مشاهده دست آورد نظرسنجی: دوستم نظرت در مورد آموزش چطور بود؟

رای دهنده
98. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • خوب بود

    82 83.67%
  • بدرد بخور بود

    14 14.29%
  • بدرد بخور نبود

    1 1.02%
  • بد بود

    1 1.02%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 59 از 59

نام تاپیک: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

  1. #41

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    3 layer Generator
    نرم افزاری جهت تولید خودکار لایه های برنامه های تجاری
    در سایت مهندس محسن مدحج
    برنامه نویس مهندس نادر غریبیان فرد

  2. #42

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    با سلام
    محسن جان آموزش خیلی جالبی گذاشتی خیلی خوب بومنم دارم واسه پیاده سازی یک پروژه از entity framework استفاه می کنم.
    یم مشکلی دارم که چند تا راه حل داره به نظر تو راه حل خوبش کامه؟
    من تو لایه UI نمیتوانم ابجکت ها را ببینم چون لایه DAL را نمیبینه. به نظرت چیکار کنم که به طور مثال بتونم تو لایه DAL یک آبجکت که لایه های پایینی ایجاد کردند را ببینم؟

  3. #43
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلام ممنون از آموزش خوبتون، ولی چرا عکس های صفحه اول برای من نمیاد هر جا گفتین به تصویر زیر دقت کنین تصویرش برای من نیست

  4. #44
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلام چرا این تاپیک دیگه پیگیری نمی شه، خیلی مطلب مفیدی بود دست همه درد نکنه

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    114

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    ن چطور توی یک پروژه وب ازون استفاده کنم؟
    میشه یه نفر منو راهنمایی کنم من سریعا لازمه که اینکارو روی یه پروژه وب ساده انجام بدم
    ممنون

  6. #46
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران - پونک
    پست
    25

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلام
    ضمن تشکر از مطالب مفیدتون ، بنظر میرسه Image ها باز نمیشن (حتی با راست کلیک و ShowPicture)
    ممکنه کمکم کنید ، اگه امکان داره تصاویر رابرام بفرستین
    ممنون

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلام دوستان، لطفا من رو راهنمایی کنید.
    آیا در وب استفاده از این روشی که در این تاپیک یاد دادشده بهتر هست یعنی استفاده از store Procedure ها، یا اینکه می توانیم بدون استفاده از store Procedure ها
    و با کد نویسی معمولی در صفحاتمون هم Entity Frame Work رو پیاده سازی کنیم؟
    می خوام بدونم کدوم راهش اصولی تر و امن تر هست؟ ممنون از وقتی که می گذارید.

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    دوستان سلام
    آیا از همین روشی که اینجا یاد داده برای ویندوز هم می شه استفاده کرد؟

  9. #49

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلام ممنون بابت مطالب خوبتون ولی عکسهای آموزشی باز نمیشود

  10. #50

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    سلا م عکس هایی که توضیحات رو گذاشتین باز نمی شن

  11. #51

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    با سلام
    آقای mohsen_f_b شما لطف کردید و مطالب رو گذاشتید، ممنون از شما دوست عزیز. لطفا جهت وضعیت تصاویری که قابل رویت نیست، زحمتی رو متحمل بشید . با تشکر

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار ferdin
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    ایران
    پست
    120

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    با سلام
    محسن جان آموزش خیلی جالبی گذاشتی خیلی خوب بومنم دارم واسه پیاده سازی یک پروژه از entity framework استفاه می کنم.
    یم مشکلی دارم که چند تا راه حل داره به نظر تو راه حل خوبش کامه؟
    من تو لایه UI نمیتوانم ابجکت ها را ببینم چون لایه DAL را نمیبینه. به نظرت چیکار کنم که به طور مثال بتونم تو لایه DAL یک آبجکت که لایه های پایینی ایجاد کردند را ببینم؟
    توی لایه UI چه نیازی داری که آبجکتهای مدل رو ببینی؟
    شما میتونی یک لایه بین dal و ui داشته باشی به نام dto.
    dto کلاسهایی هست که یک سری پراپرتی که معادل فیلدهای جداول یا .. هست .

  13. #53

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    دوستان روش استفاده نکردن از SP چجوری هستش؟
    میشه یه توضیح بدید؟

  14. #54

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    اگه نخواهیم از استورپروسیجر استفاده کنیم دیگه در لایه dal فقط فایل edmx را خواهیم داشت؟ دیگه چیزی به عنوان class library نداریم؟

  15. #55

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    با سلام
    میشه متد() SelectAll مربوط به کلاس ContactEO رو بیشتر توضیح بدبد من متوجه نشدم
    مرسی

  16. #56
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    در صورت امکان آموزش را بصورت یک فایل pdf قرار دهید.

  17. #57
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    38

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    در پست اول هنگام add کردن sp ها گفتن با توجه به عکس stored prosedure insert رو اد کنید دقت کنید چون آیدی برمیگردونه با باقی sp ها فرق میکنه ولی عکس موجود نیست.
    لطفا توضیح دهید که برای اد کردن insert و الباقی باید چکار کنم , عکس موجود نیست
    ممنون

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار bahar_engineer
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    657

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_f_b مشاهده تاپیک
    سلام دوستان عزیز
    نمی دونم بخش اول آموزش چطور بود.
    ببخشید که کمتر توضیح دادم، سعی کردم همش با عکس باشه که درکش راحت تر باشه.

    ادامه دارد ...
    سلام خوبین
    مرسی از آموزش خوب و کاملتون
    استفاده از عکس ایده خوبی بود اما الان عکس ها باز نمی شن و نمی شه از آموزش استفاده کرد، متاسفانه
    عکس ها رو دارید ؟

  19. #59

    نقل قول: آموزش استفاده از Entity Framework در معماری 3 لایه - همراه با مثال عملی

    آموزش خوبی بود ولی حیف عکس ها باز نمیشد

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1393, 00:14 صبح
  2. مشکل در استفاده از Entity Framework در معماری لایه ای
    نوشته شده توسط Mohsen_IS در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 23:51 عصر
  3. جایگاه Entity Framework در معماری 3 لایه
    نوشته شده توسط reza344 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 دی 1390, 07:35 صبح
  4. جایگاه Entity Framework در معماری 3 لایه
    نوشته شده توسط reza344 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 دی 1390, 21:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •