صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 119

نام تاپیک: مشکل در متد insert در نتبینز

  1. #41

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مرسی استاد مرسی دست شما درد نکنه خیلی خیلی ممنون

  2. #42

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خواهش میکنم.
    این یعنی update هم درست شد؟

  3. #43

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    نه درست نشده بابت deleteبود

  4. #44

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    هر مشکلی هست توی این خطه:
    String sqlu = "update T_Film set bazigaran='%s'  where name_film='%s'";

    یا شاید توی جدول T_Film
    یه اشتباهی توی این دوتا هست ولی نمیدونم چیه.

  5. #45

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببینم میتونم درست کنم یا نه در غیر این صورت دوباره مزاحم اساتید محترم میشم

  6. #46

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    امیدوارم درست بشه. موفق باشید.

  7. #47

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. ولی درست نشد حالا باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
    کلی فیلم و pdf دانلود کردم ولی هیچ کدوم به کارم نیومد.

  8. #48

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    حق با شماست به جای خطی که اشاره کردید کد زیر رو گذاشتم اجرا شد ینی به روز رسانی شد اشکال توی %s هستش ولی خوب نمیدونم باید چطور رفع کنم؟؟؟

    update T_Film set bazigaran='mohammadi' where name_film='ssss';

  9. #49

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اینطوری بنویسید. ببینید درست میشه یا نه.
     public static void update(String film, String bazigar) throws Exception {
    Connect();
    st = cn.createStatement();
    String sqlu = "update T_Film set bazigaran='" + bazigar + "' where name_film='" + film + "'";
    st.executeUpdate(sqlu);
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "به روز رسانی شد.");
    st.close();
    cn.close();
    }


    فقط چک کنید ببینید جای bazigar و film رو اشتباه ننوشته باشم.

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مقدار متغیر film و bazigar رو از وررودی میگیرید؟
    امکان داره توی ورودی مقدار نامناسب برای این دو متغیر وارد بشه، مثلا مقدار دارای ' باشه و ...
    این خط رو قبل از executeUpdate بزارید ببینید خروجی چی میشه:
    System.out.println(sqlu);

  11. #51

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. بله از jtextfield دریافت میکنم ،دستی مشکلی ندارم با تکس باش updateنمیکنه
    اینم اجرا بعد از گفته ی شما:

    init:
    deps-jar:
    compile:
    update T_Film set bazigaran='l' where name_film='sss'
    debug:
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 2 minutes 12 seconds)

  12. #52

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببخشید من به جای کاربر قبلی جواب دادم آخه مشکله منم همینه با اجازه ی arezo1174 کداشا کپی کردم هر کاری که این خانم گفته منم کردم ولی همچنان مشکل برطرف نشده.

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.
    در واقع مشکل اینه که بعد از اجرای این کد دیتابیس update نمیشه ؟

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام.
    در واقع مشکل اینه که بعد از اجرای کد دیتابیس update نمی شه؟
    منظورت از اینکه "دستی مشکل ندارم" چیه؟

  15. #55

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام
    چه خوب که همه هستن
    اولا اینکه اشکال نداره همون جور هم که بیداست این یه سایت open source
    بعدم خوشحالم که یه عده دارن مطلب رو دنبال میکنن.
    بله آقا خروجی منم همین بود، بله update نمیشه در ضمن اگه مطالب قبلی رو خونده باشین با کمک spaiderman حذف و درج رو انجام دادیم ینی مشکلی توی ارتباط با sql نیست.

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    این طور که به نظر می رسه کد مشکلی نداره.
    از چه دیتابیسی استفاده می کنید.
    سعی کنید خروجی ای که توی قسمت قبل گفتم رو مستقیما توی دیتابیس اجرا کنید.
    آیا trigger ی برای update توی دیتابیس تعریف کردید؟

  17. #57

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    sql server2005
    نه از تریگر استفاده نکردم.

  18. #58

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    منظورتون از اینکه مستقیم توی دیتابیس استفاده کنم چیه؟
    ینی توی sql server تو قسمت new query اجرا کنم؟

  19. #59

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اگه منظور شما همینه که من اینا اجرا کردم مشکلی هم نبوده


    update T_Film set bazigaran='mohammadi' where name_film='y'


    اینم خروجی

    (1 row(s) affected)

  20. #60

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    وگرنه اگه امکانش هست یکم راهنمایی کنید چون من روش دیگه ای بلد نیستم

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    بله همونجا.
    البته یه نکته. ممکنه مشکل از کدی باشه که کپی کردید. سعی کنید خط
            String sqlu = "update T_Film set bazigaran='%s'  where name_film='%s'";

    رو خودتون دستی بنویسید.
    ممکنه به جای ' اشتباها ` (کلید بالای tab) استفاده شده باشه.

  22. #62

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببخشید این وسط من یه پارازیت بندازم.
    اگه بخوایم که نتیجه را در یه jtable مشاهده کنیم باید چه کار کنیم؟ مثلا بخوایم که درج رو در jtable ببینینم که درج شده یا نه چکار باید بکنیم؟نیازی به کدنویسی داره یا اینکه میشه از طریق property باید تنظیمات خاصی را انجام بدیم؟

  23. #63

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    دستی هم وارد کردم درست بود نه مطمئن هستم که سینگل کوتیشن میگیرم
    'دسته'
    مشکل تو همون %s شک ندارم.

  24. #64
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مشکل دیگه ای که به ذهن من می رسه اینه که ممکنه رشته ای که توی textfield در ج می شه از نظر کدینگ با مقداری که توی دیتابیس برای name_film ذخیره شده متفاوت باشه. در مورد متد حذف هم مقدار رو با textfield می گیرید؟

  25. #65

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    بله از طریق همون jtextfield هم درج و هم حذف میکنم.

  26. #66

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    توی نتبینز که از نوع stringتعریف شده، تو sql هم ncharتعریف کردم
    هر دو از نوع رشته ست.

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    به نظر من کد مشکلی نداره!!
    ممکنه تکراری باشه اما این کار ها رو به ترتیب انجام یدید :
    1- کدی که مقدار sqlu رو توی خروجی چاپ می کنه اجرا کنید.
    System.out.println(sqlu);

    2- خروجی رو کپی کنید و بعد عینا داخل new query بزارید.
    3- حالا query رو اجرا کنید.

  28. #68

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    حضار محترم منم هستم سوال پرسیدم به منم توجه کنید افسرده میشم

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    jtable توی فرم موجوده ؟
    یعنی می تونی اطلاعات حال حاضر دیتابیس رو توش ببینی ؟

  30. #70

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    بله درگ کردم

  31. #71

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    نه نمیتونم ببینم یعنی تنظیمات لازم را نمیدونم میدونم توی C#‎ روی دیتاگردویو کلیک راست میکنی و یک سری مراحل رو طی میکنی تا با بانک ارتباط برقرار بشه ولی اینجا نمیدونم باید چه کار کرد؟؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    یه نکته دیگه!!
    این قسمت رو به کمک
    spiderman200700 به کد اضافه کردید :
    private void jButton4ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    try {
    // TODO add your handling code here:delete
    ConnectionSql.Delete(txtfilm.getText().trim());
    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame.class.getName()).log(Le vel.SEVERE, null, ex);
    }
    }



    در مورد کلید insert هم این کار انجام شد ؟ (به وجود trim دقت کنید!!)

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    من الان به netBeans دسترسی ندارم و دقیقا نمی تونم بگم که چی کار کنی. با یه کم سرچ می تونی tutorial مناسبو (!) پیدا کنی.

  34. #74

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببخشید یه سوال؟؟
    توی نتبینز گاهی بعد از اجرا توی قسمت دیزاین بعضی از خطا خاکستری میشه خطی که خودم نوشتم مثل این میمونه که قفل کرده هیچ تغییری نمیزاره بدیم تو این مواقع چه کار کنیم؟؟
    مرسی از جواب هایی که دادین.
    تشکر.

  35. #75

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    tutorial ی که فرمودین چی هست؟؟؟

  36. #76

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مرسی از اساتیدی که تا الان ما رو همراهی کردن

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    tutorial ی که فرمودین چی هست؟؟؟
    منظورم از tutorial (در جواب سوال قبلی sharifip) همون آموزش گام به گام خودمونه !!!!
    توی نتبینز گاهی بعد از اجرا توی قسمت دیزاین بعضی از خطا خاکستری میشه خطی که خودم نوشتم مثل این میمونه که قفل کرده هیچ تغییری نمیزاره بدیم تو این مواقع چه کار کنیم؟؟
    خیلی وقته با netbeans کار نکردم ولی فکر می کنم در اون حالت برنامه باید در حال اجرا باشه. برای اینکه بتونید کد رو تغییر بدید باید اجرای برنامه متوقف باشه.
    یا اینکه ممکنه اون بخش از کد دارای وابستگی هایی باشه که تغییرش در برنامه خطا ایجاد می کنه. میشه در قسمت دیزاین گرافیکی تغییر رو اعمال کرد.

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    مشکل insert حل شد ؟

  39. #79

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    بله حل شده قبلا با استاد spaiderman حل کردیم.

  40. #80

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    برنامه در حال اجرا نیست میدونم اینا

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 19:20 عصر
  2. مشکل در دستور Insert
    نوشته شده توسط pershia در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 10:06 صبح
  3. مشکل با دستور INSERT
    نوشته شده توسط melika-leyla در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 16:07 عصر
  4. مشکل با متد showdialog
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 17:30 عصر
  5. مشکل با متد execute
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •