صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 119 از 119

نام تاپیک: مشکل در متد insert در نتبینز

  1. #81

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    این کار رو که تو پست 49 گفتم، انجام دادید؟
     public static void update(String film, String bazigar) throws Exception {

    Connect();

    st = cn.createStatement();

    String sqlu = "update T_Film set bazigaran='" + bazigar + "' where name_film='" + film + "'";

    st.executeUpdate(sqlu);

    JOptionPane.showMessageDialog(null, "به روز رسانی شد.");

    st.close();

    cn.close();

    }

  2. #82

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. اشکال کار یافتم استاد این بار به sqlu ربطی نداشت من وقتی format مینوشتم اتوماتیک خودش برام میزد و منم همون رو قبول میکردم نگو جای فیلم و بازیگر باهم جا به جاست، جابهجا که کردم خودش درست
    ممنونم از همتون به از استاد spaiderman که منا تحمل میکنه و صبورانه جواب میده

    sqlu = String.format(sqlu, bazigar,film);

  3. #83

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام مجدد به همه ی اساتید محترم
    این مطلب هم برای کاربر sharifip مفیده و هم من

    در رابطه با jtable که بر نمیشه و بنجره ای ظاهر میشه تحت عنوان Result set Type is TYPE_FORWARD_ONLY

    اساتید باور کنید من اول همه ی تلاشم رو میکنم که خودم حلش کنم وقتی دیگه به بن بست میخورم اینجا میام(تنبل نیستم) ینی حاضر و آماده هیچی رو نمیخام
    با عرض شرمندگی به کدم نگاه میکنید؟؟

     private void jButton2ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         

    try {
    Connection con;
    Statement st;
    Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver");
    con = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:movi_manege r","","");

    st =(Statement)con.createStatement();
    ResultSet rs = st.executeQuery("select *from T_Film");
    rs.last();
    int rc = rs.getRow();
    rs.beforeFirst();
    int cc = 5;
    String[] header = {"name_film", "name_kargardan", "tarekh_sakht", "rade_seni", "bazigaran"};
    String[][] data = new String[rc][cc];
    int i = 0;
    while (rs.next()) {
    data[i][0] = rs.getString("sfilm");
    data[i][1] = rs.getString("skargardan");
    data[i][2] = rs.getString("ssakht");
    data[i][3] = rs.getString("srade_seni");
    data[i][4] = rs.getString("sbazigar");
    i++;
    }
    jTable1 = new JTable(data, header);
    jScrollPane1.setViewportView(jTable1);
    rs.close();
    st.close();
    con.close();
    } catch (Exception exception) {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, exception.getMessage());
    }

    }

  4. #84

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    از مطالب سایت زیر استفاده کنید. بعد اگه مشکلی بود مطرح کنید.
    http://java.tadbirpoya.ir/articles/JAVA%20SE/JTable.htm

  5. #85

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. این سایتا قبلا دیدم؛ به نتیجه ای که رسیدم کدای که گذاشتم به هر حال مرسی.

  6. #86

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    من اومدم به صورت دستی یه جدول بر کردم با کدای زیر هیچ مشکلی هم نبود ولی توی کدای قبلی هر کاری کردم داده رو از جدول نخوند.

     private void jButton1ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    String[] hdr={"ID","last name","first name"};
    Object[][] data=
    {
    {100,"aaaaaaa","qqqqqq"},{101,"www","hhh"},{102,"m ohammad","sha"}
    };
    jTable1 =new JTable(data,hdr);
    jScrollPane1.setViewportView(jTable1);
    }

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    بعد از حلقه while کد زیر را بزارید و بعد نتیجه رو بررسی کنید (که آیا اصلا چیزی وارد آرایه میشه یا نه)
    for(int j=0; j<i; j++)System.out.println(data[j][0]);

  8. #88

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    من برنامه رو به این صورت هم نوشتم
      private void jButton3ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                         
    try {
    ResultSet rs = null;
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.search(jTextField1.getText().trim()) ;
    rs.last();
    int rc = rs.getRow();
    rs.beforeFirst();
    int cc = 5;
    String[] header = {"name_film", "name_kargardan", "tarekh_sakht", "rade_seni", "bazigaran"};
    String[][] data = new String[rc][cc];
    int i =0;
    while (rs.next()) {
    data[i][0] = rs.getString("sfilm");
    data[i][1] = rs.getString("skargardan");
    data[i][2] = rs.getString("ssakht");
    data[i][3] = rs.getString("srade_seni");
    data[i][4] = rs.getString("sbazigar");
    i++;
    }
    for(int j=0; j<i; j++)
    System.out.println(data[j][0]);
    jTable1 = new JTable(data, header);
    jScrollPane1.setViewportView(jTable1);

    rs.close();


    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame2.class.getName()).log(L evel.SEVERE, null, ex);
    }


    و طبق گفته ی شما خروجی:

    init:
    deps-jar:
    compile-single:
    run-single:
    select * from T_Film where name_film='y'
    May 19, 2012 10:07:04 AM movi_manager.NewJFrame2 jButton3ActionPerformed
    SEVERE: null
    java.lang.NullPointerException
    at movi_manager.NewJFrame2.jButton3ActionPerformed(Ne wJFrame2.java:165)
    at movi_manager.NewJFrame2.access$200(NewJFrame2.java :17)
    at movi_manager.NewJFrame2$3.actionPerformed(NewJFram e2.java:74)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6041)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3265)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:580 6)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:205 8)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4413)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2116)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:42 43)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4322)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:3986)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:3916)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2102)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2440 )
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:42 43)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:273)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:183)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:173)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:168)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:160)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:121)

  9. #89

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خوب مقدار جدول مگه نه اینکه باید با تعداد سطرها rc و تعداد ستون ها cc باید پر بشه که به آرایه dataتخصیص داده میشه حتی اگه جدول هم خالی باشه ینی هیچ رکوردی نداشته باشه باید مقدار header رو توی جدول نشان بده که اونم نشون نمیده به Resultset گیر میده، دستوری که شما گفتین به #83(کد قبلی) اضافه کردم همون خطای قبلی رو داد(Result set Type is TYPE_FORWARD_ONLY).
    با سپاس فراوان.

  10. #90

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    در این صفحه قسمت "ساختن مدلي از جدول " رو بخونید.
    http://java.tadbirpoya.ir/articles/J...20Tutorial.htm

    استفاده از مدل جدول ، بهترین را برای رسم جدول هست. و میتونید کاملا جدول رو کنترل کنید.

  11. #91

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    استاد، جناب این ساتا قبلا دیدم که توسط خودتون به کابرای دیگه توصیه کردین ولی بازم نگاه کردم این اومده به صورت دستی به جدول مقدار داده

     private Object[][] data = {
    {"Mary", "Campione",
    "Snowboarding", new Integer(5), new Boolean(false)},
    {"Alison", "Huml",
    "Rowing", new Integer(3), new Boolean(true)},
    {"Kathy", "Walrath",
    "Knitting", new Integer(2), new Boolean(false)},
    {"Sharon", "Zakhour",
    "Speed reading", new Integer(20), new Boolean(true)},
    {"Philip", "Milne",
    "Pool", new Integer(10), new Boolean(false)},
    };


    من نمیخام این کارا بکنم میخام که بره از جدول sql server داده ها رو بخونه!!!!
    که یه بنجره باز میشه تحت عنوان (Result set Type is TYPE_FORWARD_ONLY)
    چرا این همه اذیت میکنه تو هر گامی که برمیدارم یه خطا میده دیگه کم اوردم

  12. #92

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خیلی ممنون از همه. دوستان ناامید نشد به این تایپک هم سر بزنید یعنی جواب بدید ما همچنان منتظریم که از نظرات شما استفاده کنیم.
    قربونتون بشم جواب بدید

  13. #93

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خیلی ممنون از کاربرsharifip .
    منم منتظرم که فرشته ی نجاتمون از راه برسه و ما را نجات بده

  14. #94

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اینم یه کد کاملا داینامیک که جدول دیتابیس رو کاملا توی یه JTable نگاشت میکنه و بر اساس مثال همون سایتی که گذاشتم نوشتمش:

    rs = st.executeQuery("select * from tablename");

    int col = rs.getMetaData().getColumnCount();
    Vector<String> columnNames = new Vector<String>();
    for (int i = 1; i <= col; i++) {
    columnNames.add(rs.getMetaData().getColumnName(col ));
    }

    Vector<Vector> data = new Vector<Vector>();
    while (rs.next()) {
    Vector<String> row = new Vector<String>();
    for (int c = 1; c <= col; C++‎‎‎‎‎) {
    row.add(rs.getString(col));
    }
    data.add(row);
    }

    JTable table = new JTable(data, columnNames);



    این کد کاملا جواب میده
    اگه احیانا جاییشو متوجه نشدید ، بگید تا توضیح بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : دوشنبه 01 خرداد 1391 در 10:30 صبح

  15. #95
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خروجی این کد رو بزارید ببینیم مشکل از کجاست :
    private void jButton3ActionPerformed(java.awt.event.ActionEvent evt) {                                        
    try {
    ResultSet rs = null;
    ConnectionSql.Connect();
    ConnectionSql.search(jTextField1.getText().trim()) ;

    ArrayList filList = new ArrayList();
    ArrayList karList = new ArrayList();
    ArrayList tarList = new ArrayList();
    ArrayList radList = new ArrayList();
    ArrayList bazList = new ArrayList();
    int i =0;
    while (rs.next()) {
    filList.add(rs.getString("sfilm"));
    karList.add(rs.getString("skargardan"));
    tarList.add(rs.getString("ssakht"));
    radList.add(rs.getString("srade_seni"));
    bazList.add(rs.getString("sbazigar"));
    i++;
    }
    System.out.println(i + "--" + filList.size());
    for(int j=0; j<filList.size(); j++)
    System.out.println(filList.get(j));
    //jTable1 = new JTable(data, header);
    //jScrollPane1.setViewportView(jTable1);

    rs.close();


    } catch (Exception ex) {
    Logger.getLogger(NewJFrame2.class.getName()).log(L evel.SEVERE, null, ex);
    }
    }

  16. #96

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. مرسی از جوابتون
    نوشته ی استاد spaiderman که به متغیر c درون حلقه ی for گیر میده هر جور که تعریف کردم نشد بیرون از حلقه، با یه نام دیگه و... خلاصه نشد.
    و اما تغییرات استاد افشاری اونم جواب نداد
    خروجی استاد افشاری

    init:
    deps-jar:
    compile:
    run:
    select * from T_Film where name_film='y'

  17. #97

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. مرسی از جوابتون
    نوشته ی استاد spaiderman که به متغیر c درون حلقه ی for گیر میده هر جور که تعریف کردم نشد بیرون از حلقه، با یه نام دیگه و... خلاصه نشد.
    و اما تغییرات استاد افشاری اونم جواب نداد
    خروجی استاد افشاری

    init:
    deps-jar:
    compile:
    run:
    select * from T_Film where name_film='y'

  18. #98

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    کد من به هیچ عنوان مشکلی نداره. چون تستش کردم.

    کدی که گذاشتم یه کد که خودتون باید قاطی بقیه ی کدهاتون بکنیدش.
    کار خیلی ساده ایه. نمیدونم چرا اینقدر گیر میاد توی کار شما.اگه دوست داشتید کل برنامتونو اینجا بذارید، تا من واستون جدولشو راه بندازم.
    موفق باشید

  19. #99

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. میدونم که یه سری از کدا رو خودم باید بهش اضافه کنم این کارم کردم. خیلی ممنون.
    مرسی دست شما درد نکنه خودم شروع کردم خودمم باید تمومش کنم.

  20. #100
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    فکر می کنم لااقل برای خط 21 کد باید یه چیزی نمایش داده بشه.
    بهر حال این نشون میده که ResultSet خالیه و ممکنه مشکل از متد search باشه.

  21. #101
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    کد spiderman خیلی خوب و کامله. توصیه می کنم سعی کنید اشکالشو از بین ببرید و از همون استفاده کنید.
    توی خط 12 بخش ++c متغیر C به شکل Uppercase نوشته شده که ممکنه اشکال از همون جا باشه.

  22. #102

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خدا خیرتون بده.
    اگه موفق شدم حتما خبرتون میکنم اگه هم که نه دوباره مزاحم میشم.

  23. #103

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام مجدد. اساتید این خطایی هست تو کد استاد spaiderman میده، من که ازش سر در نمیارم
    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to D:\movi_manager_1_1\build\classes
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: ';' expected
    for (int c = 1; c <= col; C++‎?????) {
    6 errors
    BUILD FAILED (total time: 1 second)

  24. #104

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    ببخشید یه سوال دیگه؟؟؟
    در چه صورتیه که executeqouery را شناسایی نمکنه؟؟؟

  25. #105

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    اشتباها یکی از cهای حلقه ی for بزرگ تایپ شده بود.البته تقصیر سایته که بعضی حرف ها رو اینطوری میکنه.

    حلقه ی for رو اینطوری بنویسید، درست میشه.
    for (int i = 1; i <= col; i++‎‎‎‎‎‎‎‎‎) {
    row.add(rs.getString(col));
    }




    نقل قول نوشته شده توسط arezo1174 مشاهده تاپیک
    ببخشید یه سوال دیگه؟؟؟
    در چه صورتیه که executeqouery را شناسایی نمکنه؟؟؟
    منظورتون چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : سه شنبه 02 خرداد 1391 در 22:04 عصر

  26. #106

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    این کارا خودمم هم کردم جواب نداد نگاه کنید

    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to D:\movi_manager_1_1\build\classes
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int i = 1; i <= col; i++?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int i = 1; i <= col; i++?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206

  27. #107

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    الان با executeqoury مشکلی ندارم حل شده ولی وقتی کتابخونه ی زیر بود شناسایی نمیکرد خطا میداد که با حذف کردن خط زیر مشکل حل شد میخاستم بدونم چرا؟؟؟؟؟؟
    import java.beans.Statement;

  28. #108

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    نقل قول نوشته شده توسط arezo1174 مشاهده تاپیک
    الان با executeqoury مشکلی ندارم حل شده ولی وقتی کتابخونه ی زیر بود شناسایی نمیکرد خطا میداد که با حذف کردن خط زیر مشکل حل شد میخاستم بدونم چرا؟؟؟؟؟؟
    import java.beans.Statement;
    شما کلاس Statement از پکیج beans رو import کرده بودید. توی این کلاس متد executeQuery تعریف نشده.
    executeQuery توی کلاس Statement از پکیج sql تعریف شده. باید این کلاس رو import کنید.

  29. #109

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    گفتم که الان مشکلی ندارم حذف کردم .
    برام جالب بود حتی وقتی یه کتابخونه اضافه هم باشه خطا میده کتابخونه ی sql هم بود.
    دیدید به متغیر i هم گیر میده

  30. #110

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    نقل قول نوشته شده توسط arezo1174 مشاهده تاپیک
    این کارا خودمم هم کردم جواب نداد نگاه کنید

    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to D:\movi_manager_1_1\build\classes
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int i = 1; i <= col; i++?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    for (int i = 1; i <= col; i++?????) {
    D:\movi_manager_1_1\src\movi_manager\NewJFrame1.ja va:114: illegal character: \8206
    جالبه. این کد برای من دقیقا کار میکنه ولی برای شما نه.
    احتمالا چون کد ها رو از اینجا کپی کردید، یه سری کاراکتر های اضافه ی اشتباه که قابل دیدن هم نیستن، با کدها کپی شده.
    سعی کنید کد ها رو خودتون دستی بنویسید. ببینید مشکل حل میشه یا نه.

  31. #111

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    چشم.
    این از شانسه منه

  32. #112

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    الان داره همون خطایی که به اولین کدی که خودم نوشته بودم میده در واقع اکسپشن میده
    init:
    deps-jar:
    Compiling 1 source file to D:\movi_manager_1_1\build\classes
    compile-single:
    run-single:
    May 22, 2012 1:03:37 PM movi_manager.NewJFrame1 jButton1ActionPerformed
    SEVERE: null
    java.sql.SQLException: Result set type is TYPE_FORWARD_ONLY
    at sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcResultSet.last(JdbcOdbcResul tSet.java:2291)
    at movi_manager.NewJFrame1.jButton1ActionPerformed(Ne wJFrame1.java:97)
    at movi_manager.NewJFrame1.access$000(NewJFrame1.java :21)
    at movi_manager.NewJFrame1$1.actionPerformed(NewJFram e1.java:60)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6041)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3265)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:580 6)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:205 8)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4413)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2116)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:42 43)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4322)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:3986)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:3916)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2102)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2440 )
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:42 43)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:273)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:183)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:173)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:168)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:160)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:121)
    BUILD SUCCESSFUL (total time: 2 minutes 24 seconds)

  33. #113

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خطایی که به برنامه خودم میداد


    java.sql.SQLException: Result set type is TYPE_FORWARD_ONLY

  34. #114
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    این خطا به این معنیه که شما فقط می تونید Result set رو به سمت جلو پویش کنید و امکان عقب اومدن وجود نداره.

  35. #115

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. این که گفتین ینی چی؟؟؟؟؟

  36. #116

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. ینی تا به حال هیچ کس با این exception برخورد نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟

  37. #117

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    سلام. به قول کاربر sharfip ینی جواب ما رو هیچ کس نمیده؟؟؟؟؟؟

  38. #118
    کاربر دائمی آواتار همایون افشاری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    تابع ResultSet.last() رو من توی کد ندیدم. از این تابع استفاده کردین؟
    وقتی یه ResultSet رو به کمک last یا next های متوای تا آخر طی میکنید دیگه امکان اینکه برگردید و از سطر اول کار رو شروع کنید وجود نداره مگه اینکه دوباره ResultSet رو مقدار دهی کنید.

  39. #119

    نقل قول: مشکل در متد insert در نتبینز

    خوب کد زیر همین کارا میکنه دیگه
      ResultSet sr = st.executeQuery("select * from T_Film");
    sr.last();

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 19:20 عصر
  2. مشکل در دستور Insert
    نوشته شده توسط pershia در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 مرداد 1387, 10:06 صبح
  3. مشکل با دستور INSERT
    نوشته شده توسط melika-leyla در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 16:07 عصر
  4. مشکل با متد showdialog
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 17:30 عصر
  5. مشکل با متد execute
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 14:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •