean result=st.execute(sql);
    System.out.println("ik record sabt shod");
    st.close();
    cn.close();
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    توی کدی که من میبینم، هیچ مقداری توی دیتابیس ست نمیشه.
    چون موقعی که عمل Insert انجام میشه، TextField ها هیچ مقداری ندارن.
    اصلا این txtradeseni و txtbazigar کجای کد شما به JFrame اضافه شده؟

    اگه میشه کل کدهای این برنامه رو اینجا قرار بدید نه یه تیکشو.

  9. #9

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    میدونم که به جای بولین باید ResultSetباشه ولی میگه که نوع اون را عوض کن
    st.executeUpdate(sql);


    هر چیه مشکل اینجاست

  10. #10

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    استاد کل نداره من میخام یه درج ساده توی sql server2005 بکنم که همش به یه جا گیر.
    برنامه خیلی ساده ست.
    اینم میدونم که رده سنی باید از datetime باشه ولی فعلا به همین هم گیر میده تا برسه به datetime

  11. #11

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ولی خوب محض اطلاع شما از دیزاین آماده ی نت بینز استفاده کردم ینی درگ کردم.

  12. #12

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    پس اولا متد insert باید توی رویداد کلیک Bottonتون فراخوانی بشه(نه جای دیگه).
    دوما موقعی که روی Button کلیک میکنید ، اگه توی TextّFieldهاتون چیزی ننوشته باشید، توی دیتابیس رکورد خالی ثبت میشه. پس مطمئن بشید که موقع کلیک توی TextFieldها چیزی نوشته باشید حتما.

  13. #13

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    من دوتاش هم رعایت کردم در ضمن مطمئن هستم که متن رو وارد میکنم مگه میشه چیزی ننویسم و توقع درج داشته باشم
    من از جاوا زیاد سر در نمیارم ولی دیگه اینا میدونم که وقتی چیزی ننوشتم بس چیزی هم درج نمیشه
    متن رو داخل تکس باکس وارد میکنم ولی رکورد خالی درج میشه
    وقتی دیباگ میکنم خطای زیرو بهم میده

    Not able to submit breakpoint LineBreakpoint Object.java : 224, reason: Breakpoint belongs to disabled source root 'C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_04\src.zip'. See Window/Debugging/Sources.
    Invalid LineBreakpoint Object.java : 224
    User program running

  14. #14

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اینم نتیجه ی اجرام:

    init:
    deps-jar:
    compile:
    run:
    ik record sabt shod
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 1 minute 36 seconds)

  15. #15

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    پس اگه میشه، تمام کدهای بر نامه رو اینجا بذارید که ببینیم.
    همه ی کد ها، حتی کدهایی رو که خود NetBeans به پروژه اضافه کرده.

  16. #16

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اولا مرسی از توجه تون

    این کدای دیزاین:

    /*
    * NewJFrame.java
    *
    * Created on May 12, 2012, 8:46 AM
    */

    package movi_manager;

    import java.util.logging.Level;
    import java.util.logging.Logger;

    /**
    *
    * @author leily
    */
    public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame {

    /** Creates new form NewJFrame */
    public NewJFrame() {
    initComponents();
    }

    /** This method is called from within the constructor to
    * initialize the form.
    * WARNING: Do NOT modify this code. The content of this method is
    * always regenerated by the Form Editor.
    */
    // <editor-fold defaultstate="collapsed" desc="Generated Code">
    private void initComponents() {

    txtbazigar = new javax.swing.JTextField();
    jLabel5 = new javax.swing.JLabel();
    txtradeseni = new javax.swing.JTextField();
    jLabel4 = new javax.swing.JLabel();
    txtsakht = new javax.swing.JTextField();
    jLabel3 = new javax.swing.JLabel();
    txtkargardan = new javax.swing.JTextField();
    jLabel2 = new javax.swing.JLabel();
    txtfilm = new javax.swing.JTextField();
    jLabel1 = new javax.swing.JLabel();
    jButton1 = new javax.swing.JButton();
    jButton2 = new javax.swing.JButton();
    jButton3 = new javax.swing.JButton();
    jButton4 = new javax.swing.JButton();

    setDefaultCloseOperation(javax.swing.WindowConstan ts.EXIT_ON_CLOSE);

    jLabel5.setText("بازیگر :"); // NOI18N

    jLabel4.setText("رده ی سنی :"); // NOI18N

    jLabel3.setText("تاریخ ساخت‌:"); // NOI18N

    jLabel2.setText("نام کارگردان :"); // NOI18N

    jLabel1.setText("نام فیلم : "); // NOI18N

    jButton1.setText("insert");
    jButton1.addActionListener(new java.awt.event.ActionListener() {
    public void actionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    jButton1ActionPerformed(evt);
    }
    });

    jButton2.setText("Delete");

    jButton3.setText("update");

    jButton4.setText("export");
    jButton4.addActionListener(new java.awt.event.ActionListener() {
    public void actionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    jButton4ActionPerformed(evt);
    }
    });

    javax.swing.GroupLayout layout = new javax.swing.GroupLayout(getContentPane());
    getContentPane().setLayout(layout);
    layout.setHorizontalGroup(
    layout.createParallelGroup(javax.swing.GroupLayout .Alignment.LEADING)
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addContainerGap(66, Short.MAX_VALUE)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.LEADING)
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createParallelGroup(javax.swing.GroupLayout .Alignment.TRAILING, false)
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(txtbazigar)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel5))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(txtradeseni)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel4))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(txtsakht)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel3))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(txtkargardan)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel2))
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(txtfilm, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, 197, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addComponent(jLabel1)))
    .addGroup(javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILI NG, layout.createSequentialGroup()
    .addComponent(jButton3)
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.UNRELATED)
    .addComponent(jButton2)
    .addGap(31, 31, 31)
    .addComponent(jButton1))
    .addComponent(jButton4, javax.swing.GroupLayout.Alignment.TRAILING))
    .addContainerGap())
    );
    layout.setVerticalGroup(
    layout.createParallelGroup(javax.swing.GroupLayout .Alignment.LEADING)
    .addGroup(layout.createSequentialGroup()
    .addGap(22, 22, 22)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel1)
    .addComponent(txtfilm, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel2)
    .addComponent(txtkargardan, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel3)
    .addComponent(txtsakht, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel4)
    .addComponent(txtradeseni, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addPreferredGap(javax.swing.LayoutStyle.Component Placement.RELATED)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jLabel5)
    .addComponent(txtbazigar, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE, javax.swing.GroupLayout.DEFAULT_SIZE, javax.swing.GroupLayout.PREFERRED_SIZE))
    .addGap(26, 26, 26)
    .addGroup(layout.createParallelGroup(javax.swing.G roupLayout.Alignment.BASELINE)
    .addComponent(jButton1)
    .addComponent(jButton2)
    .addComponent(jButton3))
    .addGap(18, 18, 18)
    .addComponent(jButton4)
    .addContainerGap(71, Short.MAX_VALUE))
    );

    pack();
    }// </editor-fold>

    private void jButton1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    try {
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.insert();
    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }

    }

    private void jButton4ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    Export1 e1=new Export1();
    e1.web();
    }

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String args[]) {
    java.awt.EventQueue.invokeLater(new Runnable() {
    public void run() {
    new NewJFrame().setVisible(true);
    }
    });
    }

    // Variables declaration - do not modify
    private javax.swing.JButton jButton1;
    private javax.swing.JButton jButton2;
    private javax.swing.JButton jButton3;
    private javax.swing.JButton jButton4;
    private javax.swing.JLabel jLabel1;
    private javax.swing.JLabel jLabel2;
    private javax.swing.JLabel jLabel3;
    private javax.swing.JLabel jLabel4;
    private javax.swing.JLabel jLabel5;
    public javax.swing.JTextField txtbazigar;
    public javax.swing.JTextField txtfilm;
    public javax.swing.JTextField txtkargardan;
    public javax.swing.JTextField txtradeseni;
    public javax.swing.JTextField txtsakht;
    // End of variables declaration

    }

  17. #17

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    /*
    * To change this template, choose Tools | Templates
    * and open the template in the editor.
    */

    package movi_manager;
    import java.sql.*;
    import javax.sql.*;

    public class ConnectionSql {
    private static Connection cn;
    private static Statement st;
    ResultSet rs;

    public ConnectionSql() {
    Connect();
    }

    public static void Connect()
    {
    try
    {
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    cn = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");

    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }
    public static void insert() throws Exception{
    Connect();
    NewJFrame nf=new NewJFrame();
    nf.setSize(600,800);
    st = cn.createStatement();
    String sql="Insert into T_Film (name_film,name_kargardan,tarikhe_sakht,radeie_sen i,bazigaran)"+
    "values('%s','%s','%s','%s','%s')";
    sql=String.format(sql,nf.txtfilm.getText(),nf.txtk argardan.getText()
    ,nf.txtsakht.getText(),nf.txtradeseni.getText(),nf .txtbazigar.getText());
    int rs= st.executeUpdate(sql);
    System.out.println("ik record sabt shod");
    st.close();
    cn.close();
    }
    }

  18. #18

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز


    package movi_manager;

    import java.awt.Desktop;
    import java.io.IOException;
    import java.net.URI;
    import java.net.URISyntaxException;


    public class Export1 {
    public void web() {
    try {
    String pageAddress = "c:/java.htm";
    URI uri = new URI(pageAddress);
    Desktop.getDesktop().browse(uri);
    } catch (IOException ex) {
    ex.printStackTrace();
    } catch (URISyntaxException ex) {
    ex.printStackTrace();
    }
    }
    }

  19. #19

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اینم main

    /*
    * To change this template, choose Tools | Templates
    * and open the template in the editor.
    */

    package movi_manager;

    /**
    *
    * @author leily
    */
    public class Main {

    /**
    * @param args the command line arguments
    */
    public static void main(String[] args) {
    new NewJFrame().show();
    }

    }

  20. #20

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    همونطور که فکر میکردم موقع Insert از همه ی TextField ها مقدار خالی خونده میشه.
    این دو متد رو اینطوری که من نوشتم بنویسید. انشاالله درست میشه.
    private void jButton1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {
    try {
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.insert(txtfilm.getText(), txtkargardan.getText(), txtsakht.getText()
    , txtradeseni.getText(), txtbazigar.getText());
    } catch (Exception ex) {
    }

    }


    public static void insert(String film, String kargardan, String sakht, String radeseni, String bazigar) throws Exception {
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sql = "Insert into T_Film (name_film,name_kargardan,tarikhe_sakht,radeie_sen i,bazigaran)"
    + "values('%s','%s','%s','%s','%s')";
    sql = String.format(sql, film, kargardan, sakht, radeseni, bazigar);
    int rs = st.executeUpdate(sql);
    System.out.println("ik record sabt shod");
    st.close();
    cn.close();
    }

  21. #21

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مرسی یه دنیا ممنون اجرا شد استاد
    دست شما درد نکنه

  22. #22

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    آقا هر کی هستی انشاالله که توی زندیگیت موفق باشی که به فکر دیگران هم هستی توی دانشگاه ها که از یکی سوال میبرسی طرف فکر میکنه الان میخای ارث بدرشا ازش بگیری نباید لام تا کام حرف بزنه
    بازم مرسی که کمک کردی.

  23. #23

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خواهش میکنم.
    من استاد نیستم.
    موفق باشی

  24. #24

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مجددا سلام
    من همین مشکل رو تو متد updateو delete هم دارم ینی بازم هیچ خطایی نمیده مسیج باکس هم نمایش داده میشه ولی حذف یا update عملا انجام نمیشه
    اساتید ببخشید میدونم خیلی مزاحمت ایجاد میکنم ولی خوب چه کنم مجبورم

    اگه امکانش هست یه نگاه به کدم بندازید.

          public static void Delete(String film) throws Exception{
    Connect();
    st=cn.createStatement();
    String sqld="delete from T_Film where name_film='%s'";
    String.format(sqld,film);
    st.executeUpdate(sqld);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "حذف شد");
    st.close();
    cn.close();
    }
    public static void update(String film,String bazigar) throws Exception{
    Connect();
    st=cn.createStatement();
    String sqlu="update T_Film set bazigaran='%s' where name_film='%s'" ;
    String.format(sqlu, film,bazigar);
    st.executeUpdate(sqlu);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "به روز رسانی شد.");
    st.close();
    cn.close();
    }




     private void jButton4ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    try {
    // TODO add your handling code here:delete
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.Delete(txtfilm.getText());
    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }
    }


     private void jButton5ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    try {
    // TODO add your handling code here:update
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.update(txtfilm.getText(), txtbazigar.getText());
    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }
    }

  25. #25

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام دوستان منم همین مشکلا دارم ممنون میشیم اگه یکی جواب بده.

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    شما باید از تابع st.executeUpdate(sql) استفاده کنی.

  27. #27

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. اگه دقت کرده باشین استفاده کردم

  28. #28

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام دوستان من تازه عضو این سایت شدم خیلی هم وصفشا شنیده بودم برام خیلی جالبه تا الان 137 نفر از این جا دیدن کردن ولی هنوز کسی جواب نداده
    ما همچنان منتظریم که یکی از بیننده ها جواب ما را بده و بی تفاوت از اینجا نگذره امیدوارم یکی بیاد و یه جواب مفید بده
    منتظریم.

  29. #29

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.
    هیشکی جواب ما رو نمیده؟؟؟؟؟؟؟

  30. #30

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خوب بیننده های ما به 233 نفر هم رسیده ولی هنوز خبری از جواب نیست.
    خیلی ممنون از این همه لطفی که دارین شرمنده میکنید ما رو از این همه جواب.
    ما همچنان منتظریم ببینیم کی قراره جواب بده.

  31. #31

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    این متد رو اینطوری بنویسید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه:
    private void jButton4ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    try {
    // TODO add your handling code here:delete
    ConnectionSql.Delete(txtfilm.getText().trim());
    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }
    }

  32. #32

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام استاد
    حل نشد

  33. #33

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    چرا نتبینز این همه اذیت میکنه؟

  34. #34

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ظاهرا هیچ مشکلی توی کدهاتون نیست. اگرم مشکلی باشه یا توی وارد کردن اطلاعات هست، یا توی دیتابیستون.
    واقعا ممکنه ده ها دلیل برای اینطور مشکلات وجود داشته باشه. و برای من سخته که از اینجا مشکل رو تشخیص بدم.
    حالا ایندفعه پیشنهاد من اینه که بعد از
    String.format(sqlu, film,bazigar);

    با متد
    System.out.println(sqlu);

    چک کنید ببینید مقدار متغییر sqlu چیه. شاید به هر دلیلی، sqlu حاوی دستور درستی برای update یا delete نباشه.

  35. #35

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    فک نکنم توی دیتابیسم مشکلی باشه وگرنه insert نمیشد درست نمیگم؟؟؟؟؟ ارتباط هم که برقرار شده.
    بازم نشد

    این خروجی منه:

    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to C:\Users\leily\Documents\NetBeansProjects\movi_man ager_1\build\classes
    compile:
    run:
    update T_Film set bazigaran='%s' where name_film='%s'
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 1 minute 31 seconds)

  36. #36

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خوب slqu از نوع string هستش، مگه نه اینکه باید از نوع رشته باشه
    تنها جایی که خطا میده همون ResultSet که میگه نوع اون را عوض کن مثل همون insert ولی خوب تو درج هم که نوعش عوض کردم مشکلی پیش نیومد.

  37. #37

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اینم خروجیه دیباگ:

    Listening on 50012
    Not able to submit breakpoint LineBreakpoint Object.java : 224, reason: Breakpoint belongs to disabled source root 'C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_04\src.zip'. See Window/Debugging/Sources.
    Invalid LineBreakpoint Object.java : 224
    Not able to submit breakpoint LineBreakpoint Main.java : 11, reason: No source root found for URL 'file:/C:/Users/leily/Documents/NetBeansProjects/student/src/student/Main.java', verify the setup of project sources.
    Invalid LineBreakpoint Main.java : 11
    User program running
    User program finished

  38. #38

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببخشید الان خروجی دیباگم اینه:

    Listening on 50073
    Not able to submit breakpoint LineBreakpoint Object.java : 224, reason: Breakpoint belongs to disabled source root 'C:\Program Files\Java\jdk1.6.0_04\src.zip'. See Window/Debugging/Sources.
    Invalid LineBreakpoint Object.java : 224
    User program running

  39. #39

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اگه System.out.println(sqlu); رو بعد از String.format(sqlu, film,bazigar); نوشتید و خروجیتون این شده:
    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to C:\Users\leily\Documents\NetBeansProjects\movi_man ager_1\build\classes
    compile:
    run:
    update T_Film set bazigaran='%s' where name_film='%s'
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 1 minute 31 seconds)

    خب اگه این دو متد رو اینطوری بنویسید ، به احتمال خیلی زیاد مشکل حل میشه.
    public static void Delete(String film) throws Exception {
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sqld = "delete from T_Film where name_film='%s'";
    sqld = String.format(sqld, film);
    st.executeUpdate(sqld);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "حذف شد");
    st.close();
    cn.close();
    }

    public static void update(String film, String bazigar) throws Exception {
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sqlu = "update T_Film set bazigaran='%s' where name_film='%s'";
    sqlu = String.format(sqlu, film, bazigar);
    st.executeUpdate(sqlu);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "به روز رسانی شد.");
    st.close();
    cn.close();
    }

    اشتباه خیلی کوچیک ولی تاثیر گذاری کردید.
    اگه با این تغییر مشکل حل بشه، همونطور که حدس زده بودم، مشکل از متغییر sqlu و sqld بوده. که حاوی مقدار درستی برای انجام update و delete نبوده.

    البته یه نگاهی هم به این بندازید:
    sqlu = String.format(sqlu, film, bazigar);

    ببینید جای bazigar و film جابه جا نشده؟ اگه شده درستش کنید.

    اگه بازم مشکل وجود داشت، بگید تا شاید راه دیگه ای پیدا کردیم.

  40. #40

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    استاد متد حذف درست شد اما به روزرسانی نه.
    جای فیلم و بازیگر رو هم چک کردم درست بود. حتی به صورت برعکس هم تست کردم ولی بازم جواب نداد.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 19:20 عصر
  2. مشکل در دستور Insert
    نوشته شده توسط pershia در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 10:06 صبح
  3. مشکل با دستور INSERT
    نوشته شده توسط melika-leyla در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 16:07 عصر
  4. مشکل با متد showdialog
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 17:30 عصر
  5. مشکل با متد execute
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •